slav napisał(a):polnik warto go w ogole brac ,czy lepiej kupic typowa nawigacje?
szczerze to w zupełności wystarczy to :

odnośnie "automapy OEM" to sprawdź dokładnie bo ja szczerze mówiąc pierwsze słyszę
www.mazdaspeed.pl
slav napisał(a):polnik warto go w ogole brac ,czy lepiej kupic typowa nawigacje?
polnik@studio napisał(a):odnośnie "automapy OEM" to sprawdź dokładnie bo ja szczerze mówiąc pierwsze słyszę
Czolgista napisał(a):AutoMapę 4 działającą na PPC?
taka działającą na PC znalazłem ale niestety już na PPC nie rusza
no_fear napisał(a):mocna ekipa walczy od daty premiery żeby (oczywiście wyłącznie na potrzeby testów) zaczęła działać na PPC, ale póki co bezskutecznie
Czolgista napisał(a):w takim razie jakbyś wiedział, że komuś się udało i można już "potestować"podziel się info z kolegami
no_fear napisał(a):Czolgista napisał:
w takim razie jakbyś wiedział, że komuś się udało i można już "potestować" podziel się info z kolegami
Jak komuś się uda, to na tym forum będą wiedzieć pierwsi
K L I K E N
mazdyfan_tomek napisał(a):czy ktoś może mi objaśnić jak np zainstalować ściągnięte z neta gry ? oraz co po kolei trzeba zrobić chcąc połączyć się z netem w tzw. hotspotach ( zatrzymałem sie na stacji benzynowej która oferuje taka usługę ale na pockecie pojawił sie komunikat o hasło i dałem sobie spokój )
slav napisał(a):mazdyfan_tomek napisał(a):czy ktoś może mi objaśnić jak np zainstalować ściągnięte z neta gry ? oraz co po kolei trzeba zrobić chcąc połączyć się z netem w tzw. hotspotach ( zatrzymałem sie na stacji benzynowej która oferuje taka usługę ale na pockecie pojawił sie komunikat o hasło i dałem sobie spokój )
to samo pytanie
slav napisał(a):Czolgista napisał(a):ściągałem gry pod PPC
gdybys dal jeszcze namiar skad
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości