Kto przesunął mój temat z Warsztatu: 626/MX-6 do Ogłoszeń: Sprzedam?

Uwagi na temat działania forum i strony klubowej. Zajrzyj, jeśli masz problemy z działaniem i obsługą.

Postprzez Carrrlos » 24 sie 2004, 14:26

no własnie chciałbym się dowidzieć, który mądrala przesunął mój temat http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=4300
z warsztatu 626 do działu ogłoszeń sprzedam, bo swym czynem zrobił błąd – a i chętnie przeczytam dlaczego
Forumowicz

Od: 21 paź 2003, 21:49

Postprzez polnik@studio » 24 sie 2004, 14:27

hmm no i przecież dobrze zrobił ...
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
Forumowicz

Od: 18 lis 2003, 16:31
Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet

Postprzez Carrrlos » 24 sie 2004, 14:29

źle, przeciez wiadomo dlaczego
Forumowicz

Postprzez SANEONE » 24 sie 2004, 15:37

SKANDAL
... i to w biały dzień.
MX-6 – Streets will never be the same...
はやい マツダ〪
Forumowicz

Od: 12 sty 2004, 13:35
Auto: MX-6

Postprzez Paweł » 24 sie 2004, 17:06

z warsztatu 626 do działu ogłoszeń sprzedam, bo swym czynem zrobił błąd – a i chętnie przeczytam dlaczego

Czy to oznacza, ze mam sie tlumaczyc?

Gdybys chcial napisac, jak sie takie obrecze montuje, to nie ma problemu. Moga zostac w dziale warsztat. Natomiast akcja sprzedawania progow do GE, obwodek zegarow do BA i GE jest dla mnie ogloszeniem i nic wiecej. Ewentualnie mozna pomyslec o "ofercie klubowej na gadzety", ale nic wiecej... :)

Pozdro.
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez Carrrlos » 25 sie 2004, 21:05

Czy to oznacza, ze mam sie tlumaczyc?

a co uważasz, że nie? przeciez chyba jasno napisałem, "że chciałbym się dowidzieć"

Gdybys chcial napisac, jak sie takie obrecze montuje, to nie ma problemu. Moga zostac w dziale warsztat.

ale nie dałeś mi nic takiego dopisać, tylko wywaliłes temat do innego działu, więc co to za tłumaczenie ... no tak czymś trzeba argumentować

Natomiast akcja sprzedawania progow do GE, obwodek zegarow do BA i GE jest dla mnie ogloszeniem i nic wiecej.

taaak? a od kiedy to sa już w sprzedaży ramki? bo jakoś mi to umknęło, ja bynajmniej zatrzymałem się na tym, że na razie zbieramy chętnych i to w sposób jeszcze raczkujący, a od tego do sprzedaży, czy tworzenia ogłoszenia sprzedaży jeszcze daleka droga.
słuchaj TCO zdeka pospieszyłes się z przesuwaniem tego tematu, bo wyobraź sobie, takiego użytkownika GE/mx6, który czyta warsztat a omija ogłosznia.
Mój temat o ramkach GE powinien być podwieszony w warsztacie 6/626/mx6 przynajmniej przez 2-3 tygodnie, wówczas każdy potencjalny użytkownik ww. modelu mógłby zapoznać się z tematem, a tak .... jeśli nie wpadnie do ogłoszeń to się nie dowie .
that's all
Forumowicz

Postprzez Paweł » 25 sie 2004, 21:13

słuchaj TCO zdeka pospieszyłes się z przesuwaniem tego tematu, bo wyobraź sobie, takiego użytkownika GE/mx6, który czyta warsztat a omija ogłosznia.

Sluchaj CARRRLOS, jestem moderatorem i moje decyzje powinny byc niepodwazalne. Szkoda, ze takie nie sa. Ogloszenie pt. "zbieram chetnych na gadzet x" nie ma moim zdaniem nic wspolnego z warsztatem, wiec bledem z twojej strony bylo w ogole umieszczanie tam tego watku i dodawanie mi pracy.

Jesli chciales watek ten podniesc do rangi podwieszonego, to bylo trzeba skontaktowac sie z xxx i przedstawic propozycje gadzetu klubowego, ktory znalazlby odpowiednie miejsce w tym dziale, albo ogolnym. Na pewno nie byloby to jednak warsztat.

Dlaczego smirnoff i xxx mogli podobne tematy umiescic w ogloszeniach? Nie ma tutaj osob, ktore funkcjonuja na wyjatkowych prawach i uszanuj to.

Pozdrawiam.
gasoline
Zarząd – Prezes

256 B4204T35 '17

Postprzez Globy » 25 sie 2004, 21:15

<peace> Ludzie, nie ma sie o co goraczkowac – chromowane obrecze niech beda w Ogloszeniach, nawet jesli sa poszukiwaniem chetnych i ew. w Tuningu (jesli moderator pozwoli :) Na pewno znajda sie nabywcy, tak jak i spojlerow. Niestety nie mozna ot tak sobie ze wzgledu na ogladalnosc wsadzac tematow gdzie popadnie, jesli maja okreslony typ i taka juz nie zawsze wdzieczna rola moderatora, ze musi dbac o porzadek.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez Carrrlos » 25 sie 2004, 21:25

Tco ty masz naprawdę odmienny tok myślenia i naprawdę mało słuchasz głosu z ludu.
no ale cóż to ty tu jesteś wodzirejem-moderatorem i ja moge sobie tylko pokrzyczeć.

a decyzje moderatora moga być uznane za niepodważalne pod warunkiem, że ów moderator został wybrany w demokratycznych wyborach, uznanych przez członków klubu za wiążące.
Forumowicz

Postprzez Morder » 25 sie 2004, 21:37

dlatego ja przy najbliższym wyznaczaniu nowych moderatorów rezygnuje z pełnienia tej funkcji.
Jest wiele powodów a ta dyskusja jest niezłą okazją na zakomunikowanie tego. :D
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:07
Auto: MX-3

Postprzez Carrrlos » 25 sie 2004, 21:45

Morder napisał(a):dlatego ja przy najbliższym wyznaczaniu nowych moderatorów rezygnuje z pełnienia tej funkcji.
Jest wiele powodów a ta dyskusja jest niezłą okazją na zakomunikowanie tego. :D

żartujesz nie rób mi tego !!!!
pomijając tam ze 2 fakty wywalenia moich postów (poczekaj jeszczee ci się za to oberwie ;) to generalnie byłem z ciebie zadowolony, jeśli pozwolisz że tak powiem.

w końcu nie raz był mielony temat "buraka" :D i jakoś nerwy trzymałes na wodzy, heheh
Forumowicz

Postprzez Paweł » 25 sie 2004, 22:06

Wiesz co Carrrlos, nie osmieszaj sie. Nagle cos Ci sie nie podoba, bo twoj watek nie zostal zaakceptowany jako "warsztatowy"...

Niedlugo dowcipy tez bedziemy wsadzac do warsztatu, bo tam wiecej osob sie posmieje. hahaha
gasoline
Zarząd – Prezes

256 B4204T35 '17

Postprzez Carrrlos » 25 sie 2004, 22:29

tco_tm napisał(a):Wiesz co Carrrlos, nie osmieszaj sie. Nagle cos Ci sie nie podoba, bo twoj watek nie zostal zaakceptowany jako "warsztatowy"...

warsztatowy? a to jakiś specjalny? lepszy od innych? pierwsze słyszę
i nie widze potrzeby ośmieszania się, ... no tak ale ty przecież i tak widzisz swoje, może nie trzeba tyle wąchać ATF'a ?
Forumowicz

Postprzez Paweł » 25 sie 2004, 22:36

Nie wiem dokad chcesz, zeby ta dyskusja zmierzala. Jesli nie masz juz nic konkretnego do powiedzenia, to zamknijmy temat. Ja moje argumenty przedstawilem, od Ciebie dowiedzialem sie, ze umiesciles temat w "warsztacie" ze wzgledu na ogladalnosc. Nie bede podwieszal twojego tematu w warsztacie, dlatego ze wyjatkowo zalezy Ci na zdobyciu ramek zegarow. Innym wyjatkowo zalezy na naprawieniu silnika, wymianie zarowki, itd. Za chwile caly warsztat bylby podwieszony. Poza tym jak juz powiedzialem, warsztat nie jest miejscem zapisow, handlu i innych dywagacji, tylko rozmow stricte warsztatowych. Jesli miales piekne zamiary co do chromowanych ramek, to mogles porozmawiac na ten temat i mysle ze znalazlo by sie na nie miejsce wsrod gadzetow klubowych, podobnie jak jest to z bialymi zegarami. Sam zreszta chcialem przedstawic taka propozycje dotyczaca tych ramek, jak i progow Smirnoff'a, ale takie gadanie z twojej strony tylko mnie zniecheca.

Pozdrawiam.
gasoline
Zarząd – Prezes

256 B4204T35 '17

Postprzez Tomasz760 » 25 sie 2004, 23:41

tco_tm napisał(a):Niedlugo dowcipy tez bedziemy wsadzac do warsztatu, bo tam wiecej osob sie posmieje. hahaha

<nie> <nie> <nie> <nie> <nie> <nie> <nie> <nie> <nie> <nie> <nie> <nie>
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl

gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
Forumowicz

Od: 14 mar 2004, 04:05
Auto: astraII-najlepsza bo służbowa

Postprzez SANEONE » 26 sie 2004, 08:38

...bunt uciśnionych apodyktycznymi rządzami tyrana zbliża się wielkimi krokami...
MX-6 – Streets will never be the same...
はやい マツダ〪
Forumowicz

Od: 12 sty 2004, 13:35
Auto: MX-6

Postprzez Carrrlos » 26 sie 2004, 17:32

tco_tm napisał(a):wyjatkowo zalezy Ci na zdobyciu ramek zegarow

wciąż po swojemu interpretujesz każdy ruch, cobyś nie zrobił/ nie powiedział – Tco i tak pomyśli/powie/zrobi po swojemu.

w sprawie ramek:
gdyby tak wyjątkowo zależało mi na ich "zdobyciu" to już dawno bym jej zdobył, zamontował i zrobił zdjęcie, że tak to wygląda i kto hce może sobie zamówić tu i tu, bo sprzedawca jest OK.

w sprawie przesuwania tematu:
już raz Ci napisałem, ze nie słuchasz "głosu ludu", a z tytułu swojej pozycji na forum (całe szczęście, że tylko tu, niestety sorry za szczerość) możesz interpretować po swojemu.
I nie jestem odosobniony w tym przekonaniu, wierz mi.

no body perfekt, Tco więcej luzu i słuchaj ludzi.
i koniec już tej dyskusji przynajmnej z mojej strony

relax i niech ci CD4E dobrze biegi zmienia
Forumowicz