Jaki dostaliscie najwiekszy mandat?
500 PLN za parkowanie na Monciaku w Sopocie pod sama kawiarnia Vergano
. Zjadlem go przy uciesze przechodniow. 

RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Redoo napisał(a):1.100zł za predkośc teren zabudowany a ja pedziłem 170km/hnie zatrzymałem sie do kontroli i dopadli mnie w miescie heeeh na swiatłach
RESPECTA

RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

LOL. Przy takich zachowaniach to hospitalizacja powinna byc obowiazkowa.
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.
Miala byc Mazda a jest Ford
Miala byc Mazda a jest Ford
- Od: 5 maja 2006, 16:23
- Auto: Ford Mondeo'04 2.0 TDCI
Marco7 napisał(a):500PLN za parkowanie na Monciaku w Sopocie pod
łojezu

no to u nas jak nieprzepisowo albo bez parkometru zaparkujesz to dają 50, ale żeby pięć stów?! tragedia
Mam mazdę i nie zawaham się jej uzyć 

- Od: 3 mar 2006, 18:52
- Auto: 323f BA 1.5 kat Z5 '96 + LPG
Redoo napisał(a):heehe jechałem na scigawce heeeh i ztad ta predkosc
No ładnie ładnie. Niedawno była sprawa w jakiejś mieścinie, że szukali jakiegoś przestępcy, trafił się młody chłopak na motorze który się nie zatrzymał do kontroli i do odstrzelili myśląc, że to przestępca. Ale rozumiem, że ich po prostu nie zauważyłeś
Motory to inny świat. Znam kilka osób które jeżdżą na motorach i prawie wszyscy mają za sobą udane ucieczki prze policją w mieście gdzie po prostu nie byli w stanie ich dogonić
Generalnie nie popieram, ale cóż. Adrenalina.
Never let your sense of morals get in the way of doing what's right
sini napisał(a):Marco7 napisał:
500PLN za parkowanie na Monciaku w Sopocie pod
łojezu tyle u was za nieprawidłowe parkowanie dają?!
no to u nas jak nieprzepisowo albo bez parkometru zaparkujesz to dają 50, ale żeby pięć stów?! tragedia
Polecieli na samochód
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Na Monciaka przecież nie można nawet rowerem wjechać – dlatego dali mandata ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Jacol napisał(a):sini napisał(a):Marco7 napisał:
500PLN za parkowanie na Monciaku w Sopocie pod
łojezu tyle u was za nieprawidłowe parkowanie dają?!
Polecieli na samochódi dali 500
I na blachy G7 MARCO
WHO CHEATS, WINS.
Mandat byl smaczny

ogolnie z madnatami to u mnie biednie na szczescie :-P na budziku raczej zawsze bogato..
innymi słowy ; narazie (ponad 2 lata prawko) sie udaje.. ale juz nie dlugo cb radio załoze ..
wole ograniczyc ciągłe ryzyko
)
kiedys za nawracanie w miejscu 'nie nawracalnym' 250zł mialem dostac ..ale pasażer (Tata) wytargował do 50zł
za picie piwka w miejscu niedozwolonym dostalem 100zł ..ale nie zapłaciłem tego do dziś.
Tyle.
pozdro
wole ograniczyc ciągłe ryzyko
kiedys za nawracanie w miejscu 'nie nawracalnym' 250zł mialem dostac ..ale pasażer (Tata) wytargował do 50zł
Tyle.
pozdro
Moja była madzia:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=37454
i obecna:
http://img21.imageshack.us/img21/1189/dsc04933aaaa.jpg
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=37454
i obecna:
http://img21.imageshack.us/img21/1189/dsc04933aaaa.jpg
- Od: 18 maja 2007, 08:28
- Auto: Mazda 6 GH 2,2 185PS
Wlasnie dostalem 50 PLN za mycie autka pod blokiem. Frajerzy i konfidenci
, niedlugo bedzie riposta jak o 5 rano wroce z kumplem z klubu i ich obudzimy rykiem mojej RX-8 + Borla i S2000 + Invidia
.

Marco7 napisał(a):Wlasnie dostalem 50 PLN za mycie autka pod blokiem. Frajerzy i konfidenci, niedlugo bedzie riposta jak o 5 rano wroce z kumplem z klubu i ich obudzimy rykiem mojej RX-8 + Borla i S2000 + Invidia
![]()
![]()
.
[tiiit], to to jest zabronione?
Na prawdę przepisy to regulują?
Never let your sense of morals get in the way of doing what's right
Domelxyz napisał(a):[tiiit], to to jest zabronione?
oczywiście, że tak:)
Jak do tej pory to 1 mandacik w wymiarze – 300 zł i 8 pkt za 96 na 50
ni jak nie było do "pogadania" z władzami. Zarzucili mi tylko tekst: "Pan się nie trudzi, bo Pan sobie jeszcze dodatkowo narobi" --> SZOK
Ale może to i dobrze od tamtej pory zawsze w zabudowanym zwalniam
ni jak nie było do "pogadania" z władzami. Zarzucili mi tylko tekst: "Pan się nie trudzi, bo Pan sobie jeszcze dodatkowo narobi" --> SZOK
Ale może to i dobrze od tamtej pory zawsze w zabudowanym zwalniam
Niestety mycie poza miejscem wyznaczonym i myjniami jest zabronione
Przepisy ochrony środowiska się ujawniają:P
- Od: 7 cze 2007, 19:46
- Auto: Mazda 323c (BA) 1.3
Szczerze mowiąc to nie dostałem jeszcze żadneg
No chyba ze 50 za przejscie w niedozwolonym miejscu tez sie liczy
No chyba ze 50 za przejscie w niedozwolonym miejscu tez sie liczy
- Od: 27 cze 2007, 12:26
- Auto: 323S (BA) 1.5l 16V '95