marcino338 napisał(a):ja myśle że pod godsona ktoś się podszył a jak nie , to bana mu
już dostał:)
www.mazdaspeed.pl
marcino338 napisał(a):ja myśle że pod godsona ktoś się podszył a jak nie , to bana mu
Misiek-Bełchatów napisał(a):Uważaj bo od ponad 2tyg. wszystko w plynie pije przez słomke, wyrobiłem się ... więc jak Ci pociągne to będziesz szukał nowych oczu na allegro.
Bimbak napisał(a):tej a regulamin czytał? Z bani chcesz?
Misiek-Bełchatów napisał(a):tej a regulamin czytał? Z bani chcesz?
buba74 napisał(a):
On i trudności przy ogarnianiu kl-ze!
Ja opierając się głownie na wiedzy i informacjach wyszarpanych od Patyka zrobiłem swapa właściwie bezzgrzytowo, więc on takie rzeczy robi przez sen
Czytam różne fora w poszukiwaniu informacji i wszędzie ten chłopak był
Choćbyś zalogował się na "forum miłośników kl-ze na Madagaskarze" możesz być pewny, że znajdziesz tam przynajmniej jednego posta autorstwa xXx
BenyV6 napisał(a):Choćbyś zalogował się na "forum miłośników kl-ze na Madagaskarze" możesz być pewny, że znajdziesz tam przynajmniej jednego posta autorstwa xXx
Porek napisał(a):o może nie 'na koniec' bo koniec to pewnie będzie w koszu : )
JimmyK napisał(a):nazimek napisał(a):Poszukuję chłodnicy do klimy do mazdy MX-3 1,6 DOHC. Masz cos takiego w swojej ofercie/ Jeśli tak to jaka jest cena?
Hmm... a nie możesz zrobić interesu życia i kupić od samego siebie?![]()
-->link
Siw-y napisał(a):Hmm... a nie możesz zrobić interesu życia i kupić od samego siebie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości