KAMIEN SLASKI – KOE w Polsce
Jestem z Opola i jak byście chcieli to mogę Wam gdzieś zarezerwować miejsca.Ja nie dysponuje taki zapleczem w miejsca noclegowe ale jak by co to 2-3 osoby zawsze mogę przekimać
- Od: 9 mar 2006, 17:09
- Auto: Mazda 323 BF GTX 4WD 1988r,
Mazda 323 BF GT Turbo Sedan 1989,
Mazda 6 GY 2003r
Daihatsu YRV Gtti 2005
Oczywiście.
...Na chwile obecną nic nie stoi na przeszkodzie żeby sie tam wybrać...A co do napicia to tez przeszkód nie ma
Jak by co to 508371007 albo GG

Jak by co to 508371007 albo GG
- Od: 9 mar 2006, 17:09
- Auto: Mazda 323 BF GTX 4WD 1988r,
Mazda 323 BF GT Turbo Sedan 1989,
Mazda 6 GY 2003r
Daihatsu YRV Gtti 2005
To jak robimy z wyjazdem??
Ja bede jechal jednak z pulaw, wiec bede musial zaplanowac sobie trase od nowa. Ale moglibysmy sie gdzies spotkac z ekipa np. z warszawy.
A moze ktos z lublina albo okolic pulaw bedzie jechal?
Bo przydalo by sie ustalic godzine wyjazdu i jakies kontakty wziasc zeby moze sie tam spotkac na miejscu.
Ja bede jechal jednak z pulaw, wiec bede musial zaplanowac sobie trase od nowa. Ale moglibysmy sie gdzies spotkac z ekipa np. z warszawy.
A moze ktos z lublina albo okolic pulaw bedzie jechal?
Bo przydalo by sie ustalic godzine wyjazdu i jakies kontakty wziasc zeby moze sie tam spotkac na miejscu.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
- Od: 28 paź 2006, 18:49
- Auto: MPV 2,0 benzyna 2000r., volvo v50
Ja tylko nieskromnie napiszę, że 10-te miejsce w klasie STREET FWD wywalczył z najlepszym czasem 14.892 VW Sirocco, w którego razem z Five'em "tchnęliśmy" trochę power'a jakiś miesiąc temu
Dodam, że właściciel jechał na najniższym możliwym doładowaniu.
marcino338 napisał(a):zapodajcie jakieś fotki , kto był
kto nie był niech żałuje
Coś tam potem wieczorem postaram sie powrzucać
Malczan V8 wymiatał
Silnik z przodu – a kierowca siedział na tylnej kanapie haha

Jet Car 6000KM robił sporo dymu i hałasu

IMPREZA REWELACYJNA:
– w miare spokojnie, mało pijanych agresywnych osobników (choć koło mnie mało co nie doszło do grubej jatki jak podchmielony kark zaczął obrażać/wyzywać wszystkich wokół...);
"tylko" jeden dzwon jak "letko" podchmielony kibic z Grudziądza w Kadecie wyjezdzając z lotnistka nie wyrobił na zakręcie i zapunktował w drzewo...Po czym policja w okolicznych wioskach robiła łapanki głównie na "tjuningowane" auta – najpierw strzelanie zza winkla z szuszary, a potem pompowanie balonika
– auta z zagranicy zrobiły na mnie ogromne wrażenie

– nocleg w namiocie pod ogrodzeniem lotniska na pseudo polu namiotowym
– wycie, skrzekot + piękny czysty język INGLISZ pani, która komentowała zawody – mmm poezja
– słońce niby tak nie świeciło a RYJA mam tak spalonego, że dramat
ehhh długo bu opowiadał
- Od: 1 lis 2006, 15:47
- Auto: Galaxy MK2 2.3
zdjęcia mistrz:D
iiyama napisał(a):fajne zdjęcia, jak tak moge cały dzień!
patrzeć się na zdjęcia