Galeria Mazdowiczów

Ostatnio edytowano 16 sie 2007, 21:16 przez K8, łącznie edytowano 1 raz
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!
Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW

Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW
- Od: 5 maja 2006, 22:15
- Auto: MX-3 JMautotech V6
a tu ja na jakimś afterze po imprezie u mnie w domu poległem na podłodze w kuchni:)

ravo napisał(a):ale slodko
słodko to koleżanki zrobiły mi to zdjęcie moim telefonem, a zobaczyłem je 2 miesiące po imprezie przeglądając kartę pamięci
a co do ubrania to nie widać jeszcze czerwonego na rękawie, którego brak w avatarze:)

Bry ... 
Ostatnio edytowano 29 lip 2008, 22:30 przez Misiek-Bełchatów, łącznie edytowano 1 raz
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
bazyl & bazylia

W kilku slowach o sobie: wredna, wygadana i wiedzace czego od zycia chce:)
Tutaj taka sama, przewaznie usmiechnieta, ale czasem z wrogim nastawieniem...

Tutaj taka sama, przewaznie usmiechnieta, ale czasem z wrogim nastawieniem...

Paulunia
Edit by mod: Rozmiar fotografii w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
Edit by mod: Rozmiar fotografii w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 27 sie 2007, 14:14
- Auto: MAZDA mx-3 (1,6) '95 DIABLICA
Paulunia
- Od: 27 sie 2007, 14:14
- Auto: MAZDA mx-3 (1,6) '95 DIABLICA
A zeby nie bylo, ze...

- Od: 7 lut 2007, 13:41
- Auto: Mazda 121 LX DA 1.3 1988r.
witam
ten mniejszy to ja hi hi czyli Artur he he ten wiekszy to mim kóry robił sobie jaja he he
taka troszke duża maszynka ciekawe co ma pod maską
a to kolega z pracy

ten mniejszy to ja hi hi czyli Artur he he ten wiekszy to mim kóry robił sobie jaja he he

taka troszke duża maszynka ciekawe co ma pod maską

a to kolega z pracy

Ostatnio edytowano 16 lis 2007, 21:50 przez arcziartur, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.