POMORZE – Biwak sierpniowy MazdaSpeed
No to szykuje sie GRUba biba
.Jak tylko znajde chwilke czasu to wrzuce jakies mapki z planem dojazdu
-
waldii
ja tam sie nudzic nie bede
mozemy zagrac w butelke
albo w rozbieranego
co ty na to olenka??
-
GRU
GRU napisał(a):mozemy zagrac w butelke albo w rozbieranego
heheh bardziej jestem za butelką ,w rozbieranego nie gram ,bo z przyczyn milusińskich-brzusińskich troszku mi przybyło kilogramów

- Od: 29 lip 2005, 21:18
- Auto: mazda 121 :)
GRU napisał(a):jestem otwardy
chyba chciales napisac o twardy

chociaz po kilku imprezach z Toba to............sam nie wiem

-
waldii
Generalnie to jest troche suchar zeby robic takie biwaki tydzien po tygodniu , bo jeden jest u was a drugi tydzien pozniej pod poznaniem. Czy nie dałoby sie tego jakos połaczyc zeby cała ekipa sie spotkała razem w jednym miejscu?
- Od: 17 lis 2006, 00:38
- Auto: Mazda 6 2,0 citd
lucas_ka sorry ,ale propozycja neszego biwaku pojawila sie na forum na początku czerwca.I nikt nie mowił ,ze ma być to biwak ogólnopolski.... tylko pomorski.Ewentualnie ktos kto zechce może do nas zawitać,dlatego prosze nie pisac mi tu o przełożeniu,bo to nasza regionalna impreza ,zapowiadana o wiele szybciej niz np.mega spot.
olenka ma racje na poczatku czerwca bylo info
i ja sie w twdy zapisalem ale chyba nie pamietala o tym 
-
GRU
lucas_ka napisał(a):Czy nie dałoby sie tego jakos połaczyc

-
waldii
Tak jak obiecalem wrzucam mapki dojazdu na biwak.
miejsce spotkania to C.H. AUCHAN na skrzyzowaniu obwodnicy S6 i ul.Kartuskiej(trasa nr.7 na Warszawę)
Mysle,zeby sie nie pogubic na parkingu to spotkamy sie w okolicach sklepu NORAUTO(po lewej stronie AUCHANA)
Wyjezdzamy na obwodnice i kierujemy sie na ŁÓDZ.Na trzecim zjezdzie kierujemy sie na Starogard.W miejscowosci Godziszewo skrecamy w prawo na trase 224 kierunek Skarszewy Nowa Karczma.
na poczatku Skarszew po lewej stronie znajduje sie stacja paliwowa BLISKA.Za nią skrecamy w lewo i jedziemy ok 700m do momentu az po prawej stronie zacznie sie lasek.Wówczas skrecamy w prawo i jadumy do konca na parking
Jakby co to moj nr fonu 601 813 759
miejsce spotkania to C.H. AUCHAN na skrzyzowaniu obwodnicy S6 i ul.Kartuskiej(trasa nr.7 na Warszawę)
Mysle,zeby sie nie pogubic na parkingu to spotkamy sie w okolicach sklepu NORAUTO(po lewej stronie AUCHANA)
Wyjezdzamy na obwodnice i kierujemy sie na ŁÓDZ.Na trzecim zjezdzie kierujemy sie na Starogard.W miejscowosci Godziszewo skrecamy w prawo na trase 224 kierunek Skarszewy Nowa Karczma.

na poczatku Skarszew po lewej stronie znajduje sie stacja paliwowa BLISKA.Za nią skrecamy w lewo i jedziemy ok 700m do momentu az po prawej stronie zacznie sie lasek.Wówczas skrecamy w prawo i jadumy do konca na parking

Jakby co to moj nr fonu 601 813 759
-
waldii
Dzieki za mapki
.Ja dojade do Skarszew i na tej stacji będe czekać na Was.Prosze jedynie o info,o której godz powinniście dojechać do Skarszew.Pozdrawiam 
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
faraonka30 napisał(a):Prosze jedynie o info,o której godz powinniście dojechać do Skarszew
Mysle,ze ok19:32 powinnismy byc na miejscu

-
waldii
waldii napisał(a):Mysle,ze ok19:32 powinnismy byc na miejscu

waldii napisał(a):Zdzwonimy sie jak bedziemy wyskakiwac z parkingu Auchana.Tyle czasu chyba Ci wystarczy na dojechanie?
Spoko,że starczy.
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
ja wyjezdzam z poznaniu chwile po 12:00 zeby ze spokojem dojechac,hjakby co to bede czekal kolo oszoloma 
-
GRU
hej!bylismy wczoraj ogladac nasze domki z zewnątrz i zapowiada sie super!!!Chcialam jeszcze dodać ,że na ośrodku sa 2 sklepy spożywcze,gdzie w weekend maja swieże pieczywko,dlatego nie bierzcie full jedzenia bo wszystko można kupic na miejscu:)
APELUJE RÓWNIEŻ O ZABRANIE PŁYT Z MUZYKA!!! <jupi>
Inf. dla tych ,co dojada: mamy domki nr.100
APELUJE RÓWNIEŻ O ZABRANIE PŁYT Z MUZYKA!!! <jupi>
Inf. dla tych ,co dojada: mamy domki nr.100
moja taka mala prosba,zeby kazdy zabral za soba na biwak dlugopis.Pozniej sie dowiecie po co 
-
waldii