Jackyk napisał(a):...takie zycie ...w Rykach to Ty miales przywilej 17 przejazdow w slalomie
l...
prawda
Jackyk napisał(a):nikt Ci tego nie wypominal...
Luzzz
www.mazdaspeed.pl
Jackyk napisał(a):...takie zycie ...w Rykach to Ty miales przywilej 17 przejazdow w slalomie
l...
Jackyk napisał(a):nikt Ci tego nie wypominal...
Jackyk napisał(a):...zdrowe i madre podejscie, z ktorym gdybym sie nie zgadzal to bimbuś chodzilby juz bez lewego jadra... on wie czemu...
Bimbak napisał(a):Ja chciałem podziękować za wyrozumiałość i obiecuję wiecej nie odpowiadać na pytanie "masz wyniki?" bezmyślnym "NO"
BernR1 napisał(a):oj jakąś ściemke węszę w moim starcie pół finałowym
kamil_v6 napisał(a):brylant napisał(a):a ja to niby co, każdy czas który kręciłem był w czołówce i w 2 przejeździe miałem potracony pachołek – można było tak samo podejść ale brak konsekwencji (dodam 3 czas to 23,60 który jacyk poprawił po kilku próbach a następny za nami to czas 24 z ogonkiem) – nie czynie z tego powodu boruty tylko tak ostatnio na zlotach w slalomach ścigamy się z Jacykiem i Marudem i różnie to bywa raz 1/2 czy 3 miejsce.....; będą inne zloty...
...wtrącę i swoje co nieco...
mianowicie część osób startowała w nieco trudniejszych warunkach (a deszcz jest takim z pewnością), co niektórzy załapali się na przejazd "bez wycieraczek" co wpłynęło również na ostateczny czas...
...ja na szczeście traktuję to wszystko jako FUN więc nie mam do nikogo i o nic pretensji, jedynie co, to możnaby USTALIĆ SZTYWNE REGÓŁY ROZGRYWANIA KONKURENCJI A CO ZA TYM IDZIE NAPISAĆ W INFO PRZED ZLOTEM JAK BĘDZIE ONA PRZEBIEGAĆ.
...całe życie się człowiek uczy :–)
mX-MEN napisał(a): niedociągnięcia podczas konkurencji
Adaś napisał(a):na błędach człwoiek się uczy, aby w przyszłości je eliminować:)
Jacol napisał(a):Adaś napisał(a):na błędach człwoiek się uczy, aby w przyszłości je eliminować:)
Błędem było to ze kucałem jak ten jełop przy sprzęcie pomiarowym w bluzie i koszulce w deszcz, a w bagazniku mojej madzi był ortalion![]()
![]()
mily200 napisał(a):ja bym opróżnił bagażnik to w mojej klasie bym wychaczył jeszcze lepszy czas![]()
to też takie drobne spostrzeżenie
Piotruś napisał(a):4) PROFI+
* auta z silnikami widlastymi o pojemności skokowej do 2000 ccm
* auta z turbodoładowanymi silnikami wysokoprężnymi
xANDy napisał(a):Piotruś napisał(a):4) PROFI+
* auta z silnikami widlastymi o pojemności skokowej do 2000 ccm
* auta z turbodoładowanymi silnikami wysokoprężnymi
Wiesz co – w takim układzie moja mazda nie miała po co startować (dlatego też nie startowałem własnie). Nie ma co porównywać np. mondeo TDCI do starego DiTD – mogę ścigać się z comprexem najwyżej, ale nie z jakimkolwiek CRem. Pod tym względem trzeba to po prostu zmienić/dopracować. Każda fałka też mnie wytnie na 400m, jedynie w trasie (na obrotach) możemy porozmawiać i to tylko w zakresie piątego biegu
Riki napisał(a):a co do TDCi.... hihi ostatnio śmigałem takim (115KM) wcale nie uwazam ze chodzi na tyle rewelacyjnie aby mogl odejsc DiTD a z tego co wiem Marek ma 130KM....
marek napisał(a):Mev jeszcze conieco może dodać bo go do Piły odwoziłem.
marek napisał(a):A mówiłeś że diesle nie jadą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości