BRODNICA – spotkania regionalne
krzysioww napisał(a):Kiedy jedziecie do Wawy
Do W-wy jedziemy 07.07 i w sumie w niezbyt miłym celu bo na lotnisko-Andrzej wraca do pracy.Przedłużył sobie wolne bo miał wracać dzisiaj ale mam go jeszcze na tydz

- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Dobra
Dziś byłem z wizytą u jesus'a w Toruniu (starsi klubowicze pamiętają jesusa, to on zorganizował MegaSpot 2005, znana osoba w racingowym światku), coś zaświtało nam w naszych dziwnych główkach, stwierdziliśmy, że wieje nudą, świat jest ponury i smutny i... poczyniliśmy pewne ustalenia
Prawdopodobnie 21.07.2007 na Lotnisku Aeroklubu Toruńskiego w Toruniu zrobimy spotkanie mazdowiczów w piknikowo – grillowym stylu
Co Wy na to? (orientacyjny koszt 20-30 zł od auta).
Zlocik ma mieć charakter typowo regionalny (Kuj-Pom), natomiast reprezentanci innych województw oczywiście również mile widziani
Co Wy na to? Co Wy na to?
Dziś byłem z wizytą u jesus'a w Toruniu (starsi klubowicze pamiętają jesusa, to on zorganizował MegaSpot 2005, znana osoba w racingowym światku), coś zaświtało nam w naszych dziwnych główkach, stwierdziliśmy, że wieje nudą, świat jest ponury i smutny i... poczyniliśmy pewne ustalenia
Prawdopodobnie 21.07.2007 na Lotnisku Aeroklubu Toruńskiego w Toruniu zrobimy spotkanie mazdowiczów w piknikowo – grillowym stylu
Zlocik ma mieć charakter typowo regionalny (Kuj-Pom), natomiast reprezentanci innych województw oczywiście również mile widziani
Co Wy na to? Co Wy na to?
Piotruś napisał(a):Co Wy na to? Co Wy na to?
Cześć,bardzo fajny pomysł.Szkoda tylko,że Andrzeja nie będzie a na paliwko to też nie wyrobie.Jacobs,kiedy wyjeżdzasz do Torunia?W związku z tym,że ja nie dam rady przyjechać,dałabym Ci flage"Reprezentowałbyś nasz rejon".
Piotruś napisał(a):Co Wy na to? Co Wy na to?
Cóż mogę powiedzieć.... prawdopodobnie zjawię się z kuzynem z Niemiec Clint'em z Corolla Club PL obecnym na 2-dniowym zlocie brodnickim
Prawdopodobnie przyjedziemy na 1 dzień (bez noclegu
Jak coś będziemy więcej wiedzieć i jeśli sprawy Cukierka się jakoś ułożą to damy znać
Pozdrawiam
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Cukierek & ekipa z Brodnicy,wiem,że 21.07 jedziemy do Torunia ale może jest ktoś z Was chętny by pojechać też 22.07 do Olsztyna(o ile nie zostajecie na noc w Toruniu)?Jeśli tylko będzie taka możliwość to Serdecznie Zapraszam
.
Co do 21.07 to ja osobiście nie wiem jak sie potoczy bo mam urodzinki i nie mam kompletnego pojęcia co będę robił i czy będę w stanie gdziekolwiek jechać.Jak coś to zgadamy sie na gg lub na forum.
Beatko niestety wszystko co planowałem ze zlotami(Olsztyn i MegaSpot) chyba nie dojdzie do skutku!
Tak samo wszelkie modyfikacje Madzi idą na dalszy plan przez pewien okres czasu jak wyjde na prostą(jak długo nie wiem).Może jakoś wszystko się ułoży,ale to czas pokaże!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):Może jakoś wszystko się ułoży,ale to czas pokaże!
Mam nadzieje,że jesli masz jakieś problemy to szybko się rozwiążą,bądz dobrej mysli
Jak tam samopoczucie po TUNEBALL TORUŃ 2007?
My razem z bratem myślimy nad kolejnym spotem w okolicach Brodnicy!
I jedną z głównych atrakcji chcemy zrobić wjazd na hamownię w celu zmierzenia mocy naszych Mazd!
Czyli tzw.Dyno Day!
Taka hamownia jest już w Brodnicy i jej właściciel zajmuje sie też Chiptuningiem.
Oto ich strona: http://www.diesel-tuning.pl/
Ceny nie są głupie,a może zjedziemy z ceny przy większej ilości autek!
Od środy zaczynamy działać z organizacją!
Jeśli wszystko by się udało to po hamownii na Agroturystykę i impreza do rana!Sprawy organizacyjne dograją Cukierek i BratCukierka (hamownia), Bruce (agroturystyka) oraz Faraonka30 (inne sprawy
) Ale ja nie piję!
Pozdrawiam
My razem z bratem myślimy nad kolejnym spotem w okolicach Brodnicy!
I jedną z głównych atrakcji chcemy zrobić wjazd na hamownię w celu zmierzenia mocy naszych Mazd!
Czyli tzw.Dyno Day!

Taka hamownia jest już w Brodnicy i jej właściciel zajmuje sie też Chiptuningiem.
Oto ich strona: http://www.diesel-tuning.pl/
Ceny nie są głupie,a może zjedziemy z ceny przy większej ilości autek!
Od środy zaczynamy działać z organizacją!
Jeśli wszystko by się udało to po hamownii na Agroturystykę i impreza do rana!Sprawy organizacyjne dograją Cukierek i BratCukierka (hamownia), Bruce (agroturystyka) oraz Faraonka30 (inne sprawy

Pozdrawiam
www.gtrproject.pl
Cukierek napisał(a):Faraonka30 (inne sprawy język )
Gotowanie i sprzątanie??

BratCukierka napisał(a):Gotowanie i sprzątanie

Cukierek napisał(a):Czyli tzw.Dyno Day!
Na to bym sie pisał
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Ja tez coś szmunce ze zlotem we Wawku (ktos bedzie chetny na paintball?? )
Ja to chętny,choćby się waliło i paliło!
www.gtrproject.pl
Jacol napisał(a):Cukierek napisał(a):Czyli tzw.Dyno Day!
Na to bym sie pisałJa tez coś szmunce ze zlotem we Wawku (ktos bedzie chetny na paintball?? )
Paintball

Piotruś napisał(a):Wiadomo coś o terminie?
Na razie to jest plan...ale mysle ze przelom sierpnia/wrzesnia takie cos bedzie
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Cześć,chłopaki to jaki termin obstawiacie na ten spot?