Kolorystyka desek rozdzielczych

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez wwy » 1 cze 2007, 09:05

Witam.

Czy w 323F BA po liftingu był tylko jeden kolor deski, tzn. czarny?
Pytam, ponieważ kupiłem poduszkę pasażera i ma lekko inny odcień od całej deski, jakby lekko szary, tzn. jest jaśniejszy od reszty.
Nie wiem jak to powinno być oryginalnie, bo auto zjechało ze Szwajcarii bez poduszek, zostały rozkradzione...
Czy użytkownicy tego modelu po liftingu mają tak samo....?

Pozdrawiam.
Forumowicz

Od: 26 lis 2004, 16:52
Auto: Mazda 6 2.0 CD GH 2010r. – przed FL – 173KM/411Nm

Postprzez Simo » 1 cze 2007, 12:10

Były czarne, szare i niebieskie ( trochę taki turkus). Co do twojego auta, to nie sadzę żeby w Szwajcarii ukradli te poduszki...prędzej auto po dzwonie i nikomu się nie chciało tego szukać.
Forumowicz

Od: 7 sie 2006, 12:02
Auto: W124 E200T '93

Postprzez wwy » 1 cze 2007, 12:30

O szarym i niebieskim przed liftingiem, to wiem. Ale po liftingu nie spotkałem się i stąd móje pytanie, bo z pewnością jeszcze wielu rzeczy nie widziałem...heh.
A co do auta, to były wyciągnięte przez jakiegoś Polaka zapewne, który miał na nie zamówienie, bo nie było niczego, co dotyczy poduszek w samochodzie włącznie z pasami. Ja nie dalej jak tydzień temu sam zleciłem podobny temat kolesiowi handlującymi poduszkami i wyjął z Mazdy stojącej we Francji, więc to normalna rzecz...
Martwi mnie tylko ten lekko inny odcień, chociaż to też zależy od światła, jak na nią pada.

Pozdrawiam.
Czekam na opinie innych.
Forumowicz

Od: 26 lis 2004, 16:52
Auto: Mazda 6 2.0 CD GH 2010r. – przed FL – 173KM/411Nm