posiadam od miesiąca piękną ( bo syn wybrał ) czerwoną Mazdę 323 S rocznik 1998 i mam bardzo wiele pytań związanych z tym wspaniałym autkiem:) pozdrawiam wszytkich klubowiczów
Tutaj się witamy
witam wszyskich
o Mazda speed jak większośc zresztą dowiedziałem się z Google
posiadam od miesiąca piękną ( bo syn wybrał ) czerwoną Mazdę 323 S rocznik 1998 i mam bardzo wiele pytań związanych z tym wspaniałym autkiem:) pozdrawiam wszytkich klubowiczów
Ostatnio edytowano 28 maja 2007, 23:01 przez piciasc, łącznie edytowano 1 raz
-
piciasc
piciasc napisał(a):witam wszyskich jestem tu nowy i liczę na wyrozumiałość
Witamy Ciebie, i liczymy ze wpadniesz na jakis Włocławski bądź Bydgoski spocik
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Witam mazdoforumowiczów
Coprawda mój staż na tym forum już trochę liczy, ale od tej pory obiecuję czynnie i regularnie uczestniczyć w życiu forum.
Coś o sobie – Ja i Ona
Ona, drapieżna, czerwona i jedyna w swoim rodzaju, F-ka. Bujamy się razem w okolicach Bielska-Białej. Coprawda forumiarzy z tego regionu jest mało, ale za to mazd w okolicy co nie miara.
Pozdrawiam.
Coprawda mój staż na tym forum już trochę liczy, ale od tej pory obiecuję czynnie i regularnie uczestniczyć w życiu forum.
Coś o sobie – Ja i Ona
Pozdrawiam.
- Od: 11 lip 2006, 19:39
- Auto: Coupe v6 (Już nie 323F BA '97)
banan11 napisał(a):Coprawda forumiarzy z tego regionu jest mało, ale za to mazd w okolicy co nie miara.
To druknij sobie ulotki i jak kogoś spotkasz, jakąś zaparkowaną Madzię, to zostaw ulotę za szybą, albo w drzwiach
Ja tak rozdaję w Krakowie
- Od: 18 kwi 2007, 10:08
- Auto: biała 323F BJ 1.8GT 16V DOHC
Witam,
Mazdą zaraziłem się już jakiś czas temu...
niestety sprzedałem i kupiłem taczkę z kołami – to był błąd !
Błąd naprawiłem i znów jestem posiadaczem Mazdy.
Jestem z Wrocławia i w większości przypadków tu własnie jeżdzę.
Mazda 626 – 95'
1.8 16v B+G
Mazdą zaraziłem się już jakiś czas temu...
niestety sprzedałem i kupiłem taczkę z kołami – to był błąd !
Błąd naprawiłem i znów jestem posiadaczem Mazdy.
Jestem z Wrocławia i w większości przypadków tu własnie jeżdzę.
Mazda 626 – 95'
1.8 16v B+G
-
lother
Jacol napisał(a):piciasc napisał(a):witam wszyskich jestem tu nowy i liczę na wyrozumiałość
Witamy Ciebie, i liczymy ze wpadniesz na jakis Włocławski bądź Bydgoski spocik
jak najbardziej byłbym zaszczycony móc uczestniczyć:) dajcie znac kiedy gdzie i jak nawiązać kontakt
pozdrawiam
-
piciasc
pisz do nas na GG (np do mnie, ikonke GG masz w dolnym pasku pod moim postem, albo poprzez PW, email, telefon) Jak bedzie sie cos działo to dam Ci znać (lub zaglądaj sam do Działu SPOTKANIA KLUBOWE, temat WŁOCŁAWEK) 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Witam , jestem Andi z Katowic. Kupiłem Madzie dzieki Wam... tyle dobrych opinii że wybrałem zanim zobaczyłem: Xedos 9 z Millerem, 97. Troche mam pietra, bo poczytałem (poźniej) o problemach . Teraz chce obeznać sie w temacie dobrego utrzymania auta w dobrym stanie.
Andi , tel 500168822
- Od: 27 maja 2007, 00:55
- Auto: Mazda Xedos 9 silnik 2.3Miller
Witam
Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem swojego pierwszego samochodu – Mazda 323F BG 1.6 '92
:D:D
W sumie to właśnie dzięki spędzeniu wielu godzin na czytaniu forum (i wczorajszym zatejestrowaniu
), przekonałem sie to tego samochodu.
Z racji, ze jest to mój pierwszy samochód jestem z niego baaaaardzo dumny i od razu sie zakochałem
Pozdrawiam wszystkich
p.s. jestem z Poznania, a Mazd jest od groma
Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem swojego pierwszego samochodu – Mazda 323F BG 1.6 '92
W sumie to właśnie dzięki spędzeniu wielu godzin na czytaniu forum (i wczorajszym zatejestrowaniu
Z racji, ze jest to mój pierwszy samochód jestem z niego baaaaardzo dumny i od razu sie zakochałem
Pozdrawiam wszystkich
p.s. jestem z Poznania, a Mazd jest od groma
Czesc
Mam 17 lat i jestem z Warszawy. Stronę znalazłem szukając informacji na temat mx-3. To autko badzo mi się podoba i możliwe, że za jakiś rok stanę się jego posiadaczem
Trochę już o nim poczytałem, ale pewnie będę miał pare pytań. Poznaje nawet kilka osób, które spotkałem na innych portalach.
Pzdr
Mam 17 lat i jestem z Warszawy. Stronę znalazłem szukając informacji na temat mx-3. To autko badzo mi się podoba i możliwe, że za jakiś rok stanę się jego posiadaczem
Pzdr
- Od: 29 maja 2007, 13:52
- Auto: Były Mx-5: NB '00 i NC '06
witam wszystkich
ja podobbnie jak koledzy i koleżanki (!) wyżej, jestem tu nowy:)) duzo czytam , pisze ...narazie mniej.
pozdro dla wszystkich 'mazdziarzy'..
ja podobbnie jak koledzy i koleżanki (!) wyżej, jestem tu nowy:)) duzo czytam , pisze ...narazie mniej.
pozdro dla wszystkich 'mazdziarzy'..
Moja była madzia:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=37454
i obecna:
http://img21.imageshack.us/img21/1189/dsc04933aaaa.jpg
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=37454
i obecna:
http://img21.imageshack.us/img21/1189/dsc04933aaaa.jpg
- Od: 18 maja 2007, 08:28
- Auto: Mazda 6 GH 2,2 185PS
Witamy
witamy
i serdecznie zapraszamy do klubu...na spotkania lokalne i te krajowe
.. oraz na czaterie
Bo wszyscy Madziarze to jedna rodzina..... nanananan
i serdecznie zapraszamy do klubu...na spotkania lokalne i te krajowe

Bo wszyscy Madziarze to jedna rodzina..... nanananan

In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
Witam!
Jestem nowy na tym forum, mazdy nie posiadam, ale mam nadzieję że niedługo ja kupię.
Jestem nowy na tym forum, mazdy nie posiadam, ale mam nadzieję że niedługo ja kupię.
-
Gość
Witam wszystkich klubowiczów
od niedawna zostałem jak na razie szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 1,8i z 1998 roku. muszę powiedzieć, że jeszcze gubię się trochę na waszej stronie, ale mam nadzieję,że wkrótce się rozkręcę. miło mi będzie jesli znajdzie się ktoś z Konina lub właściciel podobnej Mazdki, który się do mnie odezwie i objaśni co jest trzy. Na razie pozdrawiam
od niedawna zostałem jak na razie szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 1,8i z 1998 roku. muszę powiedzieć, że jeszcze gubię się trochę na waszej stronie, ale mam nadzieję,że wkrótce się rozkręcę. miło mi będzie jesli znajdzie się ktoś z Konina lub właściciel podobnej Mazdki, który się do mnie odezwie i objaśni co jest trzy. Na razie pozdrawiam
-
Gość
Witam wszystkich forumowiczów,
5 tygodni temu zostałem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 BJ 1.8 z 1999 roku z kierownica po prawej stronie
. Na forum trafiłem googlając w poszukiwaniu wszelkich informacji na temat Malego Ale Zapieprzającego Dziarsko Autka.
5 tygodni temu zostałem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 BJ 1.8 z 1999 roku z kierownica po prawej stronie
Płynie się zawsze do źródeł... pod prąd... Z prądem płyną śmieci...
Wszystkim, którym się spieszy, polecam:
http://youtube.com/watch?v=Cvja-PA5Egc
30mph to 50km/h
30mph to 50km/h
- Od: 10 maja 2007, 13:39
- Auto: 323F BJ SE 1.8 FP-DE DOHC '99
pehop napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów,
5 tygodni temu zostałem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 BJ 1.8 z 1999 roku z kierownica po prawej stronie. Na forum trafiłem googlając w poszukiwaniu wszelkich informacji na temat Malego Ale Zapieprzającego Dziarsko Autka.
Eee, wcale nie tak małego
Jak położysz przednie siedzenie pasażera i rozłożysz tylne kanapy, to się można wygodnie wyspać w dwie osoby
- Od: 18 kwi 2007, 10:08
- Auto: biała 323F BJ 1.8GT 16V DOHC
Może kiedyś spróbuję.
Płynie się zawsze do źródeł... pod prąd... Z prądem płyną śmieci...
30mph to 50km/h
30mph to 50km/h
- Od: 10 maja 2007, 13:39
- Auto: 323F BJ SE 1.8 FP-DE DOHC '99