Świetny spot, dzięki wszystkim za rewelacyjną atmosferę.
Śląsk – Letni Zlot MazdaSpeed – tor kartingowy Wyrazów k/Częstochowy – impreza 2 dniowa
ten zlot to złoooooooooooo alkohol to złooooooooooo drinki 99% wodka i 1 % soku to też złooooooooo samochód Wineta też zlooooooooo
ale bardzo Wam dziękuję za ten zlot, miło było poznac ludzi z którymi tyle czasu pisze na forum
dzieki wielkie dla Loczka którego padaką mogłam pojezdzic
i dzieki Winetu, Bimbak i Loczek za przewiezienie po torze
oraz wielkie dzieki dla naszego dzielnego kierowcy Siwego któremu pomagałam hamowac w czasie jazdy
oraz wielkie dzieki dla naszego dzielnego kierowcy Siwego któremu pomagałam hamowac w czasie jazdy

Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
marek napisał(a):kiedy foty, bo część już mam i jestem reszty ciekaw
ja juz mam tylko musze zmniejszyc.... skad masz fotki ? te z mms ?
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
Ja również się melduję.
Właśnie siedzę przed lapem i myślę co tu napisać...
Rozpakowałem już graty, założyłem podkładki klubowe ( dziękuję temu kto mi je sprzedał, nie zabij mnie ale na śmierć zapomniałem jakiego miałeś nicka
). Jestem zmęczony i chce mi się spać a na 24 muszę popierniczać do pracy... Nieciekawa wizja.
Zmęczenie to jednak jest jak najbardziej przyjemne – wiele się działo a mimo to był czas by trochę się poobijać co w przypadku mojej codziennej zajętości jest po prostu świętem
Nie ma to jak się polenić
Zdjęć też już trochę jest ale nie mam siły ich teraz wrzucać
Jutro, jak już odeśpię nocną zmianę i ten zwariowany dzień
Czas na podziękowania, jako że próbowałem to już pisać 3 razy pozwolę sobie wymienić w myślnikach dzięki czemu uniknę budowania zdań wielokrotnie złożonych:
– brii – dzięki za zorganizowanie spota i piątkową gościnę; bez Ciebie musiałbym wstawać o dziwnych porach a tak się wyspałem jak człowiek
BUZZZZZZ
– michi – Tobie dziękuję za pomoc przy oklejaniu migaczy; efekt jest świetny ( fotki wkrótce wrzucę ); nie wiem co Ci wiszę ale coś dużego
;
– abdul – dzięki za pomoc przy swapie radia i półeczki; niby pierdoła a przez nią nie przeszedłem, Ty mi pomogłeś
Pozdro Hanysie i wpadej na browca jak sam kaj kole mie bydziesz
– porek i sokool – dzięki za towarzystwo w drodze na spot – fajnie było zamykać konwój i robić Wam miejsce do wyprzedzania
– malutka – bardzo dziękuję że mimo odjazdowego rozgardiaszu znalazłaś chwilę by poszukać dla mnie naklejek klubowych
przy następnej okazji stawiam relaksujący masaż pleców
– dziękuję wszystkim pozostałym osobom których z racji definitywnych problemów z pamięcią nie wymieniłem powyżej. Dzięki Wam impreza miała niezwykły charakter i długo pozostanie w pamięci, zwłaszcza że to mój pierwszy zlot.
Jako że jestem szczerą osobą muszę też napisać co mi się nie podobało.
Za tor zapłaciliśmy tak by go na weekend wynająć. Fakt, że przez te dwa dni przewinęło się tam wszystko prócz chyba czołgów czasami mocno wkurzał, zwłaszcza motocykle crossowe ścigające się po torze – więcej hałasu robi już chyba tylko startujący odrzutowiec. Słowem – mieliśmy ekipę Subaru nie-wiem-co-tam-robiącą ze swoimi trzystukonnymi maszynami, było dwóch amatorów driftingu, grupa ludzi ścigających się ściagaczami, motocyklami crossowymi... Brakowało tylko kolarzy i kajakarzy
Dwa słowa wyjaśnienia: nie mam o to pretensji do brii bo mówiąc szczerze moim zdaniem to właściciel tego toru spierdzielił sprawę – jak można wynajmować tor który w ogóle nie jest pilnowany i jeździ tam kto chce? To jedno "słowo"
Drugie słowo jest takie że nie chodzi mi o kasę bo tej mi nie żal na tego typu spoty. Chodzi o zasadę – skoro zapłaciliśmy za wynajęcie toru, dlaczego korzysta z niego kto chce i kogo wiatr przywieje? Nie mówię tylko o sobotnich ścigałkach Subarów ( bo ponoć oni rówież wynajęli
) i tego typu badziewiach ale o każdym kto się przez te dwa dni tam przewinął.
No i nie było niestety prądu
Podsumowując "na nie": trzeba w przyszłości zwrócić uwagę na pewne rzeczy ( czy tor jest pilnowany ), innym sprawom nie zawsze da się zapobiec ( prąd ).
Uff, mam nadzieję że nie zostanę ukrzyżowany bo daleki jestem od wjeżdżania na kogokolwiek
Chciałbym tylko aby cieszyć się tym co było dobre, a z tego co nie wyszło wyciągnąć wnioski na przyszłe spoty
.
Summa summarum: było świetnie, śmiesznie, ekscytująco, chwilami strasznie ( prawie wypadłem z toru w pewnej chwili – sokool coś o tym wie
), wietrznie
, przyjemnie, przyjacielsko i trzeźwo. Tak wiem, to ostatnie to moja wersja bo chyba jako jedyny w sobotę wieczorem byłem tam trzeźwy ( jeśli o kimś nie wiem to przepraszam )
Dziękuję za wspaniałe przeżycie i wszystkich Was chcę widzieć w Bednarach!!
Pozdrawiam serdecznie, Akar.
EDIT: Chciałbym jeszcze jedno dodać... Impreza była świetna i niestety, pozostaje niedosyt
Było po prostu świetnie, teraz zaś trzeba wrócić do szarej rzeczywistości, pracy w nocy, spania po dniach... Jedyne co mnie ratuje od totalnego smutku to fakt że idę zarabiać na zlot w Bednarach 
Właśnie siedzę przed lapem i myślę co tu napisać...
Rozpakowałem już graty, założyłem podkładki klubowe ( dziękuję temu kto mi je sprzedał, nie zabij mnie ale na śmierć zapomniałem jakiego miałeś nicka
Zmęczenie to jednak jest jak najbardziej przyjemne – wiele się działo a mimo to był czas by trochę się poobijać co w przypadku mojej codziennej zajętości jest po prostu świętem
Zdjęć też już trochę jest ale nie mam siły ich teraz wrzucać
Czas na podziękowania, jako że próbowałem to już pisać 3 razy pozwolę sobie wymienić w myślnikach dzięki czemu uniknę budowania zdań wielokrotnie złożonych:
– brii – dzięki za zorganizowanie spota i piątkową gościnę; bez Ciebie musiałbym wstawać o dziwnych porach a tak się wyspałem jak człowiek
– michi – Tobie dziękuję za pomoc przy oklejaniu migaczy; efekt jest świetny ( fotki wkrótce wrzucę ); nie wiem co Ci wiszę ale coś dużego
– abdul – dzięki za pomoc przy swapie radia i półeczki; niby pierdoła a przez nią nie przeszedłem, Ty mi pomogłeś
– porek i sokool – dzięki za towarzystwo w drodze na spot – fajnie było zamykać konwój i robić Wam miejsce do wyprzedzania
– malutka – bardzo dziękuję że mimo odjazdowego rozgardiaszu znalazłaś chwilę by poszukać dla mnie naklejek klubowych
– dziękuję wszystkim pozostałym osobom których z racji definitywnych problemów z pamięcią nie wymieniłem powyżej. Dzięki Wam impreza miała niezwykły charakter i długo pozostanie w pamięci, zwłaszcza że to mój pierwszy zlot.
Jako że jestem szczerą osobą muszę też napisać co mi się nie podobało.
Za tor zapłaciliśmy tak by go na weekend wynająć. Fakt, że przez te dwa dni przewinęło się tam wszystko prócz chyba czołgów czasami mocno wkurzał, zwłaszcza motocykle crossowe ścigające się po torze – więcej hałasu robi już chyba tylko startujący odrzutowiec. Słowem – mieliśmy ekipę Subaru nie-wiem-co-tam-robiącą ze swoimi trzystukonnymi maszynami, było dwóch amatorów driftingu, grupa ludzi ścigających się ściagaczami, motocyklami crossowymi... Brakowało tylko kolarzy i kajakarzy
Dwa słowa wyjaśnienia: nie mam o to pretensji do brii bo mówiąc szczerze moim zdaniem to właściciel tego toru spierdzielił sprawę – jak można wynajmować tor który w ogóle nie jest pilnowany i jeździ tam kto chce? To jedno "słowo"
No i nie było niestety prądu
Podsumowując "na nie": trzeba w przyszłości zwrócić uwagę na pewne rzeczy ( czy tor jest pilnowany ), innym sprawom nie zawsze da się zapobiec ( prąd ).
Uff, mam nadzieję że nie zostanę ukrzyżowany bo daleki jestem od wjeżdżania na kogokolwiek
Chciałbym tylko aby cieszyć się tym co było dobre, a z tego co nie wyszło wyciągnąć wnioski na przyszłe spoty
Summa summarum: było świetnie, śmiesznie, ekscytująco, chwilami strasznie ( prawie wypadłem z toru w pewnej chwili – sokool coś o tym wie

Dziękuję za wspaniałe przeżycie i wszystkich Was chcę widzieć w Bednarach!!
Pozdrawiam serdecznie, Akar.
EDIT: Chciałbym jeszcze jedno dodać... Impreza była świetna i niestety, pozostaje niedosyt
Akar.Zaephyr napisał(a):przewinęło się tam wszystko prócz chyba czołgów
no tak Czołg był w Koninie
Akar.Zaephyr napisał(a):Brakowało tylko kolarzy
o nie nie brakowało pewne panie wyjechały na czołowe z motocyklem

co do toru całkowicie podzielam zdanie Akar.Zaephyr
Zanetkaaa napisał(a):o nie nie brakowało pewne panie wyjechały na czołowe z motocyklem (jezdzily w przeciwnym kierunku do jazdy innych uczestnikow po torze) Lokaty ma to uwieczniene na zdjeciu
Miałem przyjemność pędzić coś koło 85 km/h gdy wyjechały na zakręt
Na szczęście dość daleko i spokojnie wyhamowałem

Ja, a raczej My również meldujemy się w domku
Było oczywiście super mega świetnie, jak na każdym zresztą zlocie
Chciałem podziękować hmmm, żeby nie wymieniać z osobna (bo musiałbym prawie wszystkich) wszystkim uczestnikom Zlotu, za wspólną zabawę, pomoc, przejażdżki ukochanymi autkami, a nawet i motorami (pierwszy raz w życiu jechałem 210 km/h)
Ogólnie każdy wie za co
Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli, a Ci co nie byli niech żałują
Ehh i znowu powrót do szarej rzeczywistości
Ale w głowie pozostaną niezapomniane wrażenia ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Było oczywiście super mega świetnie, jak na każdym zresztą zlocie
Chciałem podziękować hmmm, żeby nie wymieniać z osobna (bo musiałbym prawie wszystkich) wszystkim uczestnikom Zlotu, za wspólną zabawę, pomoc, przejażdżki ukochanymi autkami, a nawet i motorami (pierwszy raz w życiu jechałem 210 km/h)
Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli, a Ci co nie byli niech żałują
Ehh i znowu powrót do szarej rzeczywistości
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Zanetkaaa napisał(a):Akar.Zaephyr napisał:
przewinęło się tam wszystko prócz chyba czołgów
no tak Czołg był w Koninie
Akar.Zaephyr napisał:
Brakowało tylko kolarzy
o nie nie brakowało
Zanetkaaa wyjelas mi to z ust
Akar.Zaephyr napisał(a): malutka – bardzo dziękuję że mimo odjazdowego rozgardiaszu znalazłaś chwilę by poszukać dla mnie naklejek klubowych przy następnej okazji stawiam relaksujący masaż pleców
cholera...teraz mowisz o masazu? takowy przydalby sie dzis po wczorajszej imnprezie

Akar.Zaephyr napisał(a):założyłem podkładki klubowe ( dziękuję temu kto mi je sprzedał, nie zabij mnie ale na śmierć zapomniałem jakiego miałeś nicka).
Winetou
Ja rowniez chcialam wszystkim podziekowac za swietna zabawe. Dwa dni spedzone ze wspanialymi ludzmi i choc impreza byla troszke wyczerpujaca a pozegnanie smutne to czuje ze podladowalam akumulatory, tak ze do Bednar powinno mi starczyc energii do dzialania
brii

Ostatnio edytowano 8 lip 2007, 23:34 przez malutka, łącznie edytowano 1 raz

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Zanetkaaa napisał(a):Akar.Zaephyr napisał(a):Brakowało tylko kolarzy
o nie nie brakowało pewne panie wyjechały na czołowe z motocyklem(jezdzily w przeciwnym kierunku do jazdy innych uczestnikow po torze) Lokaty ma to uwieczniene na zdjeciu
Byli jeszcze młodzi gniewni namiętnie trenujący stoppie. Niestety ku naszemu niezadowoleniu żaden nie przeleciał nad kierownicą

A tak poza tym to buzz i eyetoy rulez

malutka napisał(a):(...)Akar.Zaephyr napisał(a): malutka – bardzo dziękuję że mimo odjazdowego rozgardiaszu znalazłaś chwilę by poszukać dla mnie naklejek klubowych przy następnej okazji stawiam relaksujący masaż pleców
cholera...teraz mowisz o masazu? takowy przydalby sie dzis po wczorajszej imnpreziea tak na powaznie to nie ma sprawy, ciesze sie ze moglam pomoc
a
Akar.Zaephyr napisał(a):założyłem podkładki klubowe ( dziękuję temu kto mi je sprzedał, nie zabij mnie ale na śmierć zapomniałem jakiego miałeś nicka).
Winetou
malutka – dziękuję
Winetou – serdeczne dzięki za podkładki – pierwsze marzenie zrealizowane
jak zwykle była stypa tylko kupe kasy zmarnowałem, o mało nie pokrzywiłem felgi, popsułem osłonę przegubu i wogóle nie wiem po co ja jeżdżę na te zloty....
...no dobra – już wiem – dla was
uśmiałem się po wsze czasy, naładowałem bateryjki i teraz już liczę dni do kolejnego spotkania z wami. Tylko w waszym towarzystwie można z przykrej sytuacji wyciągnąć tyle śmiechu i radości – dziękuję wam wszystkim i każdemu z osobna – jesteście boscy
p.s.
Bardzo proszę o nieumieszczenie zdjęć wiadomo jakich tylko podesłanie do mnie na maila moj nick @ mazdaspeed.pl – przygotuje odpowiednia fotorelacje w naszych mazdach
...no dobra – już wiem – dla was

p.s.
Bardzo proszę o nieumieszczenie zdjęć wiadomo jakich tylko podesłanie do mnie na maila moj nick @ mazdaspeed.pl – przygotuje odpowiednia fotorelacje w naszych mazdach

ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):p.s.
ups
Żanetka napisał(a):ups tylko mnie nie bij
hihi, Ciebie ? jakbym mógł

Mam prośbę do osoby, która pożyczyła mi klucz do kół (tu z kolei ja przepraszam, że nie pamiętam nicka) o kontakt na PW
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i