Loczek napisał(a):a mi sie wysypał przegób wew.
Buehehe. Było tak zapier****?
A mi przestało stukać przy skręcaniu

www.mazdaspeed.pl
Siw-y napisał(a):zlocik raczej sie udal ale nie stety moja padaka sie rozsypala
Siw-y napisał(a):zamiast twazy mam czerwona skorupe i boli jak dotykam
Siw-y napisał(a):helou
wczoraj nie mialem niestety sily nic napisac, zwazywszy (nie jestem pewien czy dobre slowo) na to, ze musialem dzis wczesnie wstac bo na 6 do roboty
![]()
zlocik raczej sie udal ale nie stety moja padaka sie rozsypala![]()
![]()
a z ciekawszych zeczy to sie strasznie przestraszylem jak spojzalem w lustro, tak zjaranego ryja to jeszcze nie mialem, zamiast twazy mam czerwona skorupe i boli jak dotykam
![]()
wybaczcie ale nie mam jakos weny aby teraz wszystkich wychwalac
Siw-y napisał(a):a z ciekawszych zeczy to sie strasznie przestraszylem jak spojzalem w lustro głupek , tak zjaranego ryja to jeszcze nie mialem, zamiast twazy mam czerwona skorupe i boli jak dotykam ysz
Żanetka napisał(a):na pocieszenie Ci powiem że mam tak samo głaszcze
abdul69 napisał(a):Siwy jak mam to samo a na czole to mi już wyskoczyły bomble z wodą od oparzenia
I boli Złoooooooooo
endriu323f napisał(a):Tylko jak pamieć mnie nie myli to nikt sie nieopalał wiec skat te popażenia?pytajnikpytajnikpytajnikpytajnik ysz ysz ysz
endriu323f napisał(a):Widze ze nietylko ja mam czerwona tważ która poli jak djablii .Tylko jak pamieć mnie nie myli to nikt sie nieopalał wiec skat te popażenia?
endriu323f napisał(a):Podziekawania dla wszystkich za milo spedzony czas i swietna zabawe
bullet_0 napisał(a):Loczek wrzucaj swoje, chce zobaczyć jak wyszły mohery na torze
Loczek napisał(a):to gorąc ktory bił od asfaltu
Sokool napisał(a):Wszystkich spaliło A przez ten wiaterek nie było czuć że tak smaży...
Loczek napisał(a):to gorąc ktory bił od asfaltu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości