BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Co do jeziorka to panowie mnie urządza ale po 17 najwcześniej bo biore się do roboty zeby

Miłego trza sie zapytać bo zakłądam ze Panowie tam z wyzyn tez będą
Otik i Ahdov juz wcześniej zadeklarowali jeziorko wiec wypadłoby ustalic dokłądny termin.
Ja jestem wolny w zasadzie od poniedziałku
- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
ello...
kurna jak fajnie widziec Wasze wpisy
..ogolnie widze ze pomysl z wypadem nad jeziorko nawet Wam sie spodobal takze moze warto to dalej pociagnac?.Moze w piatek zamiast wybrac sie do przenudnego miasta na megastypowa impreze do Kredensu wybierzemy sie do Borowna?.Wiekszosc z nas moze dopiero jakos po 18/19 takze moze najlepiej byloby sie spiknac na stacji Bliska np o 19:30?.Po 20 bylibysmy nad jeziorkiem...skok tygrysi do wody a pozniej jak zapraponowano szybki grill na plazy?.Mysle ze jakos przed 24 powinnismy sie zwinac i na luzaka wrocic do domku?.
Co Wy na to?.
Jesli sa inne pomysly to walic smialo...Piotr, jak jest problem z transportem to...juz go nie ma.JA mam conajmniej 3 wolne miejsca takze Ty, Marzena i grill sie zmiescicie...
Five...Prezesie...co Pan na to?.
Pzdr,
ahdov
kurna jak fajnie widziec Wasze wpisy

..ogolnie widze ze pomysl z wypadem nad jeziorko nawet Wam sie spodobal takze moze warto to dalej pociagnac?.Moze w piatek zamiast wybrac sie do przenudnego miasta na megastypowa impreze do Kredensu wybierzemy sie do Borowna?.Wiekszosc z nas moze dopiero jakos po 18/19 takze moze najlepiej byloby sie spiknac na stacji Bliska np o 19:30?.Po 20 bylibysmy nad jeziorkiem...skok tygrysi do wody a pozniej jak zapraponowano szybki grill na plazy?.Mysle ze jakos przed 24 powinnismy sie zwinac i na luzaka wrocic do domku?.
Co Wy na to?.
Jesli sa inne pomysly to walic smialo...Piotr, jak jest problem z transportem to...juz go nie ma.JA mam conajmniej 3 wolne miejsca takze Ty, Marzena i grill sie zmiescicie...
Five...Prezesie...co Pan na to?.
Pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
Jak jedziecie w piątek to pozostaje życzyć przedniej zabawy
i pysznego gryla w sensie kiełabasek. Bede śliedził temat mam nadzieje ze NIE wypali Wam ten weekend
i jakoś w przyszłym tygodniu podpasi Wam bardziej
Bardzo chciałbym być obecny ale jak nie to sie mówi trudno
Bardzo chciałbym być obecny ale jak nie to sie mówi trudno
siara88 napisał(a):EJ WAPNIAKI

siara88 napisał(a):Tylko godziny takie jak pisze ahdov mi najbardziej pasują...
To sie wytnie
smiechu napisał(a):pan prezes chyba na bora bora siedzi bo nic sie nie odzywa ani go na miescie nie widac
...tego typa to juz ho ho dawno nie widzialem...

co do wypadu nad jeziorko to czas najwyzszy cos ustalic bo toretycznie za 24h powinnismy sie spotkac na stacji BLISKA.
To jak Panowie?.Jedziemy czy odpuszczamy sobie i czekamy az Piotrus na nowo wlaczy sie w koordynacje spotkan i zmobilizuje grupe Bydgoska a wowczas mozemy liczyc nawet na niedzielny wypad na pas do Kornowa...a jako bonus karkowka w Stopce
Pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!
ja wpiatek w nocy w pracy ale spoko bawcie sie dobrze ja mysle ze piotrus chetnie wie nami zajmie ale poza forum
a moze i nie czas pokaze w koncu nawet klubowiczem na razie nie jest w sumie nie musi
jaki jest kazdy widzi i taki nam wystarczy a co tam a koordynator sie chyba wykoordynowal z tego forum albo zapisal sie do renault club
pozdro all

pozdro all
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Ooooo ... widzę ze nie wiele sie zmieniło Siara z tymi wapniakami chyba przesadziłeś bo panowie z góry chyba focha walnęli
albo net odcięli jedno z dwóch
No wiec jak to będzie z tym spocikiem
No wiec jak to będzie z tym spocikiem
ja chetnie ale wolny mam tylko czwartek popoludniu – pewnie koszk i jutro reszta dni w robocie dopiero po 24 bedzie troche lzej w pracy i chyba osobiscie wtedy bede musial zorganizowac jakies spotkanko bo widze ze prezesa fiva pochlonelo przewozenie pieknych niewiast bez dachu korzystajac z ladnej pogody a ex prezes aczkolwiek nasz regionalny guru piotrus zajol sie restauracja dwoch mazd i budowa domu jak on to dzieli i godzi pewnie sam nie wie
panowie jak by co 506112282 jestem otwarty na propozycje za wyjatkiem wtorku srody piatku i soboty potem sie okaze 

–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
ahdov napisał(a):...fantastyka pietro wyzej...LIPA!
A raczej sensacja jak sie uda jakis spot zorganizowac

- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
Przyznam sie bez bicia, ze mamy z Piotrusiem troche syfixu ostatnio w zyciorysie i ciezko nam sie skupic na innych kwestiach.
Fajnie, gbyscie znalezli czas w weekend podskoczyc na pas a wczesniej posmigac na kartingach, ew. oblukac wode w Borównie. Jak z waszym czasem w sobote/niedziele?
Fajnie, gbyscie znalezli czas w weekend podskoczyc na pas a wczesniej posmigac na kartingach, ew. oblukac wode w Borównie. Jak z waszym czasem w sobote/niedziele?
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Fajnie, gbyscie znalezli czas w weekend podskoczyc na pas a wczesniej posmigac na kartingach, ew. oblukac wode w Borównie. Jak z waszym czasem w sobote/niedziele?
ja zaliczam wyjazd nad morze wiec napewno bede nieobecny...

u mnie sobota pasuje ale po 15 a niedziela cała... chodź myśle że niedziela będzie lepiej pasować

- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
Fiveopac napisał(a):Fajnie, gbyscie znalezli czas w weekend podskoczyc na pas a wczesniej posmigac na kartingach, ew. oblukac wode w Borównie. Jak z waszym czasem w sobote/niedziele?
Obóz w Wysokiej piątek-niedziela wiec weekend odpada
Mam pomysła zróbmy 2 weekendy w tygodniu bo jeden to za mało by można było sie normalnie spotkać
A po weekendzie śmigam do siebie (Gołdap) ale to tylko na tydzień.
smiechu napisał(a): zaliczam wyjazd nad morze wiec napewno bede nieobecny
...smiechu...a gdzie sie bedziesz powozil na wybrzezu?.Ja jutro smigam do Sopotu i bede do niedzieli takze daj znac jesli to bedzie Trojmiasto.Co wiecej, totalnie do 18 kazdego dnia bede sie nudzil na plazy takze tym bardziej daj znac gdzie zamierzasz spedzic te kilka dni.
Pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!
ahdov napisał(a):...smiechu...a gdzie sie bedziesz powozil na wybrzezu?.Ja jutro smigam do Sopotu i bede do niedzieli takze daj znac jesli to bedzie Trojmiasto.Co wiecej, totalnie do 18 kazdego dnia bede sie nudzil na plazy takze tym bardziej daj znac gdzie zamierzasz spedzic te kilka dni.
Niestety 3miato odpada