www.mazdaspeed.pl
cob_ra napisał(a):a ja dziś przepisowo 50km/h ciągnie się sznurek za mną, nagle koleś (jakiś gnój) w becie zaczyna wyprzedać i drze się ze tamuje ruch wiec mu pokazałem palca...
no_fear napisał(a):cob_ra napisał(a):a ja dziś przepisowo 50km/h ciągnie się sznurek za mną, nagle koleś (jakiś gnój) w becie zaczyna wyprzedać i drze się ze tamuje ruch wiec mu pokazałem palca...
sorry, ale też bym Ci pokazał palca gdybyś tamował ruch...
przepisy przepisami ale gdyby wszyscy jezdzili tyle na znakach to był by dramat
60-70km/h na 50-tce DLA MNIE nie jest piractwem drogowym, a znacznie usprawnia ruch
Domelxyz napisał(a):dziadek leci lewym 60km/h
no_fear napisał(a):sorry, ale też bym Ci pokazał palca gdybyś tamował ruch...
no_fear napisał(a):60-70km/h
marek napisał(a):chciałbym zauważyć że w myśl kodeksu jest to też karane mandatem, i jak nieraz czytam komentarze ludzi o jeżdżeniu przepisową prędkością lewym pasem to mnie trafia...
no_fear napisał(a):sorry, ale też bym Ci pokazał palca gdybyś tamował ruch...
cob_ra napisał(a):no_fear napisał(a):sorry, ale też bym Ci pokazał palca gdybyś tamował ruch...
ale to ja mu pokazałem palca za wydzieranie się przez otwarte okno.
no_fear napisał(a):"zawalidrogi" – kapeluszniki, mochery itp czyli jadą 45km/h na ograniczeniu do 50 itd
no_fear napisał(a):normalni kierowcy, bez piractwa, czyli jazda z głową w granicach rozsądku (max.20-30km/h więcej niż na znakach)
Redoo napisał(a):a to jest do zwolone tolerancja predkosci w Polsce wynosi 20Km/h ale kierowca musi sam ocenic kiedy jechac te 20 wiecej na pewno nie koło szkoły!
no_fear napisał(a):Nie chce nikogo atakować, tylko dla mnie to są trzy typy kierowców
1. "zawalidrogi" – kapeluszniki, mochery itp czyli jadą 45km/h na ograniczeniu do 50 itd
2. normalni kierowcy, bez piractwa, czyli jazda z głową w granicach rozsądku (max.20-30km/h więcej niż na znakach)
3. kamikaze, kierowcy białych firmówek, BMW hehe itp – 100-150km/h w mieście
Redoo napisał(a):kierowca musi sam ocenic kiedy jechac te 20 wiecej na pewno nie koło szkoły!!!
Jeśli jest czarne/ciemne z jasnym wnętrzem to zrobiłeś najlepszy wybór
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości