a o co chodzi z tym ET? ja w tych swoich mam ET 35. Jak Cukierek ma ET38 i u niego jest dobrze na oponkach 215/40 i ja mam mniejsze to ET, to tez powinno byc dobrze a nawet lepiej, czy moze gorzej?
im mniejsze ET felgi tym bardziej felga wysunięta na zewnątrz , czy lepiej czy gorzej to ciężko powiedzieć,jak będzie za małe ET to felga będzie wystawała poza obrys samochodu (a to jest karalene), a jak za duże to opona by ocierała o amrotyzator.. Ale myślę,że powinno być OK u Ciebie..

Zastanawia mnie jak mogłeś kupować felgi skoro nie wiesz co to jest ET i nie zwracałeś na nie uwagi przy kupnie

damiaaans napisał(a):tylko nie czepiajcie sie kolpakow
Spoko. Najważniejsze,że alumki już są..
damiaaans napisał(a):chlapakow przednich, bo nakladka na prog byla za dluga i musialem obciac i narazie chlapaki to zakrywaja, ale jak bede mial odrobine czasu i checi to cos z tym zrobie.
przy oponach 215 przydały by sie jakieś chlapacze, bo będzie strasznie chlapało na bok mazdy
damiaaans napisał(a): w dziale NM pokaze ja dopiero jak zaloze alumki i zderzaczki, bo jak bym to zrobil teraz to by mnie objechali.
aaa tam..

Ja osobiście bym założyć jeszcze oryginalne lusterka GT.. albo lusterka k6 ale trochę drogie..
damiaaans napisał(a): fotki przedniego zderzaka pokaze, tylko musze najpierw je zrobic, moze wieczorem
OK.Czekamy..
Pozdrówka