Wymieniałem płyn chłodniczy i oring na aparacie
Dziękuję polecam pozdrawiam

www.mazdaspeed.pl
Osłona sworznia wahacza.....a w zasadzie jak nazywa się tak gumka, która była wymieniana??
Ekipa jak zawsze dziękuje za odwiedzinytarkan napisał(a):Jak zwykle – podziękowania za fachową obsługę całej ekipie AutoJaksa
Jak będziesz wszystkiego pilnować/doglądać to nie ma sprawystarlet napisał(a):Jaksa otwórz filię swojej firmy w Gdańsku
Jak jestesmy umówieni to oczywiscie zapraszam ( jak widze jestesmy – rozrząd, zawór pompy olejowej i inne duperelkiJaksa, wybieram się w czwartek do Ciebie
Mówiłem skąd – lata znajomosci ludzi z branzy to wszystko . Zawsze pomogę człowiekowi w potrzebie . Ciesze sie ze udało sie załatwic sprawę pozytywnie i mogłes spokojnie zrobić tę trasę. Korzystajac z okazji tu i teraz ( pochwalę Twoja mazdeBrt napisał(a):Jarek nie chcę wiedzieć skąd wziąłeś to sprzęgło
Zapraszam jak zawsze i dziękuje za opinię.Brt napisał(a):Jaksa do zobaczenia na przeglądach
Wszystko zalezy co chcesz zrobic , szybkie sprawy załatwiamy "od reki " . Ogolnie terminy 1,5 tyg. do przodu.....NineInchNick napisał(a):półrocznym
Bardzo miło mi to słyszeć – staram sieBanior napisał(a):Wielkie słowa uznania i podziękowania dla ciebie Jarku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Moderatorzy Opinie i Poradniki