WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Może "2 koła", pub motocyklowy ale jest gdzie zaparkować, cicho, niby centrum a na uboczu.
http://www.2kola.com/
<A HREF="http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=warszawa%2C+tunelowa%2C+2&Submit.x=40&Submit.y=15&Submit=Szukaj">LOKALIZACJA</A>
Jutro obgadamy w cafe66.
http://www.2kola.com/
<A HREF="http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=warszawa%2C+tunelowa%2C+2&Submit.x=40&Submit.y=15&Submit=Szukaj">LOKALIZACJA</A>
Jutro obgadamy w cafe66.
- Od: 5 maja 2007, 18:06
- Auto: RX-7 FC '85
MARRUD napisał(a):stoły chyba też są dłuuugie i fajne panie obsługują
Wrzuć jakieś foty na forum
Holly wszedłem na ich stronę. We wtorki takie oto mają atrakcje:
"Prawdziwy metalowy odlot w obszary nieznane w innych klubach... Ostra jazda bez kompromisów, czyli ulubiona muza metalowych maniaków... Kapele polskie i niepolskie, długopióre i wygolone, do tego garść najlepszych coverów... Dj Kudłaty gra Black, Death, Thrash, Power, Heavy – brutalnie, szybko, ostro i ciężko! Właśnie tak jak lubisz!
Zapowiada się Ciężka Noc...
Konkretnie łoimy od 20:00, wstęp wolny. Lokal otwarty od 18:00
UWAGA!!! Przez całą noc piwo tańsze o złotówkę!"
Czyli po 20 pewnie połowa osób nie mogłaby wysiedzieć. ...chociaż mi się podoba

warbo napisał(a):2 koła
Strona niestety w budowie. Z opisu jednak ewidentnie widać, że jest to bar motorowo rowerowy. Można by zobaczyć co tam sie dzieje.
warbo napisał(a):Jutro obgadamy w cafe66

Ostatnio edytowano 18 cze 2007, 20:34 przez m4rcin, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT
m4rcin napisał(a):Holly wszedłem na ich stronę. We wtorki takie oto mają atrakcje:
przejezdzalem dzisiaj i zajzalem ... maja stoly pod parasolami ... jest parking i cisza ... a ztego co sie zorietowalem to sa powiazani z 66.
sa takie samochody, ktore chce sie miec. nie dlatego, ze sa niezwykle funkcjonalne, nie dlatego, ze spelniaja "twarde" oczekiwania ich posiadacza, ale dlatego, ze maja "to cos"
- Od: 8 paź 2004, 01:15
- Auto: volvo S80 i audi A6
Holly napisał(a):m4rcin napisał(a):Holly wszedłem na ich stronę. We wtorki takie oto mają atrakcje:
przejezdzalem dzisiaj i zajzalem ... maja stoly pod parasolami ... jest parking i cisza ... a ztego co sie zorietowalem to sa powiazani z 66.
Mafia????

Z tymi rowerami w 2kołach to lekka przesada

m63hd MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE
www.weteran.warszawa.pl
www.weteran.warszawa.pl
- Od: 2 sty 2006, 17:09
Holly napisał(a):jest parking i cisza
Bo dziś są "poniedziałki filmowe"
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
marek63hd napisał(a):chyba że ktoś nie lubi wracać piechotą
Ja tam nie lubię wracać z rowerem. Zawsze się tak napruje, że go później muszę prowadzić
m4rcin napisał(a):"Prawdziwy metalowy odlot w obszary nieznane w innych klubach... Ostra jazda bez kompromisów, czyli ulubiona muza metalowych maniaków... Kapele polskie i niepolskie, długopióre i wygolone, do tego garść najlepszych coverów... Dj Kudłaty gra Black, Death, Thrash, Power, Heavy – brutalnie, szybko, ostro i ciężko! Właśnie tak jak lubisz!
Zapowiada się Ciężka Noc...
a mnie takie klimaty wogole nie podchodze
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
możemy sprawdzić La Playa jak ktoś nie wie to jest po prawej stronie Wisły obok Zoo między mostem Gdańskim i Świętokrzyskim
ja bywam ostatnio w 2 kołach z racji jeżdżenia motocyklem i nawet chciałam kiedyś Wam to zaproponować. Miejsca trochę jest. Trochę przypomina mi to BGC... (bez obrazy dla BGC oczywiście)
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
- Od: 24 maja 2006, 13:03
- Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)
...iAnia napisał(a):ja bywam ostatnio w 2 kołach z racji jeżdżenia motocyklem i nawet chciałam kiedyś Wam to zaproponować. Miejsca trochę jest. Trochę przypomina mi to BGC... (bez obrazy dla BGC oczywiście)
Ojciec Dyrektor ucieszy się z tak pozytywnej opinii

m63hd MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE
www.weteran.warszawa.pl
www.weteran.warszawa.pl
- Od: 2 sty 2006, 17:09
WITKA... Udało mi się w końcu z Wami spotkać i ujawnić swoja skromną postać oraz auto, sympatyczni z Was ludzie tylko ja nawaliłem i tu przepraszam, wszysto przez te Kobiety, nie mogłem za wiele pogadać no i zerwałem sie wcześniej, wiem wiem
. moze następnym razem. podziękował i pozdrawia all was. (Konrad)

-
Gość
Zapraszam wszystkich chętnych i dysponujących czasem na spływ kajakowy
<a href="http://www.glusko.fora.pl/14-20-lipiec-2007-t148.html?sid=4efdfd73f62dc72c1a50561a0fdf04e1" class="postlink"> temat na forum glusko.info</span></a>
<a href="http://www.glusko.fora.pl/14-20-lipiec-2007-t148.html?sid=4efdfd73f62dc72c1a50561a0fdf04e1" class="postlink"> temat na forum glusko.info</span></a>
- Od: 5 maja 2007, 18:06
- Auto: RX-7 FC '85
malutka napisał(a):26.06.07
19:00 2 Koła ul. Tunelowa 2
m4rcin napisał(a):Na wczorajszym spocie ustaliliśmy, że następne spotkanie odbędzie się w "2 kołach" przy ul. Tunelowej 2. Zbiórka w Cafe66 o godzinie 19.
Czyli spotykamy się gdzie?
2 Koła czy Cafe66?
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
No i sie narobilo... O 20 bede musial podjechac do mechanika z samochodem, wiec do Cafe66 nie dam rady podjechac. Na 1 str. jest mapa dojazdu wiec mam nadzieje, ze sami traficie. Ja przyjade pewnie ok 20:30.
Tak wiec proponuje sie spotkac od razu w 2 kolach
Tak wiec proponuje sie spotkac od razu w 2 kolach
a ja chcialem dzisiaj przyjechac skuterem, bo mazda stoi u Kaliego na regulacji. Ale jak caly dzien pada to nie dam rady, bo niestety moj skuter w deszczu nie pojedzie wogole :/
Chyba ze ktos bedzie jechal i pozniej wracal przez bialoleke/marki/targowek to bym sie z nim zabral.
Chyba ze ktos bedzie jechal i pozniej wracal przez bialoleke/marki/targowek to bym sie z nim zabral.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Don Corleone napisał(a):malutka napisał:
26.06.07
19:00 2 Koła ul. Tunelowa 2
m4rcin napisał:
Na wczorajszym spocie ustaliliśmy, że następne spotkanie odbędzie się w "2 kołach" przy ul. Tunelowej 2. Zbiórka w Cafe66 o godzinie 19.
Czyli spotykamy się gdzie?
2 Koła czy Cafe66?
haha dobre pytanie