BRODNICA – spotkania regionalne
Niestety mam przykrą wiadomość dla chetnych pojezdzić na konikach i bryczką. Facet stwierdził że zajmie sie plonami na polu bo pogoda jest dobra na takie rzeczy.
W związku z tym prosze o zdeklarowanie się kto w 100 procentach pisałby sie na konie i bryczkę. Może uda mi sie cos załatwić w innej miejscowości.
Pozdrawiam wszystkich.
W związku z tym prosze o zdeklarowanie się kto w 100 procentach pisałby sie na konie i bryczkę. Może uda mi sie cos załatwić w innej miejscowości.
Pozdrawiam wszystkich.
- Od: 4 mar 2006, 22:00
- Auto: Peugeot 407 SW
2.0 HDI 136
Bruce,nie moge wypowiadać się w imieniu wszystkich ale mam taką propozycje-jeśli masz na oku jakiś punkt w którym jest możliwość takiej przejażdzki to dowiedz się czy byłoby możliwe przyjęcie nas nawet nie umowionych na 100%?Mam na myśli naszą spontaniczną decyzje podjętą nawet w trakcie spotu,poczym tel do właścicieli stadniny i odkazanie że jednak skorzystamy z ich propozycji za np.1 godz po tel.Taki sponton.Najwyżej innym razem pobrykamy brydzką po lesie.Pozdrawiam.
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Sebekk napisał(a):pewnie nastepnym razem sie pojawie
Zapraszamy zarówno na spoty do Brodnicy jak również prosze śledzic wątek Olsztyna.Jak wszystko ułoży się pozytywnie to będzie w lipcu MiniSpot.
Nastąpiła mała zmiana planów na jutrzejszy spocik!
Jezioro nie jest aktualne ponieważ na tym ośrodku jest organizowana konferencja i jest zamknięty dla osób z zewnątrz.A pozatym pogoda nie dopisała na ten weekend.
Jezioro postanowiliśmy zmienic na zwiedzanie Zamku w Brodnicy
http://www.zamkipolskie.com/brodnica/brodnica.html
Zbiórka będzie tak jak się umawialiśmy w Tamie Brodzkiej,po czym udamy się na zamek gdzie zwiedzimy jego podziemia i wystawy w nim zorganizowane.Następnie pójdziemy na festyn przy zamku gdzie mam nadzieję będzie wiele atrakcji.Jedną z atrakcji ma być pokaz dawnych rzemiosł(wybijanie monet itp)
A najważniejsze że zwiedzanie będzie połączone z obchodami uroczystości nocy świętojańskiej!

Jezioro nie jest aktualne ponieważ na tym ośrodku jest organizowana konferencja i jest zamknięty dla osób z zewnątrz.A pozatym pogoda nie dopisała na ten weekend.
Jezioro postanowiliśmy zmienic na zwiedzanie Zamku w Brodnicy
http://www.zamkipolskie.com/brodnica/brodnica.html
Zbiórka będzie tak jak się umawialiśmy w Tamie Brodzkiej,po czym udamy się na zamek gdzie zwiedzimy jego podziemia i wystawy w nim zorganizowane.Następnie pójdziemy na festyn przy zamku gdzie mam nadzieję będzie wiele atrakcji.Jedną z atrakcji ma być pokaz dawnych rzemiosł(wybijanie monet itp)
A najważniejsze że zwiedzanie będzie połączone z obchodami uroczystości nocy świętojańskiej!

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):Jezioro postanowiliśmy zmienic na zwiedzanie Zamku w Brodnicy
Z taką ekipą miło współpracować.

Ja w imieniu wszystkich organizatorów i swoim dziękuje wszystkim za przybycie na Spot mimo że niektórzy mieli do pokonania nie mały dystans
Jeszcze raz dziękuje za możliwość poznania/spotkania po raz kolejny sympatyków marki
Pozdrawiam całą ekipę
PS. Do zobaczenia na następnym Spocie integracyjnym
Pozdrawiam całą ekipę
PS. Do zobaczenia na następnym Spocie integracyjnym
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a):Ja w imieniu wszystkich organizatorów i swoim dziękuje wszystkim za przybycie na Spot
Dzięki wielkie za przybycie i fajną zabawę!
Fotki oraz opis wrzuce jutro jak będę juz na siłach!
www.gtrproject.pl
Cześć,było super,ekipa zaje....fajna
.MiniSpot w Brodnicy w wyniku końcowym uważam w 100% zrealizowany powodzeniem
.Jeszcze raz dzięki
. Ps:Fotki wstawie w wolnej chwili w tym tyg. 

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Dzieki wielkie za bibke.Bylo grubo.Brawa dla organizatorow

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
waldii
Do bani impreza, Ludze nudni, jedzenie takie sobie, nocleg eeee.
Nigdy wiecej nie przyjade na taka impreze.
A zaprzeczeniem tego wszystkiego jest Moja opinia na temat spota.
foty potem bo trzeba jakąś historyjkę ułożyć.
ps wielkie, wielkie, x razy wielkie podzekowania organizatorom
Oleńka super fotke Mi strzeliłaś w tych okularkach
oczyswiście orginal kopia na meila proszę a waldi oczywiście by nie przeżył jak by jej nie wykożystał.
Nigdy wiecej nie przyjade na taka impreze.
A zaprzeczeniem tego wszystkiego jest Moja opinia na temat spota.

foty potem bo trzeba jakąś historyjkę ułożyć.
ps wielkie, wielkie, x razy wielkie podzekowania organizatorom

Oleńka super fotke Mi strzeliłaś w tych okularkach

- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
Ja również w imieniu warszawskiej ekipy składam serdeczne podziekowania za zajefajna zabawę. Dziękuje organizatorom za poświęcenie i wszystkim obecnym za niesamowita atmosferę.
Jeszcze raz wielkie dzieki pozdrowienia i do następnego.
I co chyba nie jesteśmy tacy straszni cooo
Jeszcze raz wielkie dzieki pozdrowienia i do następnego.
I co chyba nie jesteśmy tacy straszni cooo

Moja mazda to już tylko wspomnienie . . .
- Od: 28 mar 2006, 23:28
- Auto: 323F 1.6 :)