Poniżej informacje nt. Biwaku Mazdaspeed na Pomorzu. Cały wyjazd koordynuje Oleńka (cześc i chwała jej za to), więc z pytaniami proszę kierowac się do niej. Niestety ja w tym czasie będę służbowo w Szczecinie, więc tym bardziej proszę męczyć Olę
Koniec dopisku
Witam,wróciłam juz z urlopu i spełniam Wasze zachcianki odnośnie inf.na temat naszego sierpniowego biwaku nad jeziorkiem.
Bawimy sie na Ośrodku wypoczynkowym GOSIR w Borównie k.Skarszew.Zarezerwowałam 2 domki – Wieżyca i Parterówka ,w każdym domku jest 8 miejsc noclegowych czyli razem mamy 16spań.(Dodatkowo kilka osób napewno zmieści sie na materacach) Termin wyjazdu : 3-5 sierpień 2007 . Koszt jednego domku za dobę to 95zł z pościelą.Wychodzą 2 doby czyli 190zł razy 2(bo mamy 2 domki)czyli płacimy 380zł co dzielimy na osoby biorace udział w imprezie.Do tego dojdzie koszt zużytej energii oraz opłata za parking.Domki wyposażone są w węzeł sanitarny i mają dobry standard.Ośrodek jest położony w lesie,jest naprawdę piękne jeziorko,duża plaża , sklepiki,jedzonko a nawet i dyskoteka:) Myślę ,że bedziecie zadowoleni.Istnieje mozliwosc wypozyczenia sprzetu wodnego.Kajak kosztuje 7zl/h,rowerek wodny 2osobowy 8zl a 4osobowy 15zl/h.
[b]Plan jest taki: planowane oblężenie ośrodka godz.20:00,ulokowanie sie w domkach,otwarcie piwka i rozpalenie grilla ,czas wolno-imprezowy
Na sierpniowy biwak wybierają sie :
Oleńka i Waldii (Gdańsk)
Faraonka30 z dziećmi (Lidzbark)
Tomash i Asia (Wejherowo)
Miles i Nela(Gdańsk)
Krzysioww i Małgosia(Warszawa)
lista oczywiście cały czas jest jeszcze otwarta...
4.07(SOBOTA)–
dojeżdza do nas :
szyna.0703 z żonką (Malbork)-bez noclegu
novis i żonka( Kętrzyn)
chudy(Kosciezyna)
Rzaczek5 z Kalinką(Pruszcz Gd.)
Konkretne inf.o tym jak dojechac napisze Waldii.
POZRAWIAM I JUZ NIE MOGE DOCZEKAĆ SIE IMPREZKI.

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)