Zula napisał(a):Pozdrowienia chyba dla Violetki widzianej dzisiaj przy Maku na Wisłostradzie
a dziękuję
www.mazdaspeed.pl
Zula napisał(a):Pozdrowienia chyba dla Violetki widzianej dzisiaj przy Maku na Wisłostradzie
Violetka napisał(a):Zula napisał(a):Pozdrowienia chyba dla Violetki widzianej dzisiaj przy Maku na Wisłostradzie
a dziękuję, przepraszam bujałam w obłokach i zanim się zorientowałam, że to mx-3 a twarz skąś znam to już byłam prawie pod mc drivem
a na dodatek chwilkę wcześniej Ralphy chciał chyba zaparkować w moim tyle
Zula napisał(a):A dlaczego nie byłaś na spocie?
Alexs napisał(a):Dziś na rondzie Babka niebieska Rx8 na WD 60 XXX z podkładkami,
pozdrawiam kierowcę...
DobreJackyk napisał(a):a ja tak sie rozgladam za mazdami i zawsze tylko
Violke widze...
ArtX napisał(a):Pozdrowienia dla właściciela tej pięknej Mazdy Mx-5
To był jakiś grubszy zlot, bawili się w SKALNISKU ,super jest ten park przyrody .KyRy napisał(a):ktoś tym mx-em chyba jeździł z grupką motycyklistów
Dokładnie tak , też cię widziałemnemi napisał(a):ArtX chyba widziałem Cię wczoraj rano przy Nowodworskiej
ArtX napisał(a):Bardzo często cię widuję w drodze z/do pracy,twoje auto zaparkowane pod blokiem, poza tym masz tak charakterystyczny numer rejestracyjny, że nie sposób cię pomylić z kimś innym. P.s. fajnie wygląda jak ktoś stawia czasami koło ciebie na parkingu taką samą bordową 626,choć nie zauważyłem na niej podkładek klubowych.Do mnie z kolei lubi się "dokolegować" czerwona 323F BG a jej właściciel już myśli o zmianie na 323F BA
Jackyk napisał(a):a ja tak sie rozgladam za mazdami i zawsze tylko
Violke widze...
wampir napisał(a):widze zawsze tylko Violę
Jackyk napisał(a):zawsze tylko Violke widze...
Jaksa napisał(a):ja tez widziałem Violę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości