Kogo widziałem / widziałam
u mnie pod pracą codziennie stoi czerwona 626GE sąsiada z kiosku obok i czarny Xedzio 6 (pierwszy raz widziałem w takim kolorze)
Riki byłeś na pielgrzymce?;)
właśnie co tam robiłeś??
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
ravo napisał(a):ulepszac je
albo naprawiać

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Adaś napisał(a):A dziś widziałem w korku na Moście Grota tarkana18, w końcu się spotkaliśmy:)
Dokładnie
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Adaś napisał(a):Riki byłeś na pielgrzymce
Hmm.... czy ja wiem... pewnie troche tak
BratCukierka napisał(a):właśnie co tam robiłeś??
ravo napisał(a):a co moglo robic 2 fanatykow dizla razem ulepszac je
No właśnie
W dziale Diesel –> zlot DiTD..... jest mniej wiecej wszystko opisane
Adaś napisał(a):Emiel widziałem Cię w środę ok 23:00 na Bródnie – ul.Wysockiego zawracałeś na pierwszych światłach, a ja skręcałem w lewo w Bazyliańską czarną Honda Accord:)
ostatnio dosyc czesto sie krece po Brodnie i po Tarchominie, ale jakos na Ciebie trafic nie moge, za to autko Duni regularnie mijam na ul. Berei
- Od: 8 lis 2005, 23:16
- Auto: MX-6 2.5 V6
Rano nie bylo, duzy komfort podrozy
Moze to byl brat nora, fioletowa 323 – przedtem jezdzil Nia martinez.
Riki napisał(a):Dzis na trasie przed Wyszkowem ok godz 19.40 mijałem się z 323 BG 3d o nr rej. BI.... miala podkładki klubowepozdrawiam właściciela
ale korki były...
Tak, to na 90% brat nora
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
dzisiaj jakoś tak ok 22.30 mijałem na przejeździe kolejowym w Zielonce 323F BA GT na klubowych podkładkach. Początek rejestracji WWL... 
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
Jakub-wawa napisał(a):dzisiaj jakoś tak ok 22.30 mijałem na przejeździe kolejowym w Zielonce 323F BA GT na klubowych podkładkach. Początek rejestracji WWL...
może Wampir? kolor taki jak Twojej?
Pozdrowienia dla duni, jej autko zaparkowane pod blokiem widziałem wczoraj wieczorem, BTW jak wracam z 'Szuwara', praktycznie zawsze tam stoi...
dunia, czy pamiętasz zapałkę pozostawioną w klamce drzwi Twojej Mazdy, jakiś czas temu

dunia, czy pamiętasz zapałkę pozostawioną w klamce drzwi Twojej Mazdy, jakiś czas temu
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
tarkan18 napisał(a):dunia, czy pamiętasz zapałkę pozostawioną w klamce drzwi Twojej Mazdy, jakiś czas temu

Mieszkam na Barei, więc często można ją tam spotkać
- Od: 29 cze 2006, 15:36
- Auto: 323 f (BA) 2,0 V6