jacobs napisał(a):chyba
Wyjaśnienia i to co mi sie nie podoba w klubie
Witam.Obserwuje ten temat od dłuzszego czasu choc nie jestem jeszcze KLUBOWICZEM i powinno mnie to głowno obchodzic.Ale stwierdzam ze chyba niedługo KLUB MAZDA SPEED dopiegnie końca jak sie bedziecie tak Żreć.ZWYKŁA DZIECINADA

jak to mówią
"Kto się czubi ten się lubi" 

[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
Ehh luuuuuuuuuuuuuudzie czy Wy nie widzicie że dzieje są coraz gorzej, osoby odchodzą z klubu, osoby które wnosiły tutaj troche ciepła, uśmiechu ... ehh szkoda mi słów.
Jak tak dalej pójdzie to będziemy siedzieć na forum "bravo
" 
Jak tak dalej pójdzie to będziemy siedzieć na forum "bravo
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Nie usuwajcie kont – to bez sensu
Jak nie będą chcieć zaglądać to ich sprawa...
Konta i tak miałby być kasowane po jakimś czasie użytkowania, a nóż widelec się im odwidzi i wrócą
Jak nie będą chcieć zaglądać to ich sprawa...
Konta i tak miałby być kasowane po jakimś czasie użytkowania, a nóż widelec się im odwidzi i wrócą
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Qurwa mamy demokrację i wolność słowa
Poświęcilem się i przeczytalem cały temat i dochodzę do wniosku że ludzie na stołkach trzymają razem z pewnymi wyjątkami i uważają resztę za stado baranów których można DELETE.
Moderator twój wróg, im dłużej jestem sympatykiem tego klubu tym bardziej chce mi się
Wyczuwam takie podejście: Sympatyk, Klubowicz co on może wiedzieć, jest od niedawna, a sie mundruje.
A link w moim podpisie zawierał też drażliwy temai i został usunięty, dowiedziałem się tam iż Violetka miała promocję i wiechała na zlot w koninie bez uiszczenia oplaty i była wielce zbulwersowana o dyplomy
mam tylko taki cytat z tej jadki:
"Violetka napisała w: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... e09e1213e5
i zamkła temat."
Cytat:
"Piotruś, akurat zdjęcie grupowe leżało w Twoich kompetencjach (a chyba o tym pisał Piotrek, a nie że był w innym hotelu) wiele osób nie wiedziało że będzie coś takiego jak zdjęcie grupowe, tak samo chociażby z głupimi dyplomami za car audio – była konkurencja, powinien być chociaż głupi dyplom za 2 i 3 miejsce, a nie 88ET kombinuje jakieś nagrody-to chyb nie leży w jego kompetencjach? "
Cytat: mazdatb
"Wiem dlaczego: "
Cytat:
Car Audio Sound Off
Serdeczne podziękowania dla sędziego, 88ET za profesjonalizm w przeprowadzeniu konkurencji oraz ufundowanie nagrody-niespodzianki dla zwycięzcy.
1) mily200 –> 400 pkt.
2) tito_07 –> 335 pkt.
3) Violetka i DEVIL –> 262 pkt.
4) Loudner –> 260 pkt.
5) siara88 –> 231 pkt.
6) BILON –> 224 pkt.
7) fasola1980 –> 213 pkt.
Ja też nie dosdostałem dyplomu tak samo jak:
1) Jackyk – Mazda RX-8 (11 głosów) –> zobacz auto
2) fasola1980 – Mazda 323F BG (10 głosów)
2) Fiveopac – Mazda MX-5 NA (10 głosów)
2) mazdatb – Mazda Xedos 6 (10 głosów)
3) Piotruś – Mazda MX-6 GE (8 głosów)
I żyje.""
Oczywiście temat ucichł.
Poświęcilem się i przeczytalem cały temat i dochodzę do wniosku że ludzie na stołkach trzymają razem z pewnymi wyjątkami i uważają resztę za stado baranów których można DELETE.
Moderator twój wróg, im dłużej jestem sympatykiem tego klubu tym bardziej chce mi się

Wyczuwam takie podejście: Sympatyk, Klubowicz co on może wiedzieć, jest od niedawna, a sie mundruje.
A link w moim podpisie zawierał też drażliwy temai i został usunięty, dowiedziałem się tam iż Violetka miała promocję i wiechała na zlot w koninie bez uiszczenia oplaty i była wielce zbulwersowana o dyplomy
mam tylko taki cytat z tej jadki:
"Violetka napisała w: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... e09e1213e5
i zamkła temat."
Cytat:
"Piotruś, akurat zdjęcie grupowe leżało w Twoich kompetencjach (a chyba o tym pisał Piotrek, a nie że był w innym hotelu) wiele osób nie wiedziało że będzie coś takiego jak zdjęcie grupowe, tak samo chociażby z głupimi dyplomami za car audio – była konkurencja, powinien być chociaż głupi dyplom za 2 i 3 miejsce, a nie 88ET kombinuje jakieś nagrody-to chyb nie leży w jego kompetencjach? "
Cytat: mazdatb
"Wiem dlaczego: "
Cytat:
Car Audio Sound Off
Serdeczne podziękowania dla sędziego, 88ET za profesjonalizm w przeprowadzeniu konkurencji oraz ufundowanie nagrody-niespodzianki dla zwycięzcy.
1) mily200 –> 400 pkt.
2) tito_07 –> 335 pkt.
3) Violetka i DEVIL –> 262 pkt.
4) Loudner –> 260 pkt.
5) siara88 –> 231 pkt.
6) BILON –> 224 pkt.
7) fasola1980 –> 213 pkt.
Ja też nie dosdostałem dyplomu tak samo jak:
1) Jackyk – Mazda RX-8 (11 głosów) –> zobacz auto
2) fasola1980 – Mazda 323F BG (10 głosów)
2) Fiveopac – Mazda MX-5 NA (10 głosów)
2) mazdatb – Mazda Xedos 6 (10 głosów)
3) Piotruś – Mazda MX-6 GE (8 głosów)
I żyje.""
Oczywiście temat ucichł.
- Od: 23 lut 2006, 09:08
- Auto: Xedos 6 2.0V6 KF
brii napisał(a):Nie usuwajcie kont – to bez sensu
to już nawet nie jest śmieszne ... nie takiego rozwoju sprawy się spodziewałem i miałem nadzieje że należe do Klubu gdzie są ludzie odpowiedzialni i z kulturą, a widać że i tutaj zaczyna się "Kaczyzm" – kto jest niewygodny to ...
mazdatb napisał(a):DELETE
mazdatb – trochę ci wyjaśnie bo najwyraźniej nie przeczytałeś wszystkiego
gdybyś przeczytał to wiedziałbyś że klub był jej winien kasę (to co miała wpłacać?)
był w koszu a jak wiesz tematy z kosza są usuwane (kosz opróżnił brii
) więc nie doszukuj się jakiejś spiskowej teorii dziejów.
Poza tym – w tym temacie coś kiepsko zrozumiałeś to co napisała – ona nie miała pretensji do 88ET co tam z krzykiem wysmarowałeś (i nie tylko ja to w tym temacie napisałem że tego nie zrozumiałeś ale również wiele innych osób – również tych które – że się tak wyrażę – są/były w przeciwnym "żółtym" obozie.
Nie bulwersuj się więc tak – bo naprawdę w tym temacie nie masz racji.
w jakimś konkretnym dziale? Podaj proszę przykłady złego traktowania forumowiczów przez moderatorów.
mazdatb napisał(a):dowiedziałem się tam iż Violetka miała promocję i wiechała na zlot w koninie bez uiszczenia oplaty
gdybyś przeczytał to wiedziałbyś że klub był jej winien kasę (to co miała wpłacać?)
mazdatb napisał(a):A link w moim podpisie zawierał też drażliwy temai i został usunięty
był w koszu a jak wiesz tematy z kosza są usuwane (kosz opróżnił brii
Poza tym – w tym temacie coś kiepsko zrozumiałeś to co napisała – ona nie miała pretensji do 88ET co tam z krzykiem wysmarowałeś (i nie tylko ja to w tym temacie napisałem że tego nie zrozumiałeś ale również wiele innych osób – również tych które – że się tak wyrażę – są/były w przeciwnym "żółtym" obozie.
Nie bulwersuj się więc tak – bo naprawdę w tym temacie nie masz racji.
mazdatb napisał(a):Moderator twój wróg
w jakimś konkretnym dziale? Podaj proszę przykłady złego traktowania forumowiczów przez moderatorów.
Misiek-Bełchatów napisał(a):miałem nadzieje że należe do Klubu gdzie są ludzie odpowiedzialni i z kulturą,
jakoś wydaje mi się że jesteś strasznie stronniczy – że niby to żółci są beeee a wszyscy inni cacy?
Miło mi widzieć taki obiektywizm.
Grzyby napisał(a):jakoś wydaje mi się że jesteś strasznie stronniczy – że niby to żółci są beeee a wszyscy inni cacy?
Ja tego nie powiedziałem i nie wrzucam wszystkich do jednego worka ... jest kilka osób które ciągle w temacie sobie coś wytykają i to chyba im można zawdzięczać to co się dzieje z Klubem.
Grzyby napisał(a):wydaje mi się
Jeśli Ci się wydaje że masz racje, to masz racje – wydaje Ci się
mazdatb
i nawet nie patrzałem co usuwam – leciałem hurtem
Grzyby napisał(a):(kosz opróżnił brii )
i nawet nie patrzałem co usuwam – leciałem hurtem
Trusted computing – Yes or No?
mazdatb napisał(a):A link w moim podpisie zawierał też drażliwy temai i został usunięty, dowiedziałem się tam iż Violetka miała promocję i wiechała na zlot w koninie bez uiszczenia oplaty i była wielce zbulwersowana o dyplomy
ale mazdatb jesli chodzi o temat uiszczenia opłaty za zlot Violetki to został on wyjaśniony, że ona zapłaciła ....
1. moja opłata za zlot
przykro, że jeden z koordynatorów swojego czasu tak głośno krzyczał na ten temat, kompletnie nie rozmawiając z kimkolwiek w tej sprawie – gdyby chociaż mnie zapytał, nawet czysto koleżeńsko, zapewne by usłyszał, że wpłaty ode mnie na koncie nie widać bo to Klub wisi mi pieniądze. Ja jedynie musiałam zrobić dopłatę w postaci 10zł. Ci, którzy mnie poznali wiedzą, że jestem akurat w tej kwestii, ostatnią osobą i nigdy w życiu nie pozwoliłabym sobie na niezapłacenie! Ale oczywiście jak zawsze niektórzy to podchwycili i dawaj lincz od razu...Czy taka postawa wobec mnie jest fair? A może warto najpierw dowiedzieć się jak jest na prawdę i nie wierzyć w każde usłyszane słowo?
wiec chyba w tym momencie naleza jej sie jakies przeprosiny ?
szczegóły tutaj http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... ht=#530371
Pozdrawiam
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Misiek-Bełchatów napisał(a):Jeśli Ci się wydaje że masz racje
że mam rację w jakim temacie? bo nie do końca rozumiem tą twoją wypowiedź
Misiek-Bełchatów napisał(a):Ja tego nie powiedziałem i nie wrzucam wszystkich do jednego worka ... jest kilka osób które ciągle w temacie sobie coś wytykają i to chyba im można zawdzięczać to co się dzieje z Klubem.
aczkolwiek tak właśnie wyglada twój post z poprzedniej strony – kaczyzm itd. .....
Może upomnisz tez innych żeby nie być stronniczym?
Grzyby napisał(a):że mam rację w jakim temacie? bo nie do końca rozumiem tą twoją wypowiedź
chodziło mi o to że niby jestem stronniczy ... nic podobnego.
Grzyby napisał(a):aczkolwiek tak właśnie wyglada twój post z poprzedniej strony – kaczyzm itd. .....
Może upomnisz tez innych żeby nie być stronniczym? usmiech
Ja nikogo nie bronie ... nie jestem po żadnej ze stron, ale denerwuje mnie to że ludzie którzy tyle czasu współpracowali dla dobra Klubu teraz nie potrafią sobie podać dłoni i porozmawiać spokojnie, wyjaśnić sobie pewnych kwestii ...
Na ogół jestem osobą ugodową i dla mnie cała ta sytuacja jest beznadziejna i prowadzi Klub w złą stronę.
Sorka ale moglibyscie juz skonczyc.Sorry ze sie wpier.........lam.Ale poznałem na Zlocie w Koninie mila i sympatyczna osobę.Dzis sie własnie dowiedziałem ze odeszła z KLUBU.Nie jestem klubowiczem.Ale jak tak dalej pojdzie to naprawdę nie bedzie juz MazdaSpeed. 
Misiek-Bełchatów napisał(a):dla mnie cała ta sytuacja jest beznadziejna i prowadzi Klub w złą stronę
nie sposób się z tym nie zgodzic
faraon napisał(a):poznałem na Zlocie w Koninie mila i sympatyczna osobę.Dzis sie własnie dowiedziałem ze odeszła z KLUBU
nie ona pierwsza i nie ostatnia ... ehh szkoda że tak się dzieje.