Śląsk – Letni Zlot MazdaSpeed – tor kartingowy Wyrazów k/Częstochowy – impreza 2 dniowa
brii napisał(a):Jakby cuś to mam teraz takie pytanie: będą chętni na małą wycieczkę krajoznawczo-turystyczną po Jurze (z łażeniem po skałkach i zamkach)?
Masz moje poparcie – chętnie wyskoczę na jakiś zamek
Możesz na mnie w tej kwestii liczyć
Impraza na torze rozpocznie się o 8:00 rano, więc zbiórki przed Częstochową planuję o 7:30. Miejsca spotkań są dwa:
– dla jadących od strony Śląska DK-1: stacja Orlen (po prawej) na prostej przed Auchan przed Częstochową. Dla ułatwienia dodam, że 2km przed stacją jest stalon Opla (Polaczek).
– dla jadąych od strony Poznania: stacja Orlen na ulicy Rocha (po prawej stronie) za giełdą kwiatową (podjadę tam jeszcze za jakieś dwie godzinki, zoblukam i dam dokładniejszy opis). Poznań jest kilka godzin drogi od Cz-wy, dlatego jeśli ktoś nie chce wstawać nocą i ruszać to może przyjechać w piątek pod wieczór – zapewniam nocleg. Jeśli znajdzie się więcej chętnych (nie tylko z Poznania) to ogólnie zapraszam do mnie na posiedzenie przedzlotowe
Wjazd na tor planuję na 7:55. Potem zaczynamy zabawę:
8:00 – 11:00 – GoKarty (potargowałem się i będą trzy sztuki)
11:00 – 12:00 – Slalom
12:00 – 13:00 – Przerwa obiadowa
13:00 – 15:00 – Przejazdy po torze na czas.
15:00 – 18:00 – Dwie opcje do wyboru:
– wycieczka po Jurze i Olsztynie
– przejazdy dowolne po torze (doskonalenie jazdy)
18:00 – 19:00 – Rozbijanie namiotów
19:00 –
:?? – Duuuuże ognisko
Niedziela:
:?? – Pobudka
:?? + 1h – śniadanie
:?? + 2h – dla chętnych przejazd nad Zalew w Poraju i posiedzenie nad wodą w klubowym towarzystwie
Sumaryczna cena imprezy to 1300zł.
Przy liczbie chętnych równej 20 wychodzi: 65zł do głowy – sądzę, że całkie znośnie
Teraz dwa pytania:
– Czy ma ktoś może pachołki i mógłby je zabrać??
– Czy chcecie dyplomy za udział w konkurencjach?? Koszt imprezy podskoczy do 70zł od głowy, ale możliwe, że będą też w tej cenie dyplomy + pucharki jeśli podjemiemy decyzję do jutra do 14:00.
I ostatnia sprawa – liczę na to, że nie będzie dezercji, bo wpłaciłem już zaliczki...
Pozdrawiam i liczę na odzew
– dla jadących od strony Śląska DK-1: stacja Orlen (po prawej) na prostej przed Auchan przed Częstochową. Dla ułatwienia dodam, że 2km przed stacją jest stalon Opla (Polaczek).
– dla jadąych od strony Poznania: stacja Orlen na ulicy Rocha (po prawej stronie) za giełdą kwiatową (podjadę tam jeszcze za jakieś dwie godzinki, zoblukam i dam dokładniejszy opis). Poznań jest kilka godzin drogi od Cz-wy, dlatego jeśli ktoś nie chce wstawać nocą i ruszać to może przyjechać w piątek pod wieczór – zapewniam nocleg. Jeśli znajdzie się więcej chętnych (nie tylko z Poznania) to ogólnie zapraszam do mnie na posiedzenie przedzlotowe
Wjazd na tor planuję na 7:55. Potem zaczynamy zabawę:
8:00 – 11:00 – GoKarty (potargowałem się i będą trzy sztuki)
11:00 – 12:00 – Slalom
12:00 – 13:00 – Przerwa obiadowa
13:00 – 15:00 – Przejazdy po torze na czas.
15:00 – 18:00 – Dwie opcje do wyboru:
– wycieczka po Jurze i Olsztynie
18:00 – 19:00 – Rozbijanie namiotów
19:00 –
Niedziela:
Sumaryczna cena imprezy to 1300zł.
Przy liczbie chętnych równej 20 wychodzi: 65zł do głowy – sądzę, że całkie znośnie
Teraz dwa pytania:
– Czy chcecie dyplomy za udział w konkurencjach?? Koszt imprezy podskoczy do 70zł od głowy, ale możliwe, że będą też w tej cenie dyplomy + pucharki jeśli podjemiemy decyzję do jutra do 14:00.
I ostatnia sprawa – liczę na to, że nie będzie dezercji, bo wpłaciłem już zaliczki...
Pozdrawiam i liczę na odzew
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a): dla jadąych od strony Poznania: stacja Orlen na ulicy Rocha (po prawej stronie) za giełdą kwiatową (podjadę tam jeszcze za jakieś dwie godzinki, zoblukam i dam dokładniejszy opis). Poznań jest kilka godzin drogi od Cz-wy, dlatego jeśli ktoś nie chce wstawać nocą i ruszać to może przyjechać w piątek pod wieczór – zapewniam nocleg. Jeśli znajdzie się więcej chętnych (nie tylko z Poznania) to ogólnie zapraszam do mnie na posiedzenie przedzlotowe
zakładając, że alternatywą jest pobudka mniej więcej o 3:00, żeby przed 4:00 wyjechać, to ja się chyba skuszę na Twoją propozycję – myślę, że Bimb też
brii napisał(a):Teraz dwa pytania:
zapytam szymona czy mi pożyczy – dam znać, ale nie obiecuję – ile jest potrzebne ?
brii napisał(a):– Czy chcecie dyplomy za udział w konkurencjach?? Koszt imprezy podskoczy do 70zł od głowy, ale możliwe, że będą też w tej cenie dyplomy + pucharki jeśli podjemiemy decyzję do jutra do 14:00.
eee, mój z konina dawno zgubiłem, pucharek cudem się uchował – nie wydaje mi się, żeby było to konieczne przy zlocie tej skali, ale jeśli będziecie chcieli to dla mnie nie ma problemu
brii napisał(a): ostatnia sprawa – liczę na to, że nie będzie dezercji, bo wpłaciłem już zaliczki...
a niech by ktoś spróbował

ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):chyba skuszę na Twoją propozycję – myślę, że Bimb też usmiech
Miło
Winetou napisał(a):zapytam szymona czy mi pożyczy – dam znać, ale nie obiecuję – ile jest potrzebne ?
Im więcej tym lepiej
ale wam fajnie.....

In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
Porek napisał(a):Staruszko, nie pitol, tylko łam noge i przyjedź.
Pozdrawiam, Mateusz.

nic nie wymysle nie ma szans na wolne.....
anonimka ma nóżkę w gipsiku??
Co się stało??

Porek napisał(a):Jak załatwie sobie meldunek w Poznaniu, to będę mógł też przyjechać w piątek?

brii napisał(a):Jeśli znajdzie się więcej chętnych (nie tylko z Poznania) to ogólnie zapraszam do mnie na posiedzenie przedzlotowe oczko
brii napisał(a):anonimka ma nóżkę w gipsiku?? Co się stało??
miałam
to nic powaznego nie było .. skręcenie
brii napisał(a):To jak już nie masz w gipsie to chociaż przyjedź na ognisko
sobota 9.00-21.00 praca
niedziela 10.00 – 20.00 praca
brak samochodu bo jest u mechanika.....
to se na da.....
brii, płatności na miejscu, czy wolisz na konto? Jeśli konto, to podaj numer (tutaj, albo na PW) i powiedz co napisać? Nick z forum czy inne dane? Jak wolisz.
Dokładnie.
Jeśli będzie taka opcja, proszę o numer konta na PW, natychmiast zlecę przelew
brii napisał(a):jeśli ktoś nie chce wstawać nocą i ruszać to może przyjechać w piątek pod wieczór – zapewniam nocleg. Jeśli znajdzie się więcej chętnych (nie tylko z Poznania) to ogólnie zapraszam do mnie na posiedzenie przedzlotowe
Bardzo chętnie pisałbym się na to ale jeszcze w piątek pracuję na 22
brii napisał(a):– Czy chcecie dyplomy za udział w konkurencjach?? Koszt imprezy podskoczy do 70zł od głowy, ale możliwe, że będą też w tej cenie dyplomy + pucharki jeśli podjemiemy decyzję do jutra do 14:00.
Jak napisał ktoś wyżej – samo towarzystwo wystarczy
Ale jeśli ktoś chciałby mieć pamiątkę ze zlotu mogę się dorzucić, w końcu 5 zeta to nie góra grosza
brii napisał(a):I ostatnia sprawa – liczę na to, że nie będzie dezercji, bo wpłaciłem już zaliczki...
Nie ma szans!
brii napisał(a):– wycieczka po Jurze i Olsztynie
ja mysle ze przejazdy po torze beda lepsze taka okazja jest raz na kilka miesiecy a na jure mozna wyskoczyc przy okazji czegos innego
brii napisał(a):Czy ma ktoś może pachołki i mógłby je zabrać??
ja mam dwa chyba
mysle ze to mzoe byc fajna pamietka
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Mi jak najbardziej pasuje i mojej połówce też.
A takie pytanie tędęcyjne co zrobimy jak będie lało po to trzeba też wziąść pod uwage.
I pytanie do ludzi ze śląska spotykamy się pod Go Sport i wszyscy razem jedziema jak zeszłym razem czy każdy indywidualnie jedzie sam do częstochowy
Jeśli są chętni na Go sport czy też pod Realem w sosnowcu tam gdzie byliśmy na gokartach to pisać bo trzeba się umówić o której co jak i gdzie
A takie pytanie tędęcyjne co zrobimy jak będie lało po to trzeba też wziąść pod uwage.
I pytanie do ludzi ze śląska spotykamy się pod Go Sport i wszyscy razem jedziema jak zeszłym razem czy każdy indywidualnie jedzie sam do częstochowy
Jeśli są chętni na Go sport czy też pod Realem w sosnowcu tam gdzie byliśmy na gokartach to pisać bo trzeba się umówić o której co jak i gdzie
www.BBTel.pl