Sory Marcin ale to nie jest dobry pomysł na zmiane auta,musimy poczekać

www.mazdaspeed.pl
Violetka napisał(a):Jerry napisał(a):BO bo nie spodziewałem sie ze to napiszesz i ze to wogóle moze być problem bo dla mnie gdybys to Ty przyjechał ...
bo z tego co mi wiadomo to jest klub nie tylko użytkowników mazdy ale i jej miłośników, a poza tym Jerry chyba też "trochę" serca w niego włożył...
Violetka napisał(a):ravo napisał(a):wiesz co viola ? to nawet da sadu sie nadaje powaznie mowie
no to ja ide wywiesić pranie i poprasować
Piotruś napisał(a):...lepiej zrobić OT i za chwilę przenieść do kosza?
nemi napisał(a):Może by tak OT jednak zgarnąć do kosza?
Jerry napisał(a):Nie no Nemi spoko zaraz bedzie ze Camraka kupiłem za klubową kase
Sory Marcin ale to nie jest dobry pomysł na zmiane auta,musimy poczekać
polnik@studio napisał(a):mnie tylko zastanawia jak wy sobie spojrzycie w oczy na jakimś większym zlocie
polnik@studio napisał(a):mnie tylko zastanawia jak wy sobie spojrzycie w oczy na jakimś większym zlocie
polnik@studio napisał(a):nie szkoda czasu na to wszystko ...
ravo napisał(a):ja kazdemu spojrze prosto w oczy i napewno pojawie sie po nastepnej wypalcie w warszawie ( jesli bede w tym klubie ) chcialbym uslyszec prosto w oczy oskarzenia
jerry napisał(a):daj mu ravo z klubowych stówke bo biedaczek nie wyrabia na paliwo
Violetka napisał(a):.ravo jak coś to oczywiście przekażę Ci wszystko, ale ubarwię po swojemu, ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości