mlody1921 napisał(a):a co z mx-3 w nowym kokpicienikt niewie
Wiesz co, ja to sprawdziłem tak. Rozkręciłem deskę, wymontowałem wszystko co chciałem sprawdzić i policzyłem żarówki. Potem podskoczyłem na najbliższą stację i kupiłem ile było mi trzeba
www.mazdaspeed.pl
mlody1921 napisał(a):a co z mx-3 w nowym kokpicienikt niewie
jacks napisał(a):Podświetlenie przycisków takich, jak ogrzewanie tylnej szyby, światła przeciwmgielne, halogeny, regulacja wysokości świateł oraz regulacja jasności podświetlenia można zastąpić diodami LED 3mm z rezystorem 1 kΩ – wtedy ładnie będą świeciły na 12V.
jacks napisał(a):Następnie podświetlenie wskaźników ogrzewania (te nad radiem) to tylko jedna żarówka, typu T5.
jacks napisał(a):Można jeszcze zmienić podświetlenie lampki nad stacyjką (także jedna żarówka, typu T5) oraz wewnetrzne górne oświetlenie samochodu (2 żarówki typu W5W). Jeśli ktoś chce także podświetlić sobie obwodkę dookoła zapalniczki, to również jedna żarówka W5W..
aLehandro napisał(a):Jak to mówi mój dobry znajomy... "Tak to jest jak człowiek jest ze wsi.."
No oczywiście, że to było to. I w dodatku działało, tylko zostało przeze mnie spuszczone po pijaku w dół.. ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości