Witam
Mam problem z obrotomierzem – przestał dzaiałać. Może ktoś z was wie gdzie dokładnie jest on podłączony. Nie posiadam schematu elektrycznego. Sprawdziłm kostki przy aparacie zapłonowym – wyglądają ok.
Pomocy
Pozdr
Uszkodzony obrotomierz, naprawiać ?
Strona 1 z 1
Ostatnio edytowano 9 paź 2006, 11:31 przez grzesiek75, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 19 lut 2004, 13:32
- Auto: mazda 121 1.3 16V
grzesiek75 – zapoznaj się z regulaminem i popraw temat zanim wyląduje w koszu.
Wstyd – ponad 2 lata na forum.
Grzyby napisał(a):grzesiek75 – zapoznaj się z regulaminem i popraw temat zanim wyląduje w koszu.
Ło żesz – szybki jesteś, ubiegłeś mnie – maiłem napisać dokładnie to samo
grzesiek75 – czekam 24h
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Macie 100% racji i jest to moja wina
. Już poprawiam. Ale wasz refleks jest oszałamiający. To jest wątek z 7 kwietnia
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A wracając do obrotomierza to po ok. miesiącu zaczął sam działać i działa do dziś. Tylko dalej nie wiem dlaczego 
grzesiek75 napisał(a):Już poprawiam. Ale wasz refleks jest oszałamiający. To jest wątek z 7 kwietnia
Ale odkopany został 8.10.2006 – nie zwróciłem uwagi na to kiedy go napisałeś

Makaron – archeolog z Ciebie
Trusted computing – Yes or No?
witam
nie chce zakładać nowego tematu wiec podpinam sie pod ten. Mam mazde 121 db w wersji bez obrotka, zagłówków z tyłu itp. no ale od razu pytanko – jest możliwosc przełożenia licznika z obrotomierzem? raczej jest... robił to ktoś z was? jak to później podpiąć? wiem ze cos do cewki ale dokladnie jak?
znalazlem na allegro licznik z obrotkiem za rozsadna cene ale nie kupuje bo nie wiem czy da rade go podłączyć bez wiekszych kosztów.
pozdrawiam i zycze miłego czerwcowania
nie chce zakładać nowego tematu wiec podpinam sie pod ten. Mam mazde 121 db w wersji bez obrotka, zagłówków z tyłu itp. no ale od razu pytanko – jest możliwosc przełożenia licznika z obrotomierzem? raczej jest... robił to ktoś z was? jak to później podpiąć? wiem ze cos do cewki ale dokladnie jak?
znalazlem na allegro licznik z obrotkiem za rozsadna cene ale nie kupuje bo nie wiem czy da rade go podłączyć bez wiekszych kosztów.
pozdrawiam i zycze miłego czerwcowania
- Od: 3 wrz 2005, 11:47
- Auto: 121 1.1 & 323F 1.5i
- Od: 30 mar 2007, 14:03
- Auto: Mazda 323F BJ 2000r 1,6
Strona 1 z 1