juz wiem jak rozebrac zawieszenie, kolega Krzysiek z Jc Auto w sandomierzu mi powiedzial co i jak, okolo 17 czerwca bede wymienial wszystkie wahacze to napisze maly poradnik ;–)
www.mazdaspeed.pl
w1lko napisał(a):dzisiaj zamowilem u chlopakow z radomia 2 wahacze J90300, jutro beda u mnie a w srode rozbieram autko ;–) potem tylko na geometrie ;–) aha wahacze zalatwilem "jak dla mnie" po 70zl za sztuke wiec nie chce mi sie nawet bawic w wymiane tuleji
Beast napisał(a):Marcino mam pytanie.
Marcino napisał(a):Nie wiem w tej chwili i le kilców przejechałem od wymiany.
Beast napisał(a):Pozycja o numerze 00392855 ( Tuleja wahacza tylnego wzdłużnego tylna) –
Max1 napisał(a):Witam.
Podpinam się do pytania Pioteq25
Też mam wyrąbane tuleje i te stukanie mnie wpienia.
Przeczytałem juz chyba tysiące postów i nic dalej nie wiem.
Help!!!
Max1 napisał(a):No to mamy pojechane :/
Narazie mi stuka tak troche, z przodu tego tak nie słychać ale z tyłu jak ktos siedzi to to czuje...
Pomęcze się narazie może ktos cos wymysli...
PS. Dali ci odp. z Tedgum?
Max1 napisał(a):Witam,mam ten sam problem od dłuższego czasu ale w końcu wyciągnołem starą i poszedłem dopasować dostałem w Auto-Kam we Wrocku 36zł za przednia.Ta przednia ma 12 śr. wew. a tył 20.w tym tygodniu wymieniam mam nadzieję że w koncu ucichnie to dudnienie
Pioteq25 napisał(a):Max1 napisał(a):Witam,mam ten sam problem od dłuższego czasu ale w końcu wyciągnołem starą i poszedłem dopasować dostałem w Auto-Kam we Wrocku 36zł za przednia.Ta przednia ma 12 śr. wew. a tył 20.w tym tygodniu wymieniam mam nadzieję że w koncu ucichnie to dudnienie
Dopasowałeś przednie, czy tylnią również? Mam jeszcze prośbę, jakbyś mógł zmierzyć dokładnie średnice wewnętrzną samego wahacza po wyjęciu gumy i najlepiej przednią i tylnią- oczywiście jak masz jeszcze wahacz na wierzchu bez gum.
Piszesz że tuleje mają 12 i 20 śr. wew. i takie wymiary przynajmniej wewnętrzne również podaje tedgum do BG, a Ty jaki masz model?
Max1 napisał(a):No to mamy pojechane :/
Narazie mi stuka tak troche, z przodu tego tak nie słychać ale z tyłu jak ktos siedzi to to czuje...
Pomęcze się narazie może ktos cos wymysli...
PS. Dali ci odp. z Tedgum?
Pioteq25 napisał(a):To spoko, czekam na info i może w końcu uda się coś dopasować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości