WITAM CZY UMIE KTOS NAPRAWIC PRZEPLYWOMIERZ WYPADLA NI TA SZPILKA I NIE WIEM JAKA BYLA CZY MACIE MOZE JAKIES OBRAZKI INSTRUKCJE JAKTO ZROBIC MAM MAZDE 323 BF1
MAM PYTANIE CZY DOSTANE ZAMIENNIKI TYLNYCH LAMP DO MOJEJ MAZDY
Naprawa przepływomierza
Strona 1 z 1
maxtuner po pierwsze proszę Cię o nie używanie capslocka, gdyż jest to uznawane za krzyk i ogólnie traktowane jako niekulturalne w internecie
po drugie jesteś pewien, że masz BF ? Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że w BF silniki były wyłącznie gaźnikowe, a w takich nie ma przepływomierza, a jeżeli jest, to z reguły się go po prostu wymienia w przypadku usterki
Na zamienniki raczej bym nie liczył
Poprawiam za Ciebie temat, gdyż jesteś na forum nowy – przeczytaj proszę regulamin przed założeniem kolejnego...
po drugie jesteś pewien, że masz BF ? Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że w BF silniki były wyłącznie gaźnikowe, a w takich nie ma przepływomierza, a jeżeli jest, to z reguły się go po prostu wymienia w przypadku usterki
Na zamienniki raczej bym nie liczył
Poprawiam za Ciebie temat, gdyż jesteś na forum nowy – przeczytaj proszę regulamin przed założeniem kolejnego...
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Strona 1 z 1