chyba to nie to, bo jak wracałem do domu to zaświeciła mi sie kontrolka i tak dzień jeździłem, później napompowałem bo faktycznie było mało i nadal świeci więc to chyba nie to
haj, widzialem taki znaczek w Mercedesach , i to zdaje mi sie jest ostrzezenie o zuzyciu klockow hamolcowych. Ubytek plynu tez o tym swiadczy,przeciez cylinderki wysuwaja sie dalej.Zobacz klocki, to moja rada.Pozdrawiam,hej.
apropos czujnika ciśnienia w oponach, w niektórych autach jest to zrobione tak że jak Ci się zaświeci to później musisz "ręcznie" wyłączyć kontrolkę. Służy temu jakaś procedura opisana w instrukcji (której zapewne nie posiadasz bo auto z usa).
W Volvo mojego ojca ten symbol oznacza niskie ciśnienie w oponach(tyle wyczytałem w manualu). Tak jak napisał marek sama teraz nie zniknie. Ale nie pamiętam co teraz trzeba zrobić, żeby zgasła
Mi sie palilo jak mi plyn uciekal. Przewod od zbiorniczka zaczal przeciekac powoli. Gratuluje autka
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks :: "A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson
hej. samo dopompowanie nie pomoze.
w schowku przed siedzeniem pasazera jest przycisk.
po dopompowaniu powietrza przytrzymaj go chwile a kontrolka zgasnie. mozesz to robic na wlaczonym silniku ale nie podczas jazdy.
Wtedy wcisnij go jeszcze raz i trzymaj dotad az kontrolka mignie 3 razy. Wtedy czujniki w oponach sie resetuja i jesli znow spadnie cisnienie to zadzialaja poprawnie i kontrolka znow sie zapali.
pozdro