IV Festiwal Motoryzacji Bydgoszcz
faraonka przed rozwidleniem Ulicy SZUBIŃSKIEJ jest stacja benzynowa tuz przed ulica Zwirki i Wigury.Wcześniej stacja benzynowa jest w Kruszyn Krajeński na szosie Szubińskiej droga E261,a jeszcze wcześniej w Zamościu powiat Niekielski
Ach sorry ty faraonka polecisz chyba od innej strony.Proponuje mape www.map24.de napewno sie polapiesz mozesz ja tak zbilizyc ze zobaczysz czy na polu krowy łaża 

faraon napisał(a):przed rozwidleniem Ulicy SZUBIŃSKIEJ jest stacja benzynowa tuz przed ulica Zwirki i Wigury
Czyli patrząc z tej strony,z której Ty będziesz jechać?Patrząc na to,że ja bede wjeżdzać tj z drugiej strony to stacja benzynowa jest za ul.Żwirki i Wigury.Uważam,że to może być dobre miejsce.To co zgadzacie się by tam się spotkać i razem podjechać do miejsca imprezy?Jeśli tak to o której?Oczywiście tak byśmy byli na rozpoczęcie imprezy.Dzięki za link do mapy,połapie się tylko trzymam Cie za słowo,że zobacze te pola i mućki na nich

- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Fiveopac napisał(a):Na chwile obecna wjazd bedzie tylko od ul.Biedaszkowo
Jeśli będzie faktycznie wjazd od tej strony to wtedy lepiej i bardziej będzie chyba mi pasować jechać tą trasą która napisałam.Droga nr 10 a potem wskoczyć na drogie nr 5 na Ul.Jana Pawła II.Tak jadąc nie będe kręcić po mieście chociaż mogłabym w ten sposób je zwiedzić hehe.Mam tak dokładną mape na kompie a zarazem w niej plan miasta a wyszukam jakieś dogodne miejsce zbiórki
nie moge nigdzie fajnej mapki znalesc ktora mi pokaze co chce i otworzy sie chociaz do jasnej cholery........pomocy!!!!
-
Fasola
:D mam i jave i sny na javiejacobs napisał(a): że fasola nie ma javy
-
Fasola
jacobs napisał(a):Faraonka damy radę
Spoko,że damy rade i tą traską polecimy jeśli wjazd będzie właśnie od tej ul.Biedaszkowo.Generalnie mi tam większej różnicy nie robi ale po co mamy objeżdzać kawał miasta,paliwko niestety kosztuje ale zaraz wylicze km bo nie będziemy robić nadmiaru.Mam Mape Polski 2005 z płyty cd i tam właśnie poznałam troche Bydgoszczy
fasola1980 napisał(a): mam i jave i sny na javie
Ja też marze na javie i w śnie

faraonka30 napisał(a):a nigdzie nie moge dostać planu miasta
jeżeli chodzi o bydgoszcz to ja moge wziąść ze sobą, szwagier mi podrzuci
Według moich danych w jedną stronę wychodzi 141,5km
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):Według moich danych w jedną stronę wychodzi 141,5km
Myslałam,że bliżej a plan miasta weż,a i jakieś fajne płytki weż w końcu Bydgoszcz musi słyszeć jak się zbiżami
Myslałam,że bliżej a plan miasta weż,a i jakieś fajne płytki weż w końcu Bydgoszcz musi słyszeć jak się zbiżami .Masz coś fajnego na czasie,jak ja to mówie coś z serii"białych rekawiczek"?
Nie słucham, ale postaram się załatwić
If you’re in control, you’re not going fast enough.
fasola1980 napisał(a):heh bede i wezme dla ciebie kurtke
Dziękuje ślicznie

...na 95% będę mógł po Was wyjechać
dla mnie stacja Orlen przy ulicy Szubińskiej jest idealnym miejscem
Jeżeli jednak ktoś będzie jechał od wschodu czy północy, także możemy zgrać jakieś miejsca zbiórki odpowiednio wcześniej na trasach wlotowych do miasta z tychże stron 
Piotruś napisał(a):także możemy zgrać jakieś miejsca zbiórki odpowiednio wcześniej na trasach wlotowych do miasta z tychże stron
Zaraz doradze hehe wpadłam w trans.Jesli mam dobra mape to zaraz spisze gdzie tam pizze macie bo nawet to znalazłam hehe

fasola1980 Ty bedziesz jechac z kimś jeszcze z Poznania,jakaś kolumna?Dojedziecie na tegodz,pasuje Wam,?