Też zamierzam jechać do Bydzi, ale nie chce mi się tułać pociągami tak jak w tamtym roku, massakra
Co do Brodnicy, to jeszcze zobaczę

www.mazdaspeed.pl
jacobs napisał(a):jedziesz z lidzbarka? gdzie będziesz nocować?
faraonka30 napisał(a):Jade z Lidzbarka,raniutko ale wracam w sobote wieczorkiem.Nie mamy tak daleko z Bydzi do Lidzbarka,więc tak postanowiłam.Pewne osoby,które chciały bym została na noc wiedzą dlaczego tym razem nie zostanę.Słuchaj,żaden problem,możesz się dołączyć a jeśli będziesz chciał zostać na noc to zostaniesz,może będzie ktoś jechać w te strony w niedziele. oczko .Jeśli chodzi o Brodnice to uważam że nas kolega(Ty) nie zawiedziesz,mieszkasz blisko to i przyjedziesz.Pozdrawiam. usmiech
BratCukierka napisał(a):PS. faraonka30 ile osób masz zaklepanych w aucie do bydgoszczy??
oleńka napisał(a):Faraonko Skarbie- może do Bydgoszczy pojedziesz autokarem to i cala Brodnica sie zmieści
oleńka napisał(a):to i nas wpisuj na liste
jacobs napisał(a):Faraonka a ty zostajesz w Bartniczce na noc?
faraonka30 napisał(a):Tak,no wiesz ja kocham prowadzić autko,ale ten wieczór a właściwie noc chce spędzić z ludzmi,którzy choć ich nie znam zbyt dobrze już są mi bliscy.Do Lidzbarka mam nie daleko ale jak się bawić to się bawić.Przy okazji tego spotkania też pozwole sobie na piwo.A jak piwko to nie jazda.Nie martw się,pomieścimy się.To co,na ile % przyjeżdzasz?
jacobs napisał(a):Napisałem do migo i napisał że może przyjedzie, jeszcze się ma zastanowić. Okazało się że to admin mojej sieci
BratCukierka napisał(a):Lista osób jest w tym temacie na str.1 jak i na 8
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd