Loczek napisał(a):Brii bierzesz swego grilla
Nie – jest za brudny
Ale przydałoby się, żeby ktoś zabrał grilla...
Tak wogóle to obmyślam na wszelki wypadek plan awaryjny (gdyby pogoda nie dopisała).
www.mazdaspeed.pl
Loczek napisał(a):Brii bierzesz swego grilla
Porek napisał(a):Mam prośbę, jeśli ktoś z kolegów wybierających się na zlot posiada podstawową wiedzę z zakresu elektryki/caraudio i ma możliwość zabrania ze sobą lutownicy i jakiegoś miernika uniwersalnego oraz odrobiny czasu i chęci aby podłączyć głośniki w mojej maździe jak należy byłbym wdzięczny. Dokładniej problem jaki mnie nęka opisałem TUTAJ. Z góry dzięki, dla osoby, która zwycięży w konkurencji reanimacji nagłośnienia w moim Heblu przewidziana złocista nagroda w szklanej butelce i honorowy tytuł: 'Prywatny Bohater Porka' oczko
Pozdrawiam, Mateusz.
abdul69 mapisał:
A będzie ktoś miał jakąś butle gazową co by szło jakoś kawa zrobić czy herbata pytajnik
michi napisał(a):abdul69 Ja proponuje ok 6:35 – 6:45 ale pod realem w sosnowcu bo to od razu na trasie na częstochowe Nie opłaca mi się wracać pod go sport.
Sokool napisał(a):Akar.Zaephyr
Jedziesz jutro? Jak tak to może pojedziemy razem? Ja się z Porkiem spotykam w Dąbrowie o 18.30
KamilBA napisał(a):Niestety je tez musze zrezygnowac z sobotniego zloty smutny
endriu323f napisał(a):przydał bysie jakiś czajnik lub ine naczynie zamkniet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość