RF ?Olcia napisał(a):Jest zdecydowanie żwawszy

www.mazdaspeed.pl
RF ?Olcia napisał(a):Jest zdecydowanie żwawszy
Cięzkie pytanie , nie chcę sie nikomu narazićsds12 napisał(a):a ty Jaksa co sądzisz o tym super niesamowitym środku...
sds12 napisał(a):Tylko mi nie pisz że naj bardzie to pomaga kapitalka silnika
Jaksa napisał(a):Ciekawe dlaczego duze koncerny olejowe/ producenci samochodów nie stosują takich preparatów ? hm.....
też tak macie że jadąc na jakimś wyższym biegu(3,4)
jak naciskacie na gaz to jest cicho ale jak puścić gwałtownie gaz i auto zwalnia (hamowanie silnikiem) to słychać wyrażnie głośniej pracę skrzyni (takie ciche wycie coś jak na wstecznym tylko ciszej) jak tylko dodaje gazu natychmiast wyraźnie ciszej
Pewnie łozysko na któryms wałku sie zaczyna łuszczyc – jakim olejem masz obecnie zalaną skrzynię?sds12 napisał(a):mogą oznaczać rychły koniec skrzyni
Zobaczymybrii napisał(a):Zobaczysz za kilka lat się przekonają, przestaną robić oleje i zaczną sprzedawać ulepszone ceramizery
Pamietam Hipol z komunysds12 napisał(a):aktualnie zalałem ją 3,2l hipolu
MadziaForever napisał(a):Natomiast dużym minusem jak dla mnie jest słaba instrukcja, oleje są przecież różne skąd wiadomo czy olej z takim a takim to dodatkiem niespowoduje rozpuszczenia ceramizera przy następnej wymianie...
Siw-y napisał(a):MadziaForever napisał(a):Natomiast dużym minusem jak dla mnie jest słaba instrukcja, oleje są przecież różne skąd wiadomo czy olej z takim a takim to dodatkiem niespowoduje rozpuszczenia ceramizera przy następnej wymianie...
z tego co pamietam to przy wymianie oleju zalecaja ponowna aplikacje srodka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Opinie i Poradniki