OGŁOSZENIE PARAFIALNE
W związku z bardzo dużą ilością zgłoszonych osób, której w pierwotnym planie nie przewidywaliśmy, postanowiłem poszukać innego miejsca na nocleg niż pierwotnie zakładane. Nie chciałbym, żeby doszło do sytuacji, że kiedy każdy z nas wypije kilka piw przyjdzie leśniczy i nas wywali z polany, albo kiedy nie będzie pogody okaże się, że brakuje miejsca dla przyjezdnych u poznaniaków, bo np. każdy przyjedzie z dziewczyną. Mając na uwadze powyższe, udało nam się znaleźć pole campingowe bardzo blisko pierwotnie zakładanego miejsca, które oferuje nam:
1. Domki – 4 osobowe
2. Salę, na której możemy zrobić imprezę
3. Węzeł sanitarny
4. Boisko do siatkówki
5. Dart i inne gry
6. Ogrodzony teren, bezpieczny dla samochodów
To wszystko w cenie 20 zł od osoby. Wydaje mi się, że cena nie jest wygórowana, a daje nam pełne bezpieczeństwo i gwarancję, że nie wyniknie żadna nieprzewidziana sytuacja. Ośrodek jest położony w odległości 300m od plaży.
UWAGA:
Cena nie zawiera pościeli – każdy musi posiadać własny śpiwór.
W związku z powyższym, została założona ankieta, w której proszę was o wypowiedź, czy jesteście w stanie pokryć koszt 20 zł od osoby który gwarantuje nam wszystko o czym pisałem. Proszę też osoby, które odpowiedzą "TAK" o deklaracje czy przyjadą z osobą towarzyszącą – jest to bardzo ważne aby ocenić ile osób będzie i ile domków musimy zarezerwować. Uprzedzając niezadane pytania – nie ma możliwości noclegu w samochodzie i bycia zwolnionym z opłaty – opłata jest pobierana przy wjeździe na teren ośrodka.
Bardzo proszę was o szybkie deklaracje, gdyż właścicielka ośrodka wymaga ode mnie ostatecznego potwierdzenia oraz wpłacenia zaliczki do soboty – ankieta trwa do niedzieli, jednak nie zwlekajcie proszę z odpowiedzią – mi być może uda się do niedzieli przeciągnąć wpłatę zaliczki, która będzie konieczna. Nie pobieram od nikogo przedpłat – całość kwoty należy zapłacić przy wjeździe – płacimy za tyle osób ile będzie w samochodzie, jednak bardzo was proszę o poważne deklaracje – ze swojej kieszeni wykładam zaliczkę i nie chciałbym tych pieniędzy stracić.
Jeżeli macie jakiekolwiek pytania – walcie śmiało. Jutro popołudniu postaram się umieścić zdjęcia domków i sali na której odbędzie się impreza. Prawdopodobnie będziemy mieli sprzęt nagłaśniający – urządzimy karaoke i inne zabawy
Pozdrawiam,
Winetou