Chodzi o to, że moja mama poprosuiła mnie o "zrobienie" jej jakiejś muzyczki w aucie (nie ma kompletnie nic). Zacznęod kosztorysu...:
-radyjko do 300 ,– oczywiście używane CD/MP3
-głośniki przód + tył do 300 ,–
Nie wiem czy cośz tego idzie wycisnąćale chodzi tutaj o normalny car audio aby ładnie i czysto grał.
Teraz wszystkie moje dane i obawy :–(
Jest to mazda 626 kombi 92' składak (niby)
Z przodu ma miejsce na głośniczki bodajże 100mm (ale nie chce mi się robić miejsca w drzwiach czy coś, najlepiej jakby je się tam upchnęło). Z tyłu mamy takie nakładki z tweeterem (nie wiem czy działa ale pewnie nie): tylko nie wiem jak tam zamontować głośnik... (zdjęcia mam jak coś to mogę wysłac tylko nie wiem gdzie je wystawić... ale ci co siedzą w maździe dłuższy czas to wiedzą o co chodzi :–) (mało i tak tam miejsca w tej obudowie z tego co widzę czy tam jedzie głośnik 6/9 – dziwnie wycięli bo tylko kawałek w tej obudowie to siateczka a druga połowa to już plastik ciekawe jak tamtędy ma przejść muzyka...) spotkaliście się z takim patentem już w mazdach?
Jeśli jest ktoś mi w stanie pomóc, napisać jakie głośniczki, radyjko, kable... to będę bardzo wdzięczny :–)
Co do radia mam 2 aukcje co wy na to?: