TUCZNO 2007 – Nieformalny zlot Letni MazdaSpeed
GRU napisał(a):malutka a reszta warszawki?
warszawke jak zwykle reprezentowac bedzie silna ekipa Siwy Emiel i ja...probuje namowic jeszcze nasza kochana Zanetke

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
JACUS napisał(a):Mogla malutka wczesniej pisac, ze bedzie sama...to i ja bym sam przyjechal;)

....hmmm....nie wiem czy ci panowie co jezdza za mna po miescie wybiora sie na zlot, ale nawet jesli to na nocleg bym ich nie liczyla...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Na 90% mnie nie będzie z kilku przyczyn:
1) najważniejsza – budowa, pierwszy dzień "wyciągania" ścian fundamentów
2) mniej ważna – Santa Cows olali temat, nie chcą się bawić, trudno
...o wyzwaniu mnie przez GRU na pojedynek pamiętam i na 100% podejmę rękawice (dyscyplina mniej ważna)
10% zostawiam dla nieprzewidywalnych zdarzeń (uderzenie meteorytu w moją budowę i inne takie)
Peace
1) najważniejsza – budowa, pierwszy dzień "wyciągania" ścian fundamentów
2) mniej ważna – Santa Cows olali temat, nie chcą się bawić, trudno
...o wyzwaniu mnie przez GRU na pojedynek pamiętam i na 100% podejmę rękawice (dyscyplina mniej ważna)
10% zostawiam dla nieprzewidywalnych zdarzeń (uderzenie meteorytu w moją budowę i inne takie)
Peace
Ok nie ma problemu płacę ile trzeba.Przyjadę z kuzynem. Mam pytanie kasa płatna na miejscu?
- Od: 11 lip 2007, 21:40
- Auto: mx-3 1.8V6
Marcin_626 napisał(a):.Nie płacisz-śpisz pod płotem w aucie i też pasuje
Ja mam alternatywę jakby co to melinuję się u kuzyna(rodowita pyra). I tak muszę się oszczędzać bo w niedzielę koło południa muszę wracac a jest to 300km.
przemek323h napisał(a):Mam pytanie kasa płatna na miejscu?
tak – pisałem o tym na 10 stronie
Marcin_626 napisał(a):Nie płacisz-śpisz pod płotem w aucie i też pasuje
Takiej możliwości nie przewidujemy – podejmujemy solidarną decyzję, i jeżeli większość (a wszystko na to wskazuje) chce spać w ośrodku, to śpimy w ośrodku. Nie chciałbym, żeby były sytuacje, że ktoś będzie spał w lesie (tak – jak nie ośrodek to las) i będzie dochodził na imprezę, a potem kręcił się po okolicy pijany. Ośrodek w nocy jest zamknięty, przez co nasze auta będą w pełni bezpieczne, ale nie ma możliwości opuszczenia go w trakcie / po imprezie.
przemek323h napisał(a):Ja mam alternatywę jakby co to melinuję się u kuzyna(rodowita pyra). I tak muszę się oszczędzać bo w niedzielę koło południa muszę wracac a jest to 300km.
A jak dostaniesz się do tego kuzyna ? To jest 30km od poznania...
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):A jak dostaniesz się do tego kuzyna ? To jest 30km od poznania...
To był tylko odpowiedź na perspektywę spania pod płotem. Tak naprawdę zostaję do końca bo zapowiada się dobra zabawa.