Mazda 323 BG Zegarek na desce rozdzielczej
Strona 1 z 1
Jest sobie tam taki zegarek zielony. Niestety u mnie nie świeci (nie działa) od początku myslałem ze sie spalił ale pewnej niezapomnianej imprezy jeden taki gróbas wsiadł mi do auta i o dziwo zegar zaczął działać niestety przy ustawianiu godziny wyłączył sie ponownie. Myśle ze to coś ze stykami ale niestety nie wiem gdzie moze ktoś z was wie??
- Od: 8 sie 2004, 11:10
- Auto: Mazda 323 1.8 16v
witam,
musisz wyciagnac cały przyrząd uniwersalny z dechy rozdzielczej i zobaczyć z tyłu ścieżki i styki. nie ma przy tym aż tak dużo roboty. cały przyrząd siedzi na 4 czy 5 śrubach. no i może będziesz musiał jeszcze odkręcić te plastkiki przy kierownicy, ale to tez nie jest az tak wielki problem.
pozdro
musisz wyciagnac cały przyrząd uniwersalny z dechy rozdzielczej i zobaczyć z tyłu ścieżki i styki. nie ma przy tym aż tak dużo roboty. cały przyrząd siedzi na 4 czy 5 śrubach. no i może będziesz musiał jeszcze odkręcić te plastkiki przy kierownicy, ale to tez nie jest az tak wielki problem.
pozdro
===Radziu===
- Od: 19 lis 2003, 09:40
- Auto: 626 GF 1,9i
Uuuu Macho obys nie mial takiego zonka jak ja.Dzialal mi zegarek,dzialal i przestal dzialac.Jak wszystko rozkrecilem to sie okazalo ze czesciowo sie stopil od jednej z zarowek podswietlajacej zegary.Do tej pory nie moge w to uwierzyc....
Główno-dowodzący LOŻY VIP'ów
- Od: 25 sie 2004, 12:23
- Auto: Passat B7
Strona 1 z 1