Postanowilem ze zamienie postjowki z dotychczasowych slabo swiecacych bialych na pomaranczowe. (cos a'la usa).. i pojawil sie problem..jak sie dostac do zarowki? od srodka(pod maska) raczej dostep znikomy..chyba trzeba wyjac lampe ta z kierunkiem. Napewno nie jeden z Was wymienial postojowki prosze poradzcie mi jak to sciagnac by tego nie polamac..napewno trzeba odkrecic ta srubke ale co dalej?? czekam na info.. zarowki juz kupilem
zmiana postojowek
Strona 1 z 1
Witam nie zmiernie milo szanowne kolezanki i szanowni koledzy
Postanowilem ze zamienie postjowki z dotychczasowych slabo swiecacych bialych na pomaranczowe. (cos a'la usa).. i pojawil sie problem..jak sie dostac do zarowki? od srodka(pod maska) raczej dostep znikomy..chyba trzeba wyjac lampe ta z kierunkiem. Napewno nie jeden z Was wymienial postojowki prosze poradzcie mi jak to sciagnac by tego nie polamac..napewno trzeba odkrecic ta srubke ale co dalej?? czekam na info.. zarowki juz kupilem
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 709#596709
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
/\ moja madzia/\

/\ moja madzia/\
- Od: 16 kwi 2007, 23:42
- Auto: 323F 92r 1,6 16V
zadna filozofia, odkrecasz srobke ktora jest na lampie, wyciagasz troche lampe z tej strony z ktorej jest srobka a potem po skosie tak zeby wysunela sie z zaczepu z drugiej strony. generalnie jak odkrecisz ta srobke to przykumasz. nie da sie tego zepsuc. nastepnie odkrecasz oprawke od zarowki ktore jest od wewnatrz i wyciagasz zarowke.
PS: pomaranczowe postojowki sa niezgodne z naszymi przepisami
PS: pomaranczowe postojowki sa niezgodne z naszymi przepisami
- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
dziekuje Ci bardzo kolego drogi. operacja udana, wiem ze sa niezgodne ale mi sie podoba a to jest wazniejsze od przepisow 
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 709#596709
/\ moja madzia/\

/\ moja madzia/\
- Od: 16 kwi 2007, 23:42
- Auto: 323F 92r 1,6 16V
a jak założe w zderzak w5w niebieskie diody to nie będzie to zgodne z prawem?????
czyli zostaje montarz tylko białych......
Strona 1 z 1