Czy znaczek po liftingu pasuje do modelu sprzed liftingu?

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez gadula » 1 sie 2007, 20:46

Tak, pasuje jak najbardziej. Wystarczy tylko dwustronna taśma samoprzylepna. No i oczywiście muszą to być oryginalne znaczki, ponieważ przedni jest na takiej czarnej obwódce, która zakrywa wgłębienie. A [jaki?] jest na takim czerwonym plastiku, który również zakrywa wgłębienie na blendzie.
Na dowód dwa zdjęcia, co prawda z telefonu, ale widać o co się rozbiega :]

Obrazek

Obrazek

PS. Niewiedziałem gdzie to umieścić, więc umieściłem tutaj, pewnie komuś się przyda. Jeśli jednak nie podoba się to Wam, drodzy moderatorzy, to proszę zmienić temat, przenieść, usunąć, zlinczować mnie, itp, etc :]

Z pozdrowieniami
Kamil
Przedstawiciel Podlasia

Od: 10 lip 2006, 23:30
Auto: GE6 KL, RF7J

Postprzez luk323 » 1 sie 2007, 20:59

Czyli mowisz na pewno pasuje?
Ty tak robiles, to znaczy masz mazde przed faceliftingiem a znaczek do tej Mazdy zalozyles po faceliftingu, tak?
A gdzie takie znaczki kupiles i ile dales za 2 sztuki?
Forumowicz

Od: 21 sty 2007, 10:33
Auto: Mazda 323F BA Z5 1996r.

Postprzez gadula » 1 sie 2007, 21:04

luk323 na drugim zdjęciu masz widok blendy, ta po liftingu ma przecież mały otworek na kluczyk :]
A co do znaczków, to przedni miałem za darmo, dostałem go jak przekładałem silnik. Za tył niestety musiałem zapłacić 30zł. Na allegro jak się pytałem o ceny, to przeciętnie chcieli 80zł za oba.
Przedstawiciel Podlasia

Od: 10 lip 2006, 23:30
Auto: GE6 KL, RF7J