ja będe o 6,30 pod Go Sport(mieszkam 500m od) czekam do 6,35 i jade pod Real w Sosnowcu jak ktoś chce dołączyć to zapraszam, moja propozycja była dla tych którzy jadą od południowej strony Katowic, czekajcie na mnie lub na nas pod Realem, ewentualnie kontakt na tel. mogę podać naPW
Śląsk – Letni Zlot MazdaSpeed – tor kartingowy Wyrazów k/Częstochowy – impreza 2 dniowa
widze że nie ma więcej chętnych co by z pod reala w sosnowcu jechali
??[/quote]
ja będe o 6,30 pod Go Sport(mieszkam 500m od) czekam do 6,35 i jade pod Real w Sosnowcu jak ktoś chce dołączyć to zapraszam, moja propozycja była dla tych którzy jadą od południowej strony Katowic, czekajcie na mnie lub na nas pod Realem, ewentualnie kontakt na tel. mogę podać naPW
- Od: 7 cze 2007, 07:45
- Auto: CA KF A/T
Plan awaryjny jest taki, że kombinuję chatki w ośrodku wypoczynkowym
Ale sądzę, że nie będzie źle
Ale sądzę, że nie będzie źle
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Kurde nie przezyje togo nie dosc ze nie zauwazylem ze bedzie spot to jeszcze musze jechac dzis popoludniu w druga strone tak bym sie zabral co to 100 km :/ eh
i Love Mazda, Hate vw, Mitsubishi RULEZ
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=634613#634613 pierwsza magdalena :)
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=634613#634613 pierwsza magdalena :)
- Od: 15 cze 2007, 20:43
- Auto: jest M6 2.0b 141
colt 1.6
było mx-3 1.6
icm twierdzi, że będzie padać w sobotę do południa, potem powinno być ok,
trzeba będzie sprawdzić pogode wieczorkiem
trzeba będzie sprawdzić pogode wieczorkiem
GRU napisał(a):to co jedzie ktos od strony krakowa?pytajnik
Chyba nie...
bullet_0 napisał(a):icm twierdzi, że będzie padać w sobotę do południa, potem powinno być ok,
Jak ma spaść tyle co na diagramie to spoko
Winetou – będą pachołki??
Coby potem nie było : "...o cholera zapomniałem"
– cos w czego pijecie( kieliszki)
– talerzyki
– stucce
– namiot
– spiwro
– grill
– sok (przepojka)
– pieczywo
– mieso
– dodatki
– woda do higieny
– aparaty
– spiewniki
– worki na smieci
– parasolki
– pelelyny
– butki
– spodnie
– majtki
– skarpetki
– koszulki
– bluzy
– husteckzi higieniczne
– oswietlenie
– cos do siedzenia
– jakisstolik
– alkohol
no dobra zrtonilem se sam liste
– cos w czego pijecie( kieliszki)
– talerzyki
– stucce
– namiot
– spiwro
– grill
– sok (przepojka)
– pieczywo
– mieso
– dodatki
– woda do higieny
– aparaty
– spiewniki
– worki na smieci
– parasolki
– pelelyny
– butki
– spodnie
– majtki
– skarpetki
– koszulki
– bluzy
– husteckzi higieniczne
– oswietlenie
– cos do siedzenia
– jakisstolik
– alkohol
no dobra zrtonilem se sam liste
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Jest jeszcze jedna sprawa – jakby ktoś miał to niech zabierze jakąś duuuużą patelnię na której będzie można upichcić duuuużą jajecznicę nad ogniskiem
brii napisał(a):Jest jeszcze jedna sprawa – jakby ktoś miał to niech zabierze jakąś duuuużą patelnię na której będzie można upichcić duuuużą jajecznicę nad ogniskiem
przydałaby się taka z dziurkami do powieszenia na stojaku
Loczek napisał(a):no dobra zrtonilem se sam liste
dodaj stoper
O właśnie – będą potrzebne z 3 stopery
Dwa pseudo już mam
niekoniecznie – postawimy na cegłach
Nie wyspałem się dzisiaj, a sądzę, że wcześnie spać nie pójdę – ciekawe jak sprawny będę jutro![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dwa pseudo już mam
bullet_0 napisał(a):przydałaby się taka z dziurkami do powieszenia na stojaku
niekoniecznie – postawimy na cegłach
Nie wyspałem się dzisiaj, a sądzę, że wcześnie spać nie pójdę – ciekawe jak sprawny będę jutro
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
panowie prosba,moze ktos wzucic mapke dojazdowa to tej miejscowosci
najlepiej od strony krakowa

-
GRU
GRU – jak dasz radę to jest spotkanie na DK-1 przed Częstochową na Orlenie o 7:30. Jak będziesz później to daj znać na koma jak będziesz w Siewierzu – (posyłam numern na PW), będę musiał po Ciebie wyjechać... Ale lepiej bądź na czas, bo Cie miną gokarty
Ruszam więc po kobietę.
Do zobaczenia, Sokool, a później Porek
Do zobaczenia wieczorem, brii.
I do zobaczenia wszystkim jutro
Szerokiej drogi!
Do zobaczenia, Sokool, a później Porek
Do zobaczenia wieczorem, brii.
I do zobaczenia wszystkim jutro
Szerokiej drogi!