TUCZNO 2007 – Nieformalny zlot Letni MazdaSpeed
Ja już zapierniczam jak mróweczka
dzięki wszystkim za miłe powitanie, dzięki brii i Porkowi za konstruktywną rozmowę. Pozdrawiam 
Ja z wami duchem byłem (nawet kaca mam dzisiaj
)
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
ja tez juz wrocilem, dzieki przede wszystkim Winetou za to ze mnie odstawil moim autem pod dom bo ja przed wyjazdem mialem jeszcze 1,5 promila
pozostale podziekowania dla wszystkich przybylych, swietna zabawa, coraz wiecej takich spotkan
pozostale podziekowania dla wszystkich przybylych, swietna zabawa, coraz wiecej takich spotkan
Ja też już odpoczywam w domu.Pierwszy zlot (i mam nadzieję że nie ostatni)zaliczam do udanych. Mam nadzieję że rano mój wydech nikogo nie obudził?
- Od: 11 lip 2007, 21:40
- Auto: mx-3 1.8V6
ja tez juz w domu.......dzieki wszystkim za spotkanko.....nie zapomne tych numerow....wszydtko było na tej imprezie miss mokrego podkoszulka,karoke,byly kokony......z poscieli a nawet...nie wiadomo z kad wieloryba na lozku widzialem......(wtajemniczeni wiedza)............
-
Fasola
Ja rownierz dziekuje za wspaniała Impreze i zabawe z chłopakami na sali.Nie bede ich wymienial.Wiadomo o kogo chodzi.
Jestem tego samego zdania.WIECEJ takich zlotow a nie dennych imprez
.Fasola ja tez widziałem Wieloryba
.Kinki jest najlepszy w bicu rekordow picia.5,06
Pozdrowienia dla wszystkich.

Kurdeeeeeeeee, czemu ja nie pojechalem jeszcze z wami to Tuczna??!! AAAA... jak bym wiedzial ze tak bedzie
Mam prosbe, na nastepnym zlocie zaciagnijcie mnie zebym nocowal... nawet sila jesli bedzie trzeba
Kiedy robimy nastepny zlot?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Kiedy robimy nastepny zlot?
- Od: 4 sty 2007, 17:31