Kontrowersyjny tuning
ArtX napisał(a):Wiem wiem Passat co ja tu pokazuję <hahaha> ale niezły pług zrobili ci pseudo -tjunerzy http://www.autokrata.pl/ogien/1956/passat_po_tuningu/
A mi się podoba – nawet bardzo, kontrowersyjne, ale wszystko do siebie pasuje, wykonanie nienaganne (sądząc po zdjęciach) – generalnie według mnie jest całkiem nieźle, a na pewno oryginalnie
f*ck
To i ja dodam swoje hamerykanskie 2 centy
O to Mercedes S500 Turbo AMG compressor
Sami musicie się domyśleć na co mu tyle anten
http://www.andytuner.com/s500.jpg
O to Mercedes S500 Turbo AMG compressor

Sami musicie się domyśleć na co mu tyle anten
http://www.andytuner.com/s500.jpg
- Od: 30 paź 2005, 06:23
- Auto: '03 Ford Focus ZX3
andrev001 napisał(a):Sami musicie się domyśleć na co mu tyle anten
każdy pasażer ma swoje cb radio
O kurcze, z tym mercedesem to ktos niezle przegial. I jeszcze te naklejki z wlotami i odblask na drzwiach... Jak mozna tak zniszczyc samochod? A te anteny to nawet nie podlaczone sa, przenajmniej kabla nigdzie nie widac.
A gdzies na allegro sprzedawali atrapy anten takich krotkich na dach, wlasnie dla szpanu. Moze tez bym sobie zamontowal ze 3 na mazdzie... Ale bylby szał pod remiza
A gdzies na allegro sprzedawali atrapy anten takich krotkich na dach, wlasnie dla szpanu. Moze tez bym sobie zamontowal ze 3 na mazdzie... Ale bylby szał pod remiza
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
andrev001 napisał(a):O to Mercedes S500 Turbo AMG compressor łoł
a to z tylu na zderzaku to czujniki cofania?

- Od: 28 paź 2006, 18:49
- Auto: MPV 2,0 benzyna 2000r., volvo v50
na zywo wyglada znacznie gozej
Niestety czesto je widuje w moich okolicach (gosc mieszka na moim osiedlu)
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Gdyby nie te tylne lampy to jeszcze by jakos uszlo...
- Od: 4 sty 2007, 17:31
bajer0 – koleś to volvo sprzedaje już ponad 2 lata, bo jak szukaliśmy dla siebie auta to właśnie V40 byliśmy zainteresowani i rzuciło mi się to ogłoszenie w oczy i zostało w pamięci
A było to około 2,5 roku temu 
f*ck

Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(

Ciekaw jestem czy komputer silnika jest na linuksie...
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.

ArtX napisał(a):http://allegro.pl/item208438658_lanos_sport_limitowana_wersja_1_6_lpg_106km_.html "Założona ,,poprzeczka'' dla lepsze przyczepności auta na zakrętach. duży, efektowny i robiony specjalnie na zamówienie spoiler"
gdyby zdjął spojler, naklejki, badziewne chromowane plastiki, hak, nakładki na pasy i pare innych rzeczy to nie był by zły
2000r, 1.6 106KM, gazik – za mniej niż 9k –>

wiejski lanos a 323F BA 1.5 objechał by lekko
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 1 lis 2006, 15:47
- Auto: Galaxy MK2 2.3
o boze jedyny... lanos po tjuningu z obowiązkowym hakiem i 3 zderzakiem na kozłach do malowania na klapie 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
darekk86 napisał(a):A w wawie widzialem ostatnio chyba mondeo z rejestracja W0 LINUX Jakis koles ok. 40 lat chyba. Ciekawe czy maniak czy moze jakis programista zapalony.
darekk86 nie ten temat
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)