Może ktoś mi powie co trzeba zrobic żeby wymienić panel kliamtyzacji na klimatronik -mazda 626 GF 97
Jacho
Zmiana klimatyzacji manualnej na klimatronic. (626 GF)
Strona 1 z 1
Ten akurat jest także w manualu.sboard napisał(a):nasłonecznienia
Wymienia się cały moduł wentylatorów, panel oraz sterowanie elektryki (powinna być wiązka już obecna), dołożyć czujnik temperatury wewnętrznej (NTC 2,2k) w specjalnym miejscu (lekki przepływ wymuszony powietrza); nie wiem czy nie ma jeszcze jednego czujnika przy układzie sprężarki/zaworu/osuszacza.
PS. zmień temat...........
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
xANDy napisał(a):dołożyć czujnik temperatury wewnętrznej (NTC 2,2k) w specjalnym miejscu
xANDy czy ten czujnik nie znajduje sie po prawej stronie kierownicy, tak nizej?
Nie wiem czy jest w ręcznej klimie – dobrze, że są te wycięcia – ale czy za nimi masz przewód i czujnik?
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
a czy jest miejsce na niego?sboard napisał(a):w wersji manualnej nie ma czujnika nasłonecznienia
PS. sboard – zaraz zostaniesz moderatorem działu diesla...

sboard napisał(a):w wersji manualnej nie ma czujnika nasłonecznienia
Jest tylko plastikowa zaślepka

Strona 1 z 1