zAgatka napisał(a):Dlaczego Ci niesamowici ludzie rezygnują no właśnie...
przyklady
zAgatka napisał(a):Zacznę od sprawy jawności finansów, bardzo dziwię się że nie ma dokładnych , wyszczególnionych rozliczeń
chyba zartujesz ? mowisz powaznie
zAgatka napisał(a):Dlaczego osoby poświęcające swój prywatny czas tak jak moderatorzy i inni kolorowi też płacą składkę?
bo robia to dla klubu i dla satysfkacji
zAgatka napisał(a): Dla tych co nie wiedza gdy klub jest zalegalizowany możliwe jest wystawianie faktur co również sprawia że wiemy za co płacimy.
mam wszystkie paragony i KP mam zrobic skany ?
zAgatka napisał(a): Słowacja ma klub zalegalizowany (jakoś można) mają sponsorów na zlotach a gdy są sponsorzy jest łatwiej i ciekawiej.
bez legalizacji mozemy miec spokojnie sponsorow

zAgatka napisał(a): Pomysł Winettu był świetny. Chcę aby powstała taka ankieta ponownie... Ludzie maja prawo się wypowiedzieć
po co ankieta jak tab bedzie, jak bys czytala dokladnie to bys wiedziala
zAgatka napisał(a):Kolejna sprawa Kasowanie postów, tematów, tekstów, niewygodnych, robienie czystek bo komuś się coś nie podoba... No co to ma być .
hihiih brak komentarza
zAgatka napisał(a):Ponadto mam zastrzeżenia do przyznawania nagród na zlotach (komu by to można dać a komu nie nagrodę a czy ten się zgodzi że mimo iż wygrał odda nagrodę innemu
zaden post nei jest kasowany, kazdy jest przenoszony do kosza i kazdy sie podpisuje za co i kto
zAgatka napisał(a):. Ale trzeba było zostawić organizację zlotu w Koninie osobom z tamtego regionu.
a kto z tamtego regionu go organizwal
zAgatka napisał(a):Wiem ze moja wypowiedz może niektóre osoby urazić, jeśli tak jest to z góry przepraszam a
mnie nic nie urazilo, w wresz rozbawil mnie brak Twojej znajomosci spraw klubowych

Podsumowanie – wszystkie twoje postulaty albo sa nie prawda albo juz dawno temu sa uzgodnione i podjete decyzje, prosze najpierw poznaj sie na temacie a potem cos komentuj !