Skradzione – wątek zbiorczy (archiwum).
Krada samochody przewaznie noca samochod jest przeparkowywany w promieniu 200m od miejsca zamieszkania lub parkowania (nikt sie nie wychyla) albo na parkink szczezony spoczywa sobie tak przez kilka dni nieraz za dnia przeparkowywuja!Na Policje nie ma co liczyc!Polecam sprawdzic parkinki policyjne dla czego to pisał nie bede!sam przez to przechodziłem
jezeli fure skradziono w krk to ten sam gdzies jest! 

Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
Redoo napisał(a):Na Policje nie ma co liczyc!Polecam sprawdzic parkinki policyjne dla czego to pisał nie bede!sam przez to przechodziłem ysz jezeli fure skradziono w krk to ten sam gdzies jest! killer
o nie nie
, to wielu ludzi krzywdzisz....Redoo napisał(a):Na Policje nie ma co liczyc!
Co nas nie zabije to wzmocni, najwyżej portfel mocno odchudzi
- Od: 5 mar 2007, 18:18
- Auto: 323f 1.5 '96r.
radomir napisał(a):Policja co moze to zrobi
a co moze nic! i co zrobi odłoży parę kartek do szafy

radomir nie oczarujesz mnie!heehe zerowa wykrywalosc
radomir napisał(a):wierzcie, jest wielu (większość) którzy się naprawdę starają
tak by raport napisac bezbłednie

Jak samochód idzie na części to nie ma szans go odnaleźć – co innego jeżeli na każdej części nabity jest VIN (Jak np Lancer 2004) – wtedy taka część wypłynie kiedyś – fakt jest też taki że takich samochodów raczej nie ruszają bo za duże ryzyko – ale jak nie ma Vinu na części to po rozkręceniu samochód po porstu znika.
To jest wręcz zbrodnia doskonała – jak nie widziano twarzy sprawcy to można szukać wiatru w polu i nawet punktu zaczepienia nie ma.
To jest wręcz zbrodnia doskonała – jak nie widziano twarzy sprawcy to można szukać wiatru w polu i nawet punktu zaczepienia nie ma.
Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(
www.goldwinggl1800.blogspot.com
www.goldwinggl1800.blogspot.com
- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
Redoo, to co piszesz to nie jest miłe, pomijam że pomówienia o łapówkarstwo same w sobie mogą być (po spełnieniu określonych warunków) przestępstwem, a co do wykrywalności to odsyłam do swojego dawniejszego postu – http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight= tu i wcześniej jest temat omówiony...
Co nas nie zabije to wzmocni, najwyżej portfel mocno odchudzi
- Od: 5 mar 2007, 18:18
- Auto: 323f 1.5 '96r.
Witam
Tydzień temu buchneli mi seata leona na celnych tablicach. Nie zdążyłam go jeszcze zarejestrować aniubezpieczyć. Totalne dno. Zeznania złożyłam w piątek zaraz jak zauwazyłam, ze go nie ma , a we wtorek dopiero przydzielili policjanta do tej sprawy, który zaczął czytać papiery ze zgłoszenia. Leon z 2000 roku diesel 1,9. Pewnie poszedł na części. A najlepsze , że wzięłam kredyt żeby go kupić. Polska to piekny kraj
Tydzień temu buchneli mi seata leona na celnych tablicach. Nie zdążyłam go jeszcze zarejestrować aniubezpieczyć. Totalne dno. Zeznania złożyłam w piątek zaraz jak zauwazyłam, ze go nie ma , a we wtorek dopiero przydzielili policjanta do tej sprawy, który zaczął czytać papiery ze zgłoszenia. Leon z 2000 roku diesel 1,9. Pewnie poszedł na części. A najlepsze , że wzięłam kredyt żeby go kupić. Polska to piekny kraj
-
Gość
kasiul napisał(a):Polska to piekny kraj
bo to jest piękny kraj i nikt nie zaprzeczy – tylko że nie wszyscy którzy tutaj żyją powinni być na wolności.
Dokładnie , a najgorsza jest bezsilność. Nawet nie zdażyłam dobrze się przejechać tym autkiem. Dla nich to tylko części dla mnie to było coś:(
-
Gość
No przekichana sprawa. Pierwszy raz ktos coś mi ukradł i to niezła trauma muszę powiedzieć. Wiem, że celne tablice wabią, ale samochód stał na strzeżonym parkingu. Na ulicy przed blokiem stał pierwszy raz , więc albo ktoś miał go już wczesniej upatrzonego, albo pech. Albo gość , który przywiózł samochód.No pewnie się nie dowiem. Słyszałam wcześniej, że leony są chodliwe, ale nie myślałam, że mój będzie też " chodliwy"
-
Gość
Bo na tym naszym rynku jest tak ze pierwsze ida. Audi potem jest Szmelcwagen (VW) potem jakies merole fordy i caly ten niemiecki syf. Gdy tego juz brakuje lapią sie za francuzy czasem za Szwedy lub Hiszpany.
Jedyne co mnie cieszy to to ze nasze Japonce sa na szarym koncu tej listy.
Wiec jesli chcesz uniknąc kradziezy to jednym z pierwszych kroków jest zakup autka z kraju kwitnącej wisni, ktorych to zlodzieje sie nie chwytaja, a przynajmniej nie tak czesto:)
GORĄCO POLECAM MAZDE
Jedyne co mnie cieszy to to ze nasze Japonce sa na szarym koncu tej listy.
Wiec jesli chcesz uniknąc kradziezy to jednym z pierwszych kroków jest zakup autka z kraju kwitnącej wisni, ktorych to zlodzieje sie nie chwytaja, a przynajmniej nie tak czesto:)
GORĄCO POLECAM MAZDE

Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
- Od: 28 maja 2007, 12:58
- Auto: Bayerische Motoren Werke
Konspi bo niemieckich furaków jest dużo i czesci sie sprzedają!A bywa tak ze złamasy przywiozą jakas bryczke rozbitą rok 2004 2003 dmuchną w PL podobne pospawają i w komis.Za złodziejstwo w Polsce powinni odcinac ręce
to by załatwiło sprawę!Jak na razie to w naszym kraju złodziej żyje dostatnie a szary człowiek musi sie pocic w pracy i uwazac na Policje i ZUS by nie zostac udupionym 

A ja tutaj zaraz posprzątam wszystkie wypowiedzi ! 
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i