Gdzie wsadzić gasnice 2kg
Strona 1 z 1
Jakoś nie widze miejsca gdzie moglbym wsadzić gasnice tak zeby nie obijała sie pod siedzeniami ?
- Od: 11 sie 2007, 20:17
a widziałes taki w mazdzie bo jakoś gapilem sie i nie widze zeby takie cudo było ?
owszem jest pasek gdzie moze takak 1 kg by sie jakoś utrzymala ale 2 kg jest za wysoka
owszem jest pasek gdzie moze takak 1 kg by sie jakoś utrzymala ale 2 kg jest za wysoka
Przyjmę zlecenia – administracja IT – Warszawa / Poznań / Lublin – a zdalnie wszedzie. http://www.itct.com.pl
ziggy_powrot_gwiazdy napisał(a):a widziałes taki w mazdzie bo jakoś gapilem sie i nie widze zeby takie cudo było ?
ja u siebie w xedzie właśnie w taki sposób zamontowałem gaśnicę (fakt że standardową)
tutaj masz gaśnicę 2 kg z uchwytem

podobny uchwyt miałem u siebie i przykręciłem go do blachy która jest za wykładziną z boku bagażnika,
może w Twoim przypadku dało by radę przykręcić lekko ze skosa ?
pewnie by dalo ale widze ze uchwytu nie mam przy swojej, wiec to juz wogole dupa, ciekawe ze mazda nie pomyslale o gasnicy
dzieki za pomoc
rt
dzieki za pomoc
rt
Przyjmę zlecenia – administracja IT – Warszawa / Poznań / Lublin – a zdalnie wszedzie. http://www.itct.com.pl
Male OT:
pare dni temu Golfik jadacy przede mna zaczal puszczac niezle FLAME spod maski, ja pelen zywiol, zatrzymuje sie, biore moja 'gasnice', probuje mu pomoc a moja gasnica z tesco umiala zrobic tylko psi psi i bylo po niej, niestety tez po Golfiku
.
pare dni temu Golfik jadacy przede mna zaczal puszczac niezle FLAME spod maski, ja pelen zywiol, zatrzymuje sie, biore moja 'gasnice', probuje mu pomoc a moja gasnica z tesco umiala zrobic tylko psi psi i bylo po niej, niestety tez po Golfiku
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

no mozemy zalozyc nowe podforum uzytkowników gasnic z tesco- ja tez taka mam
!
a propos czy zauwazyliście w swoich premacy'kach ze pokrywa silnika nad zaworami sie trochę szybko grzeje, u mnie nawet to tworzywo nad deklem jest juz wysiepane z goraca mimo ze raczej- odpukac sie nie palił
?
rt

a propos czy zauwazyliście w swoich premacy'kach ze pokrywa silnika nad zaworami sie trochę szybko grzeje, u mnie nawet to tworzywo nad deklem jest juz wysiepane z goraca mimo ze raczej- odpukac sie nie palił
rt
a tak nie mam dzieci jeszcze, kobite tylko woże to z chęcią jeszcze coś wezme – gasnica jest w sam raz
sam sprobuj – frajada niesamowita zwłaszcza jak sie po baazniku obija sie co skrzyzowanie
pozdro
rt
czy silniki 1,8 mialy ten plastik na oslone dekla od zaworów bo u mnie brak – moze dlatego ten "koc azbestowy" sie tak grzeje ?
sam sprobuj – frajada niesamowita zwłaszcza jak sie po baazniku obija sie co skrzyzowanie
pozdro
rt
czy silniki 1,8 mialy ten plastik na oslone dekla od zaworów bo u mnie brak – moze dlatego ten "koc azbestowy" sie tak grzeje ?
Marco7 napisał(a): moja gasnica z tesco umiala zrobic tylko psi psi i bylo po niej, niestety tez po Golfiku.
Użyłeś jej zgodnie z instrukcja obsługi???
PS
Golfa mi nie żał
Lepiej 5 minut później niż 50 lat za wcześnie...
Psikala ale to na dlugo nie starcza poprostu, zapalke tym mozna ugasic a nie pozar.
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

witam
odsmażam
po pierwsze żeby użyć gaśnicy z marketu ,trzeba ją je.....ąć o glebę, uważając przy tym by nie urwać zaworu , a dopiero zwolnić zawleczkę i działać ,powinni to dodawać do opisu gaśnicy ,sprawdzone i każda gaśnica działa nawet ta najtańsza z marketu.
pozdro
odsmażam
po pierwsze żeby użyć gaśnicy z marketu ,trzeba ją je.....ąć o glebę, uważając przy tym by nie urwać zaworu , a dopiero zwolnić zawleczkę i działać ,powinni to dodawać do opisu gaśnicy ,sprawdzone i każda gaśnica działa nawet ta najtańsza z marketu.
pozdro
BYŁA 323 SEDANIK 96R,PREMACY 99R, OBECNIE 626GF
Strona 1 z 1