Bruce napisał(a):Dobrze żesię wytłumaczyłeś z tej Toyoty bo posądziłbym Cię o zdradę marki
eeee w sumie to japończyk i to też
www.mazdaspeed.pl
Bruce napisał(a):Dobrze żesię wytłumaczyłeś z tej Toyoty bo posądziłbym Cię o zdradę marki
krzysioww napisał(a):durca napisał:
krzysioww napisał:
W Wesołej na Wspólnej czerwona 323 sedan WX... na czerwonych klubowych podkładkach.
To MarKon pewnie znowu zaspany przyłapany z samego rana.
He, he, było popołudnie, a ja akurat pomykałem za nim skodą, więc nie mógł mnie namierzyć.
Grzyby napisał(a):Jako że w końcu mam neta więc pozdrawiam ......
Piotrusia spotkanego w dniu wczorajszym na stacji benzynowej pod Łodzią![]()
Ciekawe miejsce spotkania Kielc i Bydgoszczy. I najciekawsze że nieplanowane
![]()
Jak się okazało obaj jechaliśmy z Katowic.
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam kolegę ktory dotarł dzisiaj swoją GD 2.0 12v ( sorki nie znam nicka )
Adaś napisał(a):a ja dziś stojąc przed pracą na papierosku widziałem mknącą ul.Żeromskiego czerwoną MX-3 rejestracja WG z klubowymi podkładkami... prowadziła chyba kobieta:)
Tak PrezesieGloby napisał(a):Basia
Basia napisał(a):Nareszcie sie doczekałam hip hip hura ktos mnie zobaczył ale miło )))
Violetka napisał(a):styrana
Miasto: Warszawa
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Wysłany: 10 Maj 2007 | 12:36 Temat postu:
Jaksa napisał:
Pozdrawiam Maćka ( overkill ) z ktorym dzisiaj spedziłem połowe dnia.
niepokojące jest dla mnie Panowie, że tyle czasu ostatnio spędzcie razem
Jareczku co na to Twoja żona?
wczoraj pomiędzy pod moim blokiem Kochanowskiego 6 zaparkowana zielona efcia ba na tabliczkach WBR 39GA może to ktoś z naszych (?), a jak nie to zapewne niedługo będzie
buziaki dla Basi (tak mi się zdawało, bo nie zauważyłam tablic rejestr.) widzianej również wczoraj wieczorkiem na wlocie do Warszawy z trasy Gdańskiej i Ralfików, których minęłam wracając z Sadowy
dunia napisał(a):widziana 323 na Tarchominie,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość