BRODNICA – spotkania regionalne
jacobs napisał(a):migo odpada
mówi się trudno
jacobs napisał(a):ja chyba też
dupa z Ciebie! Daleko nie masz! Mamusia nie chce Cie puścić??
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a):mówi się trudno smutny
na jakiś koncert jedzie....
BratCukierka napisał(a):dupa z Ciebie! Daleko nie masz! Mamusia nie chce Cie puścić?? zeby język
Tak, mam super nadopiekuńczą matkę i boi się, że się utopie w jeziorze. Niedługo ma przyjechać superniania ją wychować.
A tak naprawdę, to chyba będę musiał się wtedy zjawić w szpitalu
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):migo odpada, ja chyba też
Szkoda,chłopaki biorąc pod uwage,że macie(a napewno Ty jacobs) blisko to postarajcie się wykazać udziałem w spotkaniach.Jestem pewna ,że będzie ich dużo
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
zAgatka napisał(a):Ja na razie nie moge wypowiedzieć sie czy będę na 100%. Moge wam powiedzieć że bardzo bym chciała przyjechać ale zobaczymy jaka będzie sytuacja.
Podpisuję się pod tym. Jak się uda to będziemy (ja i Jol4).
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT
m4rcin napisał(a):zAgatka napisał(a):Ja na razie nie moge wypowiedzieć sie czy będę na 100%. Moge wam powiedzieć że bardzo bym chciała przyjechać ale zobaczymy jaka będzie sytuacja.
Podpisuję się pod tym. Jak się uda to będziemy (ja i Jol4).
Mam nadzieję że uda wam się
kilka osób jest pewnych
ja,clint,cukierek,ty,faraonka,mazfarao.....
nie bój się ludzie przyjadą
ja,clint,cukierek,ty,faraonka,mazfarao.....
nie bój się ludzie przyjadą
m4rcin napisał(a):Podpisuję się pod tym. Jak się uda to będziemy (ja i Jol4).
Widze,że faktycznie małe rozproszenie nastąpiło.Ci,którzy nie mogą określic na 100%-Kochani wiedzcie,że rozumiemy,że czasem praca jest bariera ale i sprawy osobiste.Jednak wiedzcie,że bardzo serdecznie Was zapraszamy i mam nadzieje,że czujecie to czytając o proponowanym Spocie,Wyznaczony jest celowo termin i liczymy,że do tego dnia padną ostateczne odpowiedzi.Ja pisałam do Pomorzanin na PW,dadzą znać(Mazdunia i Hoano) do wskazanego dnia.W związku z tym,że jestem na Pomorzu i w okolicach Kościerzyny (26km od K-ny)to napisze na PW do "chudego".Może uda mi się nawet z nim spotkać.
weź kilka osób załatw zrzuta na paliwo i już nie będzie tak drogo
oj warto
Premo napisał(a):chetnie bym odwiedzil wasze piekne strony
oj warto
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
BratCukierka siemanko...jeśli chodzi o zach-pom to troche ciężko, ja w brodnicy chce się zjawić ale to na rajd brodnicki... ale moze uda się zebrac pare osob w jedna madzie .... pozdrawiam i dzięki za info ... do zobaczenia na jakimś spocie (może brodnickim
)
Hoobi Rally Team: http://www.hoobi-rt.pl
Mechanika pojazdowa ; Serwis opon. Zniżki dla mazdowiczów. http://www.h-rt-auto.firmy.net / 513 188 290
Mechanika pojazdowa ; Serwis opon. Zniżki dla mazdowiczów. http://www.h-rt-auto.firmy.net / 513 188 290
- Od: 23 lis 2004, 13:14
- Auto: 323F GT; 121 Canvas-Top, Favorit Rally version, zielony Pickup
bobinski napisał(a):może jakaś ekipa wybierze się do Was! Pozdr
Zapraszamy serdecznie
faraonka30 Tama Brodzka jest chyba czynna 24h,ale nie jestem pewien.
bobinski jeśli się wyrwę to wpadnę w sobotę 2.06 pod uranie,ale nie obiecuje bo mam egzaminy!
bobinski jeśli się wyrwę to wpadnę w sobotę 2.06 pod uranie,ale nie obiecuje bo mam egzaminy!
www.gtrproject.pl
Cukierek napisał(a):faraonka30 Tama Brodzka jest chyba czynna 24h,ale nie jestem pewien.
Dzięki za wiadomość.Czy ktoś z Was wybiera się do Bydgoszczy?Byśmy mogli pojechać kolumną
Bruce napisał(a):Wieczorem napiszę, muszę z nimi negocjować
Bruce cos ustaliłeś?Czy ktoś jedzie ze mną i z jacobsem do Bydzi oraz z moim synkiem.Chce zarazić syna pasją do uczestnictwa w klubie,do pasji motoryzacji bo na razie to ma pasje "karate"
Ja chętnie bym pojechał ale nie mam kasy a nie lubie jeździć "na sępa" więc zrezygnuje bo mam jak wiesz inne wydatki
Bruce właśnie co z namiotami??
No koledzy i koleżanki mało czasu pozostało do terminu do którego należy zgłaszać swoją obecność na Spocie!!
Bruce właśnie co z namiotami??
No koledzy i koleżanki mało czasu pozostało do terminu do którego należy zgłaszać swoją obecność na Spocie!!