![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
KONIN 2007 – wrażenia ze Zlotu Wiosennego
Także chce podziekowac za super spedzone dwa dni z super zaj***bistymi ludzmi.
kinki-przepraszam ze dostales na cwiartke z moja 626 i w nagrode dostales fory w silowaniu na reke
W powrotnej drodze z OSIRu do Lesnej Polany "pomoglem"
jeszcze jednemu koledze w dotarciu do pokoju,wiec dobry uczynek na sobote wypelnilem.
Głos mam nadal zachrypniety,bo tak juz mam
ktos mi sie wieczorem w sobote pytal "...co trzeba zrobic zeby tak obnizyc głos...?"
-odpowiedz byla prosta pić,pić i jeszcze raz pić
Do mojej tez(jesli myslimy o tym samym) ...Wiec spoczko.
EDIT:Tak na marginesie to zlot nie zaczal mi sie za ciekawie,bo rano przed wyjazdem zauwazylem ze mi ktos za*ebał atrape...
...i tu po cichutku (bo to nie "kupie/sprzedam") apeluje do forumowiczow posiadajacych w/w grill w nadwyzkach o kontakt na PW (jesli oczywiscie ktos chce sprzedac...)
Dziekuje i przepraszam za OT.
EDIT2:Dostaje dziwne PW wiec prostuje wczesniejsza wypowiedz:
Nikt sie nie przystawial do mojej kobiety!Tylko Marcin_626
kinki-przepraszam ze dostales na cwiartke z moja 626 i w nagrode dostales fory w silowaniu na reke
W powrotnej drodze z OSIRu do Lesnej Polany "pomoglem"

Głos mam nadal zachrypniety,bo tak juz mam
ktos mi sie wieczorem w sobote pytal "...co trzeba zrobic zeby tak obnizyc głos...?"
-odpowiedz byla prosta pić,pić i jeszcze raz pić

loudner napisał(a): Jestem jedynie trochę zbulwersowany tym i ze jeden z kolegów grupy poznańskiej czuł duża mięte do osoby z która przyjechałem uważam ze to było bardzo nie na miejscu (wtajemniczeni wiedza o co chodzi
Do mojej tez(jesli myslimy o tym samym) ...Wiec spoczko.
EDIT:Tak na marginesie to zlot nie zaczal mi sie za ciekawie,bo rano przed wyjazdem zauwazylem ze mi ktos za*ebał atrape...
...i tu po cichutku (bo to nie "kupie/sprzedam") apeluje do forumowiczow posiadajacych w/w grill w nadwyzkach o kontakt na PW (jesli oczywiscie ktos chce sprzedac...)
Dziekuje i przepraszam za OT.
EDIT2:Dostaje dziwne PW wiec prostuje wczesniejsza wypowiedz:
Nikt sie nie przystawial do mojej kobiety!Tylko Marcin_626
Ostatnio edytowano 15 maja 2007, 16:09 przez Marcin, łącznie edytowano 2 razy
Przecież z Poznania były same geje
no fakt – przecież Ty też z nami biegałeś – grupa uderzeniowo-desantowa Poznańsko-Śląska
Piotrek napisał(a):jak to nie, przeciez Bimbaka tez nieslismy z nami
no fakt – przecież Ty też z nami biegałeś – grupa uderzeniowo-desantowa Poznańsko-Śląska
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Bardzo udany zlot. Dziękuję wszystkim organizatorom za super zabawę i pełen profesjonalizm. Mam nadzieję, że już niedługo spotkamy sie tak dużą ekipą na Matador Tuning Party. To byłby dopiero LANSS klubu na międzynarodowej arenie
Jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia.
V-max: 210 km/h – 28.07.2008 (626 GE)
fasola1980 napisał(a):Chcialbym podziekowac tez kuchareczce (moze gdzies to przeczyta) ktora dzielnie donosila kolejne polmiski z jajecznica..........ktore zawiscie pochlanial GRU
hehe to juz wiem czemu nas tak podliczyli hehehe a nie moglismy sie doszukac dodatkowych 25 porcji
Ja też troszke przetrzeźwiałem.
I wielkie podziękowania dla wszystkich z krórymi miałem przyjemność sie poznać i dla tych z krórymi nie zamieniłem ani słowa.
Ogromne podziękowanie dla organizatorów zwłaszcza że to był mój pierwszy zlot tej marki to już sie mnie szybko nie pozbędziecie
(wszystko w pełni profesjonalnie)
Dzięki dzięki grupie Desantowej Poznańsko-Śląsko-Zagłębiowskiej za świetny ubaw w niedziele lecząć kaczora, oraz dla Gru dzięki któremu i jego alco maszynce nie pojechałem nabąbany jak patefon....
Dzięki Nero za cierpliwość w zwalczaniu moich promili i OGromne podziękowania dla Marcina_626 oraz dla jego Kobiety za teleportowanie mnie do ośrodka w Leśnej Polanie (po śladach na mojej twarzy wiem że bardzo walczyliście żeby tylko jedno drzewo mnie zaatakowało, tylko dwie ryski. Jak pomyśle że wracałbym sam to aż mnie ciarki przechodzą) Wisze Wam maxi piwko
Foty niebawem bo jestem troszke leniwy.
Jesteście kochani
I wielkie podziękowania dla wszystkich z krórymi miałem przyjemność sie poznać i dla tych z krórymi nie zamieniłem ani słowa.
Ogromne podziękowanie dla organizatorów zwłaszcza że to był mój pierwszy zlot tej marki to już sie mnie szybko nie pozbędziecie

Dzięki dzięki grupie Desantowej Poznańsko-Śląsko-Zagłębiowskiej za świetny ubaw w niedziele lecząć kaczora, oraz dla Gru dzięki któremu i jego alco maszynce nie pojechałem nabąbany jak patefon....
Dzięki Nero za cierpliwość w zwalczaniu moich promili i OGromne podziękowania dla Marcina_626 oraz dla jego Kobiety za teleportowanie mnie do ośrodka w Leśnej Polanie (po śladach na mojej twarzy wiem że bardzo walczyliście żeby tylko jedno drzewo mnie zaatakowało, tylko dwie ryski. Jak pomyśle że wracałbym sam to aż mnie ciarki przechodzą) Wisze Wam maxi piwko
Foty niebawem bo jestem troszke leniwy.
Jesteście kochani

- Od: 19 mar 2007, 20:57
- Auto: Probe 2,5 v6
heh fajno sie czyta te wszystkie posty...................ja tam bym se pojechal jeszcze roz.....a co.......
-
Fasola
bimbak miał latarke, ale zamiast oswietlac droge powrotna przez pola, łaki, góry i lasy to wział na celownik mój tyłek
podązaj za jeansami anonimki.... a dojedziesz do lesnej polany

podązaj za jeansami anonimki.... a dojedziesz do lesnej polany

Ostatnio edytowano 14 maja 2007, 20:02 przez anonimka, łącznie edytowano 1 raz
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
witam Was !
Zazdroszcze imprezy
fotki rewelacja ! moze wkoncu uda mi sie znalezc wolny termin i spotkac sie z Wami na zlociku
Widze ze organizacyjnie poziom b wysoki
rowniez frekwencja dopisala !
pozdrawiam szczesliwcow !
Zazdroszcze imprezy
Widze ze organizacyjnie poziom b wysoki
pozdrawiam szczesliwcow !
- Od: 18 sty 2006, 19:09
- Auto: Mazda 323 BG 1324ccm
Zielu napisał(a):OGromne podziękowania dla Marcina_626 oraz dla jego Kobiety za teleportowanie mnie do ośrodka w Leśnej Polanie (po śladach na mojej twarzy wiem że bardzo walczyliście żeby tylko jedno drzewo mnie zaatakowało, tylko dwie ryski. Jak pomyśle że wracałbym sam to aż mnie ciarki przechodzą) Wisze Wam maxi piwko
Spoczko.czego sie nie robi dla Mazdziarzy
Zielu napisał(a): (po śladach na mojej twarzy wiem że bardzo walczyliście żeby tylko jedno drzewo mnie zaatakowało,
kurde wiesz jakie silne drzewa maja w tym Slesinie?masakrycznie silne!

a co One mi mowily w nocy,lepiej nie opowiadam

Zielu napisał(a):Wisze Wam maxi piwko
wystarczy atrapa od 626 bo mi za*ebali-he,he zartuje
Makost napisał(a):(ps. pamiętacie mnie jeszcze?)
Makost, brat KostKa, fan Wankli
A tak wyglądał przód mojego auta po powrocie ze zlotu do domu:
To co na rejestracji to tylko i wyłącznie robactwo, auto myłem parę dni temu.
Oczywiście to samo było na szybie, tylko było słychać uderzenia jakby się w deszczu jechało. Trzy razy zatrzymywałem się na stacjach żeby robactwo zmyć i odzyskać wizję.

To co na rejestracji to tylko i wyłącznie robactwo, auto myłem parę dni temu.
Oczywiście to samo było na szybie, tylko było słychać uderzenia jakby się w deszczu jechało. Trzy razy zatrzymywałem się na stacjach żeby robactwo zmyć i odzyskać wizję.
Porek napisał(a):po raz kolejny przepraszam wszystkich, których przygniotłem razem z brii
Taa... Emiel coś o tym wie

Na szczęście mi się udało przed Wami obronić
PS
Zlot [tiiit]
Chwała Piotrusiowi & Co.

- Od: 14 sty 2006, 13:12
Porek napisał(a):A przecież my to takie mikruski z brii jesteśmy, wręcz można powiedzieć że anorektycy, ileż mogliśmy ważyć? troszkę ponad 200 kilo, co to jest, nawet Bimbak więcej waży
całe szczęście, że przyjąłem wcześniej odpowiednią dawkę środków znieczulających
Overkill napisał(a):Na szczęście mi się udało przed Wami obronić![]()
tylko dlatego, że wiedziałeś co się szykuje... mi nie dano tej szansy
- Od: 8 lis 2005, 23:16
- Auto: MX-6 2.5 V6